Kaynanalari kaynar kazanda kaynatmali

Firsat verme
Uyuyor mu diyor mesela hemen git al.
Uyansin evde uyur ..de inadina al cocugu

Esine de taviz verme bu konuda eger rahatsizsan..

Git annenlere kafani dinle

Çok takıntılısınuz yahu ne alaka yok kaynanamı unutsun beni hatırlasın falan hem acıkır demişsiniz eşinize neden annesine götürüyor o saçma geldi bana acıkır uykusu gelir dediğiniz halde ne alaka bebek sizin siz doğurdunuz annesi olduğunuzun farkında arada size gelmiyor diye bu ne şiddet celal yani. Baya baya psikolojik sorun bu.

Aynısı bizde de var annem ve gelin görüşmüyor yakın oturuyorlar kardeşim yiğenimi zorla getiriyor 2 saay dursa whatsapptan gelin hanım verip veriştiriyor ki.haftada bir gün.Ben başka şehirde yaşıyorum son gittiğimde göndermedi ki hamileyim uzun süre gidemicem sırf bize alışmasın diye ama ailesine sürekli gidiyor

bakın sizde 1 ay ailenizde olacaksınız sizin ailenizde sevecek kendi anneniz olsa bu kadar sorun etmezdiniz kaçıran yok sizden yani kimsede elinizden alamaz çocuk da annesi falan sanmaz.

Neden bu kadar panik yaptınız ki kim annesini ananeye babanneye değişir tabi ki size bağlı olacaktır ilerleyen zamanlarda.daha çok ilgilenin sevdigi şeyleri yapın.benimki de böyle sahiplendi benim soyadimu taşıyo dedi ağzının payını bi güzel aldı goremiyo şuan sizi co kiyi anlıyorum.

Eski konunu da okurken çok sinir olmuştum.Sana niye bu kadar stres yüklüyorlarki.Ama burada hatalı olan eşin.Biraz sana anlayış göstermesi lazım.Böyle aradaki dengeyi kuramayan eşler yüzünden gelinlerle kv.lerin arası bozuluyor zaten.

Bir yaşındaki çocuk annesiz şirkete gonderilmez. Baba hiç mi ıs yapmıyor , hep gözünün önünde mi ?
Wc ye gidince kime birakiyor ?

Kaynananiz biraz dengesiz ama sizde aşırı tavirlar veren bir insansiniz. Kizinizin babaannesini sevmek hakki. Bana alışsın ne demek? Siz zaten annesisiniz... alismakdan başka çaresi yokki çocuğun.

Eşinizden hiç bir şey beklemeyin, kendi tepkinizi kendiniz verin. Çıldırın gerekirse, cazgır olun, kötü gelin olun ama artık DUR deyin!
O benim çocuğum ve bensiz hiç bir yerde durmayacak deyin bu kadar. Eşiniz de o saatten sonra ne derse desin.

Bunu asla yapmayın, tek göndermeyin sizinle gitsin gelsin eve. Bende aynı binadayım. Çocuğunuz büyüyünce görün asıl sorunu, her dakika ağlayacak gitmek için.

Oğlum her iki tarafında ilk ve tek torunuydu. Kucaktan kucağa giderdi. Dayıları teyzeleri amcaları halaları Öyle herkes hergün bizde. Bütün bunların yanında herkesin dışında kayınvalidemin sevmesi dokunması beni çoook rahatsız ediyordu. Bu duygu için sürekli kendimi suçladım. Neden öyle düşünüyorum ne olcak sanki, torunu sevmesin mi diye diye kendimi telkin ettim.
Taaki kızım doğana kadar. O zaman anladım kayınvalidem beni alttan alta sürekli eleştirmiş. İşte "bu çocuk sende çok ağlıyor; Yeni Doğum yaptın ağrıların varya rahat tutamıyorsun galiba ondan", " çocuğuna böyle benim gibi imrenerek bakta sütün çoğalsın", "bak annesine değil bana geldi, bana güldü" gibi gibi. İşte onlara gidince sınır kural yok hemen çizgi filim açmalar, telefon vermeler, sayısız abur cuburlar, oyuncaklar... sandılarki bunlar çocuk için onları benim yerime koymaları için yeterli.
Şimdi oğlum 5,5 yaşında. En son gittiğimizde yaşadığımız olay: oğlum"anne evimize gidelim çok sıkıyorum burda"
Kv:"gidersen o zaman ben senin babaannen olmam"
Oğlum:"olma babaanne benim annem var sana gerek yok ben annemi daha çok seviyorum"
Kv:

Çocuğunuz tabini sizi daha çok seviyor. Sizin evde yaptığınız şeyler var. Ama orda sadece onunla oynayan birileri. Ama bu cazibenin de bi sınırı var merak etmeyin.

