- 4 Nisan 2019
- 27
- 1
- 31
- Konu Sahibi Melek199393
Kocam paralarımı alıp habersiz kaynanama yollamış evi terk ettim .Kocam yalvarıp duruyor .ne yapayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sebep neymiş senden habersiz bunu yapmış ölümlük acil durum olsaydı senden neden gizli yapmış bunları konustunmu kardeşKocam paralarımı alıp habersiz kaynanama yollamış evi terk ettim .Kocam yalvarıp duruyor .ne yapayim
Benim kaynanamda esi eve geldiğinde hasta oluyor evden çıktığı gibi cin gibi gozleriGüya hastaymış, her zaman hasta. Kocama melek bana şeytan
Kocanın sozunu dınleKocam paralarımı alıp habersiz kaynanama yollamış evi terk ettim .Kocam yalvarıp duruyor .ne yapayim
Bana sormadan yollamazdi,bu sefer bana bisey söylemeden almış yollamışDaha önce böyle bir konu geçmiş miydi aranızda ? Yoksa birden tüm paranızı alıp kaynananiza mi götürdü ?
Ne çekiyoruz bunlardanBenim kaynanamda esi eve geldiğinde hasta oluyor evden çıktığı gibi cin gibi gozleri
Hahahhahaha Allah iyiliğini versin kız kocişi olunca naz yapangillerden demek kiBenim kaynanamda esi eve geldiğinde hasta oluyor evden çıktığı gibi cin gibi gozleri
Bence halinize sukur edin benim benden yumurta saklıyor ( acaba bu konusu cok mu zorun ediyorum haklimiyimNe çekiyoruz bunlardan
benimkide aynı şeytan ama para verse kusura bakmasin ben kılı kırk yaracam tutum yapacam oda anasina vercek madem hasta başına gider bakardık acil paralik neyse göz önünde yapılırdı yanlış kardeş kocan yanlış yapmışGüya hastaymış, her zaman hasta. Kocama melek bana şeytan
Cnn naz degil ben iş yaptım gelin oturdu ondan hastayım numarasi oHahahhahaha Allah iyiliğini versin kız kocişi olunca naz yapangillerden demek ki
Bu yaptığı hirsizlik gibi bir şey oldu añlayamadimKocanız hırsız mı?
HahahhahahaCnn naz degil ben iş yaptım gelin oturdu ondan hastayım numarasi o
Çok haklisin bancede yañliş şimdi eve dön diye baaşimin etini yiyor her yerden engelledim başkalarinin üstünden iletişime geçmeye çalişiyorbenimkide aynı şeytan ama para verse kusura bakmasin ben kılı kırk yaracam tutum yapacam oda anasina vercek madem hasta başına gider bakardık acil paralik neyse göz önünde yapılırdı yanlış kardeş kocan yanlış yapmış
Aynen malesef hepimiz ayni dertden muşterefiz ne bu kaynanadan çekdiğimizBuraya biseyler yazarak rahatladigimi düşünüyorum tesekkur ederim yorumlariniz icn