Kaynanacılık oynayan komşu, rahatsız olmakta haksız mıyım?

Acaba samimiyetiniz cok mu da bu hakki kendinde gordu bazi insanlar sınır bilmez.

Bir kahve daveti size bir insan tanıttı öyle düşünün boş verin densizi. Benden size naçizane bir tavsiye kendim de uyguluyorum bunu; evim benim mabedim gididir, özel alanimdir asla tanımadığım insanları durduk yere cagirmam. Tanış olduktan sonra da ona göre davranırım zaten. Bir kahve size mental olarak biraz fazla maliyetli olmuş. Geçmiş olsun muhattap olmayın ve keşke lafınızi ona da soyleseydiniz.

Aynen ahahahahah arkamdan pis diye dedikodu çıkaran ne kadar kadın varsa elleri çamaşır suyundan yara bere olmuş, elleri yeterrr cilt kanseri olacaksın diye bağırıyor eli dile gelmiş resmen, elinin muhabbeti de sarıyo ama he, deterjan kokusundan burnu erimiş, Voldemort gibi gezen tipler.

'' Ayyy ne kadar patavatsız ve arsızsın kız ahahahahahahahahha valla iğrençsin adfgh şaka yapıyorum kız alınmıyorsun değil mi? '' deseydiniz

Bu ne ya, hadsiz kadın.
Tv'de ev ziyaret edip edip ev sahibini aşagilayan programları izleye izleye beyni erimiş. Hiç ciddiye bile alma.
Daha da evinden bir adım atamasin,mesafeni koy.
Yıllar önce öğrenci evinde bir kızla hastaneye gidecektik. Benim evim onun yurdu komsuydu. Buluştuk ettik,sonra ben kimliğimi unuttuğum için eve çıktım . Kız da bana eşlik etti. İki dakika ben kimliği alasiya 'ay bu mutfağın hali ne,ben başak burcuyum' diyip mutfağa girişti,söylene soylene bulaşıkları yıkadı. Bir de benim sarı süngerimi çöpe atmış pis diye
Sinir oldum kıza. Çok rahatsız oluyorsan evime gelme yemek yeme. Sana ne benim bulasigimdan.
Aynı kız,yurdu kapalıyken birkaç gün benim evimde kaldı. Hiç başak burclugunu göremedim, gayet patates kızartması tabağı yerde yaşadı benimle bazı insanların işi gücü şov

Ay sizin cevaplari da soyleyin lutfen gicik oldum kadina hem belki lazim olur banada.
Ya cok da bozamadim evime gelmis şoka da uğradım gülerek söylüyor ne diyeceğini bilemiyorsun iyi mi kötü mü o an çözümleyemiyorsun. Hastayim günlerdir biseye elimi vuramadim cok normal böyle olmasi dedim. Hatta bulasigi israrla yikadi ama o sirada bile yardima ihtiyacım yok ben iyi hissedene kadar ev böyle durabilir ben rahatsiz değilim dedim. Ev sahibi olayini söyleyince de onu ne ilgilendirir evine zarar mi vermişim kirlenen dagilan kendi esyalarim benim dedim. Ya dedigi şeylere ben de gülerek cevap verdim ama sonra kadin gitti kapiyi kapatip bi oturdum düşündüm yok ya dedim normal olmayan biseyler var suan aşırı rahatsizim dedim. Gerçekten burda bi arkadasin dedigi gibi bi kahve daveti mental sağlığıma sebep oldu zaten en ufak bisey de kendime çok dert edinen biriyim

Kadın çok hadsizmis. Evinize almayın ama bunun acısını da çıkarın bir daha karşılaşırsanız "hastaydım elimi bir şeye süremedim de geldin laf soktun durdun çok kırdın beni, inşallah sen hasta olmazsın da kimse senin yaptığını sana yapmaz." diyebilirsiniz.
Ben de temizlik ve düzenden hoşlanırım ama kimsenin evinin düzeni temizliği de dikkatimi çekmez. Kendi yaşam alanımla ilgilenirim. Komşunuz insanlıktan nasibini almamış.

Ağzının payını niye vermediniz?Sizin yerinize ben çıldırdım burada.Bu ne hadsizlik,bu ne terbiyesizlik?Bir daha kapımı böle çalamaz böylesi.

Bunlari soylediginiz halde devam ediyor laf sokmaya sorunlu tip o belli. Kendini belli etti iste artik evinize giremez.

Ay bunların başak burcundan gına geldi, bin bışık bırcıyım bin bışık bırcıyım, bana ne senin başak burcundan, yürü git evinde başak burcu ol, deliye bak ya.

aşırı kalitesiz vizyonsuz bi insan ayrıca esinize o tarz seyler söylemesi hic dogru değil ona ne sizin eviniz ister kirli kalır ister temiz haklısınız

Boyle birini neden eve aldinizki . Ev daginikken zaten alinmaz da boyle lacka biri nirmalde de alinmaz.kekinibde eline verip yollasaydiniz. Ben yakin arkadasima gidince bile mutfaga gececeksem musaitmi diye sorarım

Konunuzu okuyunca gerginliği bana bile geçti.Nasil bir hadsizlik ya, ister keyfinizden bırakırsınız öyle, ister hastalıktan ki hasta olduğunuzu göre göre hala eleştirmeye devam etmesi saf kötülük yani.Hayatindaki tek amacı 7/24 temizlik yapıp mum gibi evde oturmaksa çıkmasın evinden ziplatmasin kimsenin sinirini.Benim çevremde de vardı bu tip akrabalarım ve mesafeyi açıp ilişkimi kestim bana huzur,keyif vermeyip olan huzurumdan da eden insani evime çağırıp bide hizmet mi edecegim ya

Ay kimene baskasının evının pıslıgınden veya dagınıklıgından, evine alma sende bisey derse sakaya vurarak rahatsı oluorum senden de

Boyle birini neden eve aldinizki . Ev daginikken zaten alinmaz da boyle lacka biri nirmalde de alinmaz.kekinibde eline verip yollasaydiniz. Ben yakin arkadasima gidince bile mutfaga gececeksem musaitmi diye sorarım
Kesinlikle pismanim zaten o konuda, bi daha ev tertemizken bile almam. Bitti evime son girişiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…