• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana

12 bilezik beşi bı yerde kaç para edecek Allah aşkına bunun peşine mi düşmüşler .
Onların taktıklarınında ucuz olduklarını belirtmişsiniz.
Hani taktıkları 60 bin 80 bin TL olur isterlerde takmışlar ama derim.
Kaç para tutacak ki hepsi.
Bunlara göz dikmişler.
kv yapıyo bütün planları kocasının aklına sokuyo. okadar kurnaz bi insanki bazen yaptıklarını sadece hayretle izliyorum

Bir daha söylerse kv ne annemgile verdik onlar da dükkan açacakmış de gül onlar şaka yapıyormuş ya ben de şaka yaptım dersin eşine
Daha ciddi olarak ise onlar ev için peşinat olarak ayrıldı dükkana falan harcayamayız de
beğendim bu fikri :)) söylicem yazarım buraya söyleyince :)

• Beğen
Reactions: KV_
Altınlar bankada olsa da olmasa da "bankada kasaya koydum" deyin. "Artık altın ve para lafı duymak istemiyorum. Yok altın falan yedim bitti" deyin anlasınlar tavrınızdan..
Ne basit insanlar var ya..

Kayınvalidem çok sorunlu bir insan. kayınpederimin aklına olur olmaz şeyler sokup benden ve ailemden soğutmaya çalıştı ve başardıda. geçenlerde onlara gitmiştik altınları istedi benden. resmen kayınpederimle biz gitmeden önce konuşup ayarlamışlar birbirlerine laf çaktırıyolar sakladığın paraları çıkar vs. diye. her gittiğimizde bu şekildeler bu defa biraz daha abarttılar. onlar 3 4 kez birbirlerine laf çaktırırken bende hiç oralı olmayıp televizyon izliyo gibi yaptım, kaynanam bana dönüp dediki nusya yardım ette bi dükkan açalım. düğünümüz olalı 1 buçuk yıl oldu hala daha borç ödüyoruz.kıza düşen eşyaları kendim aldım tek kuruş borcum yoktu evlenirken, eşimin aldıklarını yine çalışıp beraber ödedik hala bitmedi borcumuz, onlar tek bir eşyamı almadılar.(almak zorundada değilller ama çeneleri durmadığı için böyle yazıyorm.) sadece kayınpederim 5 bilezik ve 5 i biyerde aldı. bizim taraf 7 bilezik taktı 12 bileziği ve 5 i bi yerdeyi ver dükkan açalım diyorlar akılları sıra laf çaktırarak. eşime söyledim bir daha böyle birşey yaparlarsa adım atmıcam onlara evime de gelemezler diye onlar kendi aralarında şakalaşıyorlar sen yanlış anlıosun diyor.
ya kadın direk yardım et dükkan açalım dedi diyorum şaka yapıyor annem diyor. kafayı yicem ya. aldıkları 5 bilezik oda en dandiğinden gramı en hafifinden çeneleri bir durmadı. ne yapmalıyım sizce bunalttılar beni her gördüklerinde para konusu altın konusu açıyorlar. bir kerede benim gözüme baka baka kv eşime oğlum altınlarınla bir araba alda bende rahat rahat sağa sola gidiyim otobüslerde sürünmiyim dedi, bende dönüp hayırdır oğlunun bir yerde gömüsü falan varda benmi bilmiyorum dedim. düğünde takılanları söylüyorum dedi. ona ancak ben karar veririm izin vermiyorum araba almasına dedim benle 1 hafta konuşmadı. daha bunun gibi bir çok şey bıktım artık kına düğüne 1 ay kala başladı benle uğraşmaya hala uğraşıyo.
ve dün haberlerde izledim kime takılırsa takılsın altınlar gelinindir diye inşallah izlemişlerdir.
altınları ilerde ev almayı düşünüyoruz onların yanına borcumuz bitince birazda para koyup peşinat olarak veririz diye düşünüyoruz. ama rahat vermiyorlar.

