Kaynanalar bir degil iki:)

Sende yat kalk eşinin bu düşüncesine şükret:) her eve lazım napacan sülalesini

kirmizigitar ay sen bu tosunu 6 yıl beslemiştin demi....
benimde hayalımdı hep akrabalarla iyi olmak.
ama onlardan fesatta yok dünyada.
Evet aynen oyle olmustu:) ne yapsin cocugum tev burslariyla okudu anne baba eline bir defa harclik vermedi ki parasi olsun:) hatta calisti hep ogrenciylen ve annesinin evine biz evlenmeden tadilat yapilmasi gerekiyordu onlara kullandi kazandigini da. Hic pisman degilim burs verdim sevap isledim gibi dusunuyorum:) feda olsun

Biraz fazla saf gördüm seni.Çok peşin hükümlüsün.Kimse kusura bakmasın da sebep ne olursa olsun evladını başkasına veren insana anlayış gösteremiyorum.Sana oturup kendi mantıklarınca kendilerini haklı çıkararak anlatmışlar.30 yıl yaaa.30 yıl nerelerdeymişler.Hadi çocuğu kaçırdılar.Yahu bunlar kardeş.Hiç mi eş dost akraba bi araya gelmediler hiç mi izlerini bulmadılar 16 yaşında kuzeni sandığı kardeşiyle de görüşüyorlarmış.Yasal olarak hakkım olan çocuğu kimse alamaz benden.Dünyayı yıkarım.

Bu çocuk büyürken,okurken askerdeyken evlenirken nerdeymişler.Kusura bakma ama bu çocuk kendi kendine büyümedi.Bi oda vermemiş,maddi tam destek yapmamış olabilirler ama hiç mi hastalanmadı.Kim baktı ona.Buralarda okuyoruz gerçek öz anne baba ilgisiz evde.Kimse oluk oluk paralar akıtmıyor.Hiç bir çocukta ilkokul 1 den itibaren bursla okumuyor.Üstün artı üstün zeka olması lazım.Bu çocuk okula kayıt olurken veli olarak anne babayı aramadılar mı?Hastane de kimin üzerinden gözükerek sağlıktan faydalandı.Yani gerçek anne babanın çocuğu bulamam imkanı yok.Geçsinler onu.Evlenirken 3 kuruş para vermesi de vicdanının sadakası.iki kardeş iki elti kendi aralarında pazarlık yapıyorlar sonra yıllar geçince,artık aralarında ne tür sürtüşme oluyorsa yok o seni bizden kaçırdı şöyle böyle.

Eşin bazı şeyleri daha iyi bilir hisseder.Hiiiç karışma görüşmeye de kalkma.Eşin görüşmek isterse kendi bileceği.30 sene ana baba kardeş yokken ortada,30 dan sonra da istemez zaten.Sen yenge olan kayınvalideyle aran kötü diye öbürüne ısınmaya çalışma.Yine arada kalır üzülürsün.Hee bu arada 2 kaynana değil,bazen öyle bir insan olur ki,10 kaynanaya bedel kötülükte olur.

senlik bir şey yok tatlım eşin görüşürse görüşsün görüşmezse görüşmesin.insan kıtlıgımı var da illaki görüşeceğim diyorsun.sen üzerine duseni yapmıssın.dertsiz başına dert alma.

aynı şeyi düşündüm
çok büyük sevap işlemişsin.
oda iyi niyetliymişki evlenmişssiniz.
maşallah dıyeyım hemen

Esiniz kimle görüşmek isterse siz de onun yanında olun.. onun kararı.. yeteri kadar çekmiş zaten..

Benim de 2 kaynanam var eşimin anne baba ayrılınca baba tekrar evlendi ama ikisine de çok uzağımm zaten öz olan ile görüşmüyoruz bile kafamız çok rahat.

Zor bir hayat olmus esiniz icin. Zaten resmi kv pek gorusmuyormussunuz. Biyolojik kv gorusup kaynasabilirsiniz. Digeri karismak isterse tavrinizi koyun.

Yani biri ne diyecek diye insan iliskilerime karar vermem onemli olan esinizin duygulari.

eşin haklı karışma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…