Ay bunlari okuyunca korktum bende hamileyim.ama benimki hiç sağlığı sihatini cinsiyetini hiç sormuyor benim için tehlike yok demi .bide o kazanı büyük alirmisin benimkinide Allah rızası için koy içine.

1 yaşındaki çocuğun yeri annesinin yanıdır neden buna göz yumuyorsunuz ? İşin olur gücun olur, hasta olursun yada kayinvalidemler sevsin dersin bırakırsın ama karşındaki insanlar bunu şu istimal etmiş..

Herkes anne ve babasını bilir merak etmeyin. bu tavırdaki babaanneler çocukların gözünde ileride annesini üzen biri olduğu için babaanneye cephe almaya ve sevgileri azalmaya başlıyor. Yani kısacası kendileri ettiklerini buluyorlar. Ablamın kv böyleydi. kendine anne dedittirirdi ablama da yenge. ablam sinir krizi geçirirdi şimdi 11 yaşında ve babaannesini seviyor ama çokta kızıyor annesine asla laf söylettirmiyor

2 saat beklemen bile çok fazla. Çocuğun yukarıdaysa fırla yukarıya git. 5 dk otur al çocuğu evine getir. Çocuk anasını bilir hersekilde ama neden babaannenin güdümüne girsin... Anladigim kadarıyla sen açıkça konuşamıyorsun ama ben olsam kocamı es geçer direkt kv ile konuşurum boyle olmaz diye

Seni çok çok iyi anlıyorum. Birikmişlikler var belli. Bir dahakine hiç bekleme git al çocuğunu.

Eşimin yeğeniyle arasında bir bağ vardı ve bazı kız çocuklarında 2 yaş sendromlarında ilk aşk gibi birşey olabiliyormuş, kız eşime çok bağlıydı masumane aşkım falan diyordu.
Bizde sık sık özleyip giderdik, eşim abisiyle bazı sorunlar yaşadı sonra sürekli biz gidip geliyoruz, onun haricinde ne arayıp soruyolar dedi ve gitmeyince bir süre surat yapıyorlardı hatta kıza bile amcan geldiğinde şunu de bunu de diye öğretmişlerdi.
Eşim iyice sinir oldu ve yaklaşık 2 aya yakın sadece denk gelirse gördü yeğenini evlerine gitmek istemediği için, geçenlerde yine dayanamadı gittik.Kız surstına bile bakmadı onla oynamak istemedi, benle vakit geçirdi.
Demek istediğim bir süre görmezse alışkanlığını atar üzerinden sizde kendi düzeninizi kurarsınız sağlıklı bir anne evlat bağlanması kurarsınız. Bu sürede sizde kendi düzeninizde çocuğunuzla olun eğer görmek isterlerde kendileri gelir görsünler. Eşinizle de bunu konuşun annesi onu büyütmüş olabilir ama bu torunlarına da anne gibi yaklaşmasını gerektirmez. Babaneliğini yapsın gelsin görsün, sevgisini versin, parka çıkarsın veya size destek olsun ama zorunlu olmadıkça orada kalmasın. Çocuk içinde anne babaya güvenli bağlanmayı engelleyecek durumlardan uzak durulsun.Hakkınızda hayırlısı.

Başlığına kesinlikle katılıyorum . Allah sana da sabır verdin . Öncelikle eşimi ikna etmelisin. Çözüm noktan eşin..keşke altlı üstlü oturmasaydınız.. Tavrınızı koyun . İnşallah anlarlar

İlkayy01 kaç yaşındasın? Genç bir annesinin diye tahayyül ediyorum..eşinde hata yok sende sorun.duygularini kırmadan belli et ve mesafeli olmaya dikkat et.yalniz şunu söyleyeyim eğer iyi niyetlilerse gönderebilirsin senden soğumas merak etme,dengeyi kurmayı bilmelisin.

ben boyle konularda yapana degil yaptirana kiziyorum. hanfendi kizinin orda oldugunu bildgn anda ogrendigin anda al. ne demek baskasini anne baba bilmesi ole ogretmeleri demeleri. cildiriyorum boyle konulara. bi hop diyin ya. bi haddini bilsin herkes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…