Aaa hangi altınlar ortada artık altın filan Yok eve hırsız girdi hahaha de de sende geç dalganı bacım

kv yapıyo bütün planları kocasının aklına sokuyo. okadar kurnaz bi insanki bazen yaptıklarını sadece hayretle izliyorum
Canım benim 20 li yaşların başında evliliğim oldu. 2 ay sürdü.
Senin sorunların bu kadının yaptığı kurnazlıklarsa ki kurnazlık değil yaptığı saçmalık. Benim yaşadıklarım yanında hiç bişey.
Sıkma canını.
Dilerim ki Rabbimden popolarından alsın canını. Hakkım haram zehir zıkkım olsun.
Ben neler yaşadım.
Ben senin yerinde olsam. Onların taktığı 5 i bı yerdeyi ve taktıkları 5 bileziği ellerine verir.
Bir daha da merhaba merhaba dan ileri geçmem.
Sen bunu yapsan varya utanırlar, senle nasıl iyi geçinirler.
Senin hiç hakkın olmasa bekaretin var.
Öyle namusuyla kız alıp böyle çile çektirmek Allah'ın katında çok büyük günah.
Ver o kıçı kırık 5 bilezigi, 5 i bir yerdeyi bak sen gör ondan sonra olacakları.
Toplasan 10 bin TL tutar hepsi.
10 TL ile mi senin hayatın kurtulacak.
Alsınlar 10 bine açsınlar dükkan.
Ne dükkanı açacaklarsa bı dükkan kaç paraya açılıyor.

Canım benim 20 li yaşların başında evliliğim oldu. 2 ay sürdü.
Senin sorunların bu kadının yaptığı kurnazlıklarsa ki kurnazlık değil yaptığı saçmalık. Benim yaşadıklarım yanında hiç bişey.
Sıkma canını.
Dilerim ki Rabbimden popolarından alsın canını. Hakkım haram zehir zıkkım olsun.
Ben neler yaşadım.
Ben senin yerinde olsam. Onların taktığı 5 i bı yerdeyi ve taktıkları 5 bileziği ellerine verir.
Bir daha da merhaba merhaba dan ileri geçmem.
Sen bunu yapsan varya utanırlar, senle nasıl iyi geçinirler.
Senin hiç hakkın olmasa bekaretin var.
Öyle namusuyla kız alıp böyle çile çektirmek Allah'ın katında çok büyük günah.
Ver o kıçı kırık 5 bilezigi, 5 i bir yerdeyi bak sen gör ondan sonra olacakları.
Toplasan 10 bin TL tutar hepsi.
10 TL ile mi senin hayatın kurtulacak.
Alsınlar 10 bine açsınlar dükkan.
Ne dükkanı açacaklarsa bı dükkan kaç paraya açılıyor.
Şu an çok mutlu bi evliliğim var.
Eşim ailesini asla hiç bir şeye karıştırıyor.

Bazı üyeler taktiklarini verin demiş de niye versin ki ??
En başta hiç takmayacaklardı o zaman gösteriş için mi takıyorlar ?

Asla onların da kendi ailenin de taktiklarini vermeyin. Onlar sizin hakkınız verirseniz asla geri alamazsınız..
Bankada bir kasaya koyun. Tekrar sorarlarsa da "Size ne benim altınlarımdan, kimseye veremem." diye kestirip atın.

kadın gezmek için araba istemiş yahu! eşiniz de şöför mü olacak? kayınpederiniz alsın çok istiyorlarsa araba bol bol gezsinler. altınlarla ev alıcaz biz de geç.

Altınlar bankada zaten. evlendiğimizden beri bizim çok borcumuz var deyip duruyorlar. istediler ki ben vicdan yapıyım alın altınları ödeyin borcunuzu diyim. bende başladım her görüştüğümüzde çok borcumuz var demeye bu defa ondan vazgeçtiler o planları işe yaramadı şimdi de dükkan açalım diyorlar.
ama bi arkadşın dedğini yapıcam annemler dükkan açıcak onlara verdim dicem bakalım ne yapacaklar.
deli deliyi görünce sopasını saklamış.

kadın gezmek için araba istemiş yahu! eşiniz de şöför mü olacak? kayınpederiniz alsın çok istiyorlarsa araba bol bol gezsinler. altınlarla ev alıcaz biz de geç.

haftanın 7 günü gezmeye gidiyor ee 30 yıldır istanbulda arabasız yoruldu sanırım oğlum altınlarınla araba alsana bende kurtulıyım otobüserden diyor :))

