- Emoji Skoru
- 44
- Puanlar
- 3
aminnnTam bir ömür törpüsü Allah sabır versin size...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminnnTam bir ömür törpüsü Allah sabır versin size...
ya diyorumki evde oturacağına bi kosgebe yazıl belki kredi çıkar onuda yapmıyo.
g... büyütüyo evde. ne temizlik var ne yemek. yan gelip yatıyo bide benim paramla temizlikçi tutuyo kendine
valalhi bir daha dediğinde borcu bana mı yaptın da her seferinde bana anlatıyon deanlıyorumda bu tarz insanlar kanundan anlamıyor.
düşünsenize size geldiklerinde borcumuz var onlara gittiğinizde borcumuz var,her görüştüğünüzde altın muhabbeti.
bide oğullarına diyorlarki dükkan açarsak ev alırız birlikte otururuz sanki ben kabul edicem de. hayal aleminde yaşıyolar ya.
ben o pasaklı kadınla aynı çatı altında yaşayamam Allahta mecbur bırakmaz inşaallah. zaten eşime de söyledim olmaz diye.
gelinin altınlarıyla dükkan açacaklar sonra da kaynana kendine ev alacak. sonra da burası benim evim edalarıyla ben aldım diye milete hava atacak.
evet altınlarını aldım der:)))valalhi bir daha dediğinde borcu bana mı yaptın da her seferinde bana anlatıyon de
ben ne yapıcam baştan tavrımı koydum.Senin paranla temizlikçi gelmese bu sefer seni cağırcak direkt ben sana diyim. Senin kocada da yapcan anneme der bence...
Kv uçmuş ne kafalar ne kafalar Allah kızına yardım etsin...
ben ne yapıcam baştan tavrımı koydum.
gittiğimde bile doğru düzgün elimi bişeye sürmüyorum.
elden ayaktan düşmedi ya sanki 90 yaşında da ona temizlik yapıcam.
prenses kızı var o yapsın gezeceğine.
75 yaşında babannem var evi ondan kat kat temiz
ben ne yapıcam baştan tavrımı koydum.
gittiğimde bile doğru düzgün elimi bişeye sürmüyorum.
elden ayaktan düşmedi ya sanki 90 yaşında da ona temizlik yapıcam.
prenses kızı var o yapsın gezeceğine.
75 yaşında babannem var evi ondan kat kat temiz
Benim kv 58 yaşında evini bize temizletiyor eltimle ikimiz yapıyoruz. Ikimiz ev hanımıyız diye kocaların zorlaması işte. Kendi işim param olduğunda benden temizlik de göremez parasını da.öyle bilendim o konuda...
Benim kv 58 yaşında evini bize temizletiyor eltimle ikimiz yapıyoruz. Ikimiz ev hanımıyız diye kocaların zorlaması işte. Kendi işim param olduğunda benden temizlik de göremez parasını da.öyle bilendim o konuda...
Her yanı ayrı hasta kvmin canım. Sanki ben hasta ettim de neyse bayramdan bayrama olduğu halde bile gıcık oluyorum temizlik mevzuna. Ha bir de şunu şöyle yapın vs direktifleri vermez mi işte bende film o zaman kopuyor. Hadi diyorum kadın hasta obez filan yapamıyor yazık günah yapayım sevabına. Ama direktifleri yok mu o zaman diyorum sen gitmiyor muydun vs. Ama sinir ettiler beni.
az ye sen az de bidahakine
valla acımıyorum böylelerine , benimki de kilolu gamsız olduğu için şişti sürekli yemek yiyo.
yaptığı 2 şey var yemek yemek ve gezmek :)
Her hafta bir laf söyle sende.çok egoist alıngan kibirli biri bi laf söyle 1 hafta senle konuşmaz
12 nbılezık yuh. Maşallah yanı yuh derken. Aa bana ıkı bılezık taktılar ıkı de ailem bır dayı taktı bır abım.6 bilezik takıldı.cok oahalı da değil:)) altın istediler onu da verdim. cok mu safım neyim:))Kayınvalidem çok sorunlu bir insan. kayınpederimin aklına olur olmaz şeyler sokup benden ve ailemden soğutmaya çalıştı ve başardıda. geçenlerde onlara gitmiştik altınları istedi benden. resmen kayınpederimle biz gitmeden önce konuşup ayarlamışlar birbirlerine laf çaktırıyolar sakladığın paraları çıkar vs. diye. her gittiğimizde bu şekildeler bu defa biraz daha abarttılar. onlar 3 4 kez birbirlerine laf çaktırırken bende hiç oralı olmayıp televizyon izliyo gibi yaptım, kaynanam bana dönüp dediki nusya yardım ette bi dükkan açalım. düğünümüz olalı 1 buçuk yıl oldu hala daha borç ödüyoruz.kıza düşen eşyaları kendim aldım tek kuruş borcum yoktu evlenirken, eşimin aldıklarını yine çalışıp beraber ödedik hala bitmedi borcumuz, onlar tek bir eşyamı almadılar.(almak zorundada değilller ama çeneleri durmadığı için böyle yazıyorm.) sadece kayınpederim 5 bilezik ve 5 i biyerde aldı. bizim taraf 7 bilezik taktı 12 bileziği ve 5 i bi yerdeyi ver dükkan açalım diyorlar akılları sıra laf çaktırarak. eşime söyledim bir daha böyle birşey yaparlarsa adım atmıcam onlara evime de gelemezler diye onlar kendi aralarında şakalaşıyorlar sen yanlış anlıosun diyor.
ya kadın direk yardım et dükkan açalım dedi diyorum şaka yapıyor annem diyor. kafayı yicem ya. aldıkları 5 bilezik oda en dandiğinden gramı en hafifinden çeneleri bir durmadı. ne yapmalıyım sizce bunalttılar beni her gördüklerinde para konusu altın konusu açıyorlar. bir kerede benim gözüme baka baka kv eşime oğlum altınlarınla bir araba alda bende rahat rahat sağa sola gidiyim otobüslerde sürünmiyim dedi, bende dönüp hayırdır oğlunun bir yerde gömüsü falan varda benmi bilmiyorum dedim. düğünde takılanları söylüyorum dedi. ona ancak ben karar veririm izin vermiyorum araba almasına dedim benle 1 hafta konuşmadı. daha bunun gibi bir çok şey bıktım artık kına düğüne 1 ay kala başladı benle uğraşmaya hala uğraşıyo.
ve dün haberlerde izledim kime takılırsa takılsın altınlar gelinindir diye inşallah izlemişlerdir.
altınları ilerde ev almayı düşünüyoruz onların yanına borcumuz bitince birazda para koyup peşinat olarak veririz diye düşünüyoruz. ama rahat vermiyorlar.
anlıyorumda bu tarz insanlar kanundan anlamıyor.
düşünsenize size geldiklerinde borcumuz var onlara gittiğinizde borcumuz var,her görüştüğünüzde altın muhabbeti.
bide oğullarına diyorlarki dükkan açarsak ev alırız birlikte otururuz sanki ben kabul edicem de. hayal aleminde yaşıyolar ya.
ben o pasaklı kadınla aynı çatı altında yaşayamam Allahta mecbur bırakmaz inşaallah. zaten eşime de söyledim olmaz diye.
gelinin altınlarıyla dükkan açacaklar sonra da kaynana kendine ev alacak. sonra da burası benim evim edalarıyla ben aldım diye milete hava atacak.
Hahahahahahahahhahahahahahaha
Hem arsız hem de dilli
Ben bu kadını döverim ama küsmeyeceksen konu sahibi dovebilir miyim?
Şaka bir yana benimkide bir ara birileri hakkinda konusurken bizde öyle yapcaz bilezikler kalır da ceyrekler duruyormu senin ev alirken pesinat veririz tarzi söyledi
Hee duruyor anne dedim ama ne veririm ona biliyor musun nescafe 3 u 1 arada, ya da 3 ün 1 ini alır.
Hayal dunyasinda geziyor
Simdi dukkan alacağız. Esim alcak yani. Bugun diyor ki oğlum altınları veriyim sana. Oglunun altınları kendisinde,benimkiler kasada gorende hazine saklıyor zannedecek antika saklıyor sanki 3 5 ceyrek altin 3 tane tam altin var zaaaaaart esim cevap bile vermedi alsin koynuna yatsin onlari ihtiyacimiz yok cok şükür
Evet bi haberdede gelinin altinlarini kocasi almış esya borcu ödemeye mahkemeye verdi kocasini hakim dediki düğünde takılan altinlar kime takilirsa takılsın gelinindir. Ben esime takilanlari almadim altin mi görmedim hayatımda o haberi izlerken dedim ki ama sendeki altinlari hemen verir misin 20 ceyrek 2 500 tl para saydim biliyorum çünkü kahkaha atarak gülüyor eşim
Bunlar varya kendilerini bise zannediyorlar akli sira seni yonetecek kaynanan isine baksin bence o zaten guzel laf sokmussun boyl3 devam et bi guzel kimse dokunamaz belli ki esine de taviz vermemissin bu hususta istedigini yaparsin senin altının onlar kendi başlarını yesinler hayaller kurup bosversene