Kaynana

Bayram değilde arife günu falan rica edebilir kızım yaşlıyım yardım edebilir misin diyebilir.
Ben ona söyledim geleyim yardıma istemedi 2 tane kızı var ama bayram sabahı kendi kahvaltısını yaptı beni beklemeden benden bide iş tutmamı istedi bide yaşlı fln değil benden daha gücü kuvveti yerinde 45 yaşında

Ben ona söyledim geleyim yardıma istemedi 2 tane kızı var ama bayram sabahı kendi kahvaltısını yaptı beni beklemeden benden bide iş tutmamı istedi bide yaşlı fln değil benden daha gücü kuvveti yerinde 45 yaşında
Bayram günü ev temizlenmeli ki zaten.Ya misafir gelir yada bayramlaşmaya gidilir.Birde ev hanımı heralde bu kişi haklısınız.

Bayram günü ev temizlenmeli ki zaten.Ya misafir gelir yada bayramlaşmaya gidilir.Birde ev hanımı heralde bu kişi haklısınız.
Ya bizde bayramdan bi gün önce ev tertemiz yapılıyor ve bitiyor bu bir ikincisi onun evine kimse gitmiyorki kadın insan sevmiyor herkesle küs zaten kim gidecek onun evine bi biz gidiyoruz evet ev hanımı ben bi gün önce arefe günü evlerindeydim o gün mesela yapaydık biteydi anlarım ama bayram sabahı beni yemeğe davet edip ben gitmeden yemeği yiyip kalkan bide şöyle oğlu şehir dışındaydı sürpriz yaptı geldi onu görünce nasıl bozuldu onun olacağını bilse yemeğini bitirmezdi mesela ama bilmiyordu beni arayıp kızım hadi gel kahvaltıya ben uyandım dese tamam ama ben aradığımda 7 buçukta bana daha uyanmadı deniliyor ve ben 8:30 ta gittiğimde kahvaltı bitmiş ise bu art niyettir

Ya bizde bayramdan bi gün önce ev tertemiz yapılıyor ve bitiyor bu bir ikincisi onun evine kimse gitmiyorki kadın insan sevmiyor herkesle küs zaten kim gidecek onun evine bi biz gidiyoruz evet ev hanımı ben bi gün önce arefe günü evlerindeydim o gün mesela yapaydık biteydi anlarım ama bayram sabahı beni yemeğe davet edip ben gitmeden yemeği yiyip kalkan bide şöyle oğlu şehir dışındaydı sürpriz yaptı geldi onu görünce nasıl bozuldu onun olacağını bilse yemeğini bitirmezdi mesela ama bilmiyordu beni arayıp kızım hadi gel kahvaltıya ben uyandım dese tamam ama ben aradığımda 7 buçukta bana daha uyanmadı deniliyor ve ben 8:30 ta gittiğimde kahvaltı bitmiş ise bu art niy
Dolaptan alıp birşeyler yeseydin inadina

Yok kaldırmamış kendisi yapmış bitirmiş benim gelip toplamamı bekliyor kendisi hiç toplarmı
Ama bizde çok ayıptır yani yemeğe çağırıp birini sonra o gelmeden senin yiyip bitirmen hakarettir yani heleki bide bayramda
Bu ülkenin kültüründe yaşayıp azıcık adet gelenek ve görgü bilen herkes için ayıptır zaten bu hareket.

Ama sen de çok yanlış davranıyorsun konu sahibi. Desene aa ben kendi evıme anca yetişiyorum hiç temizleyemem herkes kendi evini paklasın diye. Yenilip yutulup artıklar kalmış kahvaltı sofrasında besleme gibi tıkınıp sonra da topladın mı masayı cidden. Göz ucuyla bakıp hiç sofraya oturmadan gider salona oturur ve hiçbişey için de kıçımı kaldırıp yormazdım.
Bir iki saat hoş beş bayramlaş çıkar evime dönerdim. Sen arefe bile ordaymışsın bir de aman temizlik yapalım diye kendin dil dökmüşsün arefeden. Bu ne cıvık vıcık ilişki sende de çok suç var, böyle yaparsan hem yaranamazsın hem de sınırlarını koruyamazsın.

Bu ülkenin kültüründe yaşayıp azıcık adet gelenek ve görgü bilen herkes için ayıptır zaten bu hareket.

Ama sen de çok yanlış davranıyorsun konu sahibi. Desene aa ben kendi evıme anca yetişiyorum hiç temizleyemem herkes kendi evini paklasın diye. Yenilip yutulup artıklar kalmış kahvaltı sofrasında besleme gibi tıkınıp sonra da topladın mı masayı cidden. Göz ucuyla bakıp hiç sofraya oturmadan gider salona oturur ve hiçbişey için de kıçımı kaldırıp yormazdım.
Bir iki saat hoş beş bayramlaş çıkar evime dönerdim. Sen arefe bile ordaymışsın bir de aman temizlik yapalım diye kendin dil dökmüşsün arefeden. Bu ne cıvık vıcık ilişki sende de çok suç var, böyle yaparsan hem yaranamazsın hem de sınırlarını koruyamazsın.
Annem gibi görüyordum ilk başta çünkü ama bana ben annen değilim dedi

Tamam kayınvalide çok kötü de eşiniz de sizin üzülmenizi umursamıyor.

Farkında değilsiniz galiba.

Eşimle bayramın ilk günü birlikte olmamak üzüyor işte bide bunun sonrası var nasıl gelmezsin neden gelmedin diye kıyameti koparacaklar mesela
Koparsınlar. Zaten gidince de mutlu değilsiniz. Bayrama da çok anlam yüklememeye çalışın normal bir gün gibi düşünün.

Merhaba arkadaşlar ben daha öncede anlatmıştım kaynanam bana yapmadığını bırakmadı geçen bayram küstüm zaten yine 2. Günü gittim yüzyüze bakalım sadece diye yüzeysel bi ilişki kurdum onlarla eskisi gibi samimiyet kalmadı aramızda bilmeyenler için özet geçeyim onun bizim hayatımızda çıkardığı sorunlardan dolayı eşimle anlaşmayınca boşanacaksınız seni istemiyorum dedi bana ben ona ilk defa cevap verip sana ne dedim sadece bana saymadığı hakaret kalmadı köpek dedi neler neler daha 2 senedir yapmadığı şey kalmadı
Barışırken eşimle şart koşmuştum bayramda veya herhangi birgün kahvaltıya yemeğe gitmeyeceğiz oraya evde yapıp gideceğiz diye oda söz vermişti şimdi ise ben bayramda annemle babamla köye gidicem fln diyo istemezsen gelme diyo çok sıkıldım eşimin söz verip tutmamasından
İlk bayramdı daha oraya beni yemeğe çağırdılar kahvaltıya 7 de burda ol diye aradığımda daha uyanmamıştı kaynanam kalkmak istemiyormuş peki dedim bende biraz geç gittim 8:30 ta gittiğimde pijamayla oturmuş kahvaltısını bitirmiş beni beklememişti bile üstüne üstlük ben süslenip püslenip gitmişim bayramın ilk günü ev temizletti bana
Bi kaç gün öncesi demiştim bi işin varsa gelip yapayım diye ama hayır demişti ve bayram sabahı ben süslü saç baş yapılı güzel kıyafetlerimle toz alıp yerleri süpürüyordum
Kendisi kaynanasına gitmiyor eşime diyorum gel dedenlere gidelim orda yapalım kahvaltıyı olay çünkü senin ailen benim ailem değil olay annesinden gördüğüm muameleler sonrası oraya gitmek istememem hayır diyor dedeme gitmek istemiyorum kendisi kayınvalidesine gitmezken neden benim gitmem bekleniyor
Eşime yapmadıkları kalmadı 2 gün evet haklısın şöyle böyle bi daha asla olmaz yapmam diyo sonra aynı tas aynı hamam
Eşiniz verdiği sözleri tutmuyorsa biraz sert şekilde uyarmalısınız o annesi ise sizde esisiniz kimse annesini atamaz ama bir taraf sevinirken diğer taraf üzülüyor

Merhaba arkadaşlar ben daha öncede anlatmıştım kaynanam bana yapmadığını bırakmadı geçen bayram küstüm zaten yine 2. Günü gittim yüzyüze bakalım sadece diye yüzeysel bi ilişki kurdum onlarla eskisi gibi samimiyet kalmadı aramızda bilmeyenler için özet geçeyim onun bizim hayatımızda çıkardığı sorunlardan dolayı eşimle anlaşmayınca boşanacaksınız seni istemiyorum dedi bana ben ona ilk defa cevap verip sana ne dedim sadece bana saymadığı hakaret kalmadı köpek dedi neler neler daha 2 senedir yapmadığı şey kalmadı
Barışırken eşimle şart koşmuştum bayramda veya herhangi birgün kahvaltıya yemeğe gitmeyeceğiz oraya evde yapıp gideceğiz diye oda söz vermişti şimdi ise ben bayramda annemle babamla köye gidicem fln diyo istemezsen gelme diyo çok sıkıldım eşimin söz verip tutmamasından
İlk bayramdı daha oraya beni yemeğe çağırdılar kahvaltıya 7 de burda ol diye aradığımda daha uyanmamıştı kaynanam kalkmak istemiyormuş peki dedim bende biraz geç gittim 8:30 ta gittiğimde pijamayla oturmuş kahvaltısını bitirmiş beni beklememişti bile üstüne üstlük ben süslenip püslenip gitmişim bayramın ilk günü ev temizletti bana
Bi kaç gün öncesi demiştim bi işin varsa gelip yapayım diye ama hayır demişti ve bayram sabahı ben süslü saç baş yapılı güzel kıyafetlerimle toz alıp yerleri süpürüyordum
Kendisi kaynanasına gitmiyor eşime diyorum gel dedenlere gidelim orda yapalım kahvaltıyı olay çünkü senin ailen benim ailem değil olay annesinden gördüğüm muameleler sonrası oraya gitmek istememem hayır diyor dedeme gitmek istemiyorum kendisi kayınvalidesine gitmezken neden benim gitmem bekleniyor
Eşime yapmadıkları kalmadı 2 gün evet haklısın şöyle böyle bi daha asla olmaz yapmam diyo sonra aynı tas aynı hamam
Üzgünüm ama bu hep böyle devam edecek. Her defasında daha olay taze ve sen sinirliyken seni susturmak için herseye tamam diyecek , sonra bayram seyran , düğün , hastane fasillari olunca , onlar kötü de olsa benim ailem yüz çeviremem diyecek. Erkeklerin çoğunluğu böyle malesef. Bana kalırsa sen gitmicem diyip sözünde durum bayramda gitmemeliydin. Beni kızı olarak görmeyip sevip bağrına basmiyorsa ben niye çaba harcıyorum alttan alıyorum diyebilirsin. Kv den söylediği o sözlerden sonra alttan alacak bi davranışta bulundu mu?

Ya benm konuma ne kadar benziyor çok şaşırdım

X