Biz eve yaptıracağız geleceğimiz için kullanacağız diyin bende yatırım yaptım 12 tane bilezigimi eve yatırdım şimdi evim ve üç ayrı dairemde kiracılarım var çok şükür ne patavatsız insanlar

haftanın 7 günü gezmeye gidiyor ee 30 yıldır istanbulda arabasız yoruldu sanırım oğlum altınlarınla araba alsana bende kurtulıyım otobüserden diyor :))
bende buna takığım işte. eşiniz çalışacak bir yandan da hanımın şöförlüğünü yapacak. yani tamam acil birşey olur, hastane olur gidilir alınır hiç sorun yok. ama ben size söyliyim araba alırsanız " oğlum gel beni al, teyzene bırak." akşam dönüşte yine arıycak " oğlum gel beni eve bırak" çekilmez bu... bir süre sonra siz ikiniz evde karı koca film izleyelim deseniz kayınvalide peşinde koşacaksınız. sürekli bölünecek. gel al yada git dayını al bilmem nereye bırak. aynı sorunu yaşayıp boşanma eşiğine gelen arkadaşım var benim. eşinizin tutumu çok önemli. szin de işiniz zor. Allah kolaylık versin.

geçenlerde oğluna oğlum şu kız güzelmi diye soruyor benim yanımda.
işte filanca da 2. yi aldı 1.yi boşadı şimdi çok mutlu oğlum diyor.
bu kaynanaların nedir çektiği sırf oğulları için bu gelinlere katlanıyorlar diyor.
daha neler nelerrr...
başkası bana anlatsa bunları yuuhh derim

geçenlerde oğluna oğlum şu kız güzelmi diye soruyor benim yanımda.
işte filanca da 2. yi aldı 1.yi boşadı şimdi çok mutlu oğlum diyor.
bu kaynanaların nedir çektiği sırf oğulları için bu gelinlere katlanıyorlar diyor.
daha neler nelerrr...
başkası bana anlatsa bunları yuuhh derim

Kayınbabam da deneseymiş keşke ikinciyi oda mutlu olurdu belki ben şuan ben pek mutlu görmüyorum da ondan dedim deseydin .aaaaa karıya bak ya. Kaynana kaynana cadı gibi kaynana Allah var yukarda benimle oynama telefon zil sesi için nasıl bence cuk oturur..

Kayınbabam da deneseymiş keşke ikinciyi oda mutlu olurdu belki ben şuan ben pek mutlu görmüyorum da ondan dedim deseydin .aaaaa karıya bak ya. Kaynana kaynana cadı gibi kaynana Allah var yukarda benimle oynama telefon zil sesi için nasıl bence cuk oturur..
vallahi öyle dedi Allah'a havale ediyorum
fesatlığından sürekli hastalanıyo zaten.
afedersiniz ishal olmuş gelin bana bakmadı diye 1 ay küstü konuşmadı.
neymiş efendim ishal olmuş ben onu evime çağırmamışım gel sana bakayım diye.

vallahi öyle dedi Allah'a havale ediyorum
fesatlığından sürekli hastalanıyo zaten.
afedersiniz ishal olmuş gelin bana bakmadı diye 1 ay küstü konuşmadı.
neymiş efendim ishal olmuş ben onu evime çağırmamışım gel sana bakayım diye.

Önce sen insan ol da bakan bulunur elbet. Niye bakmadı acaba bi düşün bakalım açaba neden. Koltuk kanepe de bırakmazdı belki inadına bırakırdı temizlesin diye

Önce sen insan ol da bakan bulunur elbet. Niye bakmadı acaba bi düşün bakalım açaba neden. Koltuk kanepe de bırakmazdı belki inadına bırakırdı temizlesin diye[/Q
onu hasta olmadığı zamanlarda da yapıyo ben evimi temizliyorum pazar günü geliyo gelir gelmez koltuğa yatıyo
birde koltuk örtüsü sermiştim onun altına girip yatıyo benim titiz olduğumu biliyo ya sinir etmek için. bide bana bakıp bakıp sırıtıyo. ya anlattıkça bile deli oluyorum nefret ediyorum bu kadından.
düşünün haftada 6 gün günde 10 saat çalışıyