Kaynanacılık oynayan komşu, rahatsız olmakta haksız mıyım?

İnsanlar sizi rahatsız ediyorsa bunu mutlaka dile getirmeniz lazım. Ki zaten en başta bu haddi kimseye vermemek lazım.

Unutmayın siz kaldırabiliyorsaniz size laf sokan da kaldırabilir.

Bundan bir tanede bizde vardı…Bir gün geldi kapıya ben açtım kapıyı ama böyle yarım açtım,eliyle itti daldı içeri. Utanmadan evi gezdi kafasına göre…Babam don atlet odasında yatmış uyuyor oranın bile kapısını açtı…Dolapları vs. hiç söylemiyorum bile…Bizim başka bir komşuya daha aynısını yapmış. Buzdolabını açıp büyük pet şişelerden birindeki suyu kafasına dikip geri dolaba koyunca evin büyük kızı çıldırmış, pet şişeyi kaptığı gibi pencereden bahçeye fırlatmış. O günden beri bize bile gelmedi o eve dalan komşu
Ev sahibine gider yetiştirir kesin, hiç sevmem böyle her şeye karışan fitne fücur tipleri. Bir daha gelirse zaten almayacakmışsınız, en güzeli

Ay g.tümmm. kafayı yemiş delibaş ya. Nasıl sinirlendim size söylediği laflara. Hadsiz terbiyesiz. Sağlık sorunlarınız varmış ki olmasa bile o an canıniz istemez yapmazsıniz yani yapmak zorunda mısıniz aynı gün. Bir daha değil ev kirliyken, temizken bile almayın bu patavatsızi eve ama bir yerde karşılaşınca mutlaka söyleyin o gün geldin hasta halimle kalbimi kırdın gülerek söyledin ama lafların çok inciticiydi diye.

Bana da yeni tanıştığım bir arkadaş gelmişti, aynalarıma laf etti buğuluymuş, arada temizlemeliymişim. Onun evine gittiğimde aynaları pırıl pırıltılı ama tuvalet terliklerini koridorda çıkardıklarını gördüm

E bir daha görüşmedim haliyle...

Bir daha karşılaşırsanız bilmemne hanım geçen geldiniz hasta halimle size teşekkür ermek için kahve yapmak istedim mutfağıma girdiniz, dolapları karıştırdınız bir de üstüne bir sürü evle ilgili çirkin yorum yaptınız çok canım sıkıldı, huzursuz ettiniz beni kalp ritim sıkıntım var strese gelemiyorum, görüşmeyelim diyebilirsiniz. Ben olsam soğuk mesafeli davranır bir daha da eve almazdım. Bir şey getirince de almazdım bahane ile diyet yapıyoruz teşekkür ederiz diye.

Yüzüne bunlari söyleyip konuyu uzatir miyim bilmiyorum ama soğuk mesafeli olup bidaha evime almayacagimdan emin olabilirsiniz

Kizlar demekki ben rahatsiz olmakta hakliymisim. Esime söylediğimde güldü geçti ablalik yapiyor akli sira bosver dedi ama ben o kadar masum bulmadim malesef.
Zaten bu herife göre herkes iyi niyet abidesi bi kanatları yok, dünyanın fesadı sensin.

Kiz Bibi şu rutinini anlatsana bana,ben de deniycem

Bir daha konuşursa de ki istediğinize anlatabilirsiniz isterseniz camiden yayın yapın tüm mahalle duysun. O günkü yardımınız için teşekkür ederim hastaydım biliyorsunuz ama evimde sizi ilgilendiren bir durum yok dersin. İki gün yüzüne bakma anlar o.

Kadında bir problem görmedim açık açık laf sokuyor çünkü izin veriyorsunuz. Siz tepki koysanız ve o devam etse o zaman kadını suçlayabilirdik bence.
Şakaya vursa da niyeti çok açık, ya görüşmeyin ya da sertçe belli edin rahatsızlığınızı. Bu tipler hayatta çok var çünkü, tepki verince ay ben şaka yaptım samimiyetimize güvendim falan derler. Siz de ben de samimiyetimize güvenip çıkışıyorum zaten sana, böyle laf sokmaya benzer laflar etme başkalarına da, valla benim gibi olmaz kavga çıkarırlar seni düşünüyorum deyin. Yine anlamazsa görüşmeyin, görüşmeyince bir şey kaybedilecek biri gibi gelmedi hiç…

Kizlar demekki ben rahatsiz olmakta hakliymisim. Esime söylediğimde güldü geçti ablalik yapiyor akli sira bosver dedi ama ben o kadar masum bulmadim malesef.
Erkekler hep boyle zaten. Konunun o kadar üzerinden bakıyorlar ki olaya. Bir daha kapıya geldiğinde ne getirmiş olursa olsun diyetteyiz de alma bile. Terbiyesiz.

Evim dağınık bulaşık yığın arkadaşım geleyimmi dedi biraz geç gel dedim erken geldi bitiremedim bebeğim küçük emiyo utandım haliyle girdi yıkadı ocağı sildi bevegin var otur emzir sen olur böyle sıkılma dedi insanlik budur dünde geldi ev tertemiz çok zorlsndin büyütürken ama geçti bak dedi kurtuldin dedi çok geçmiş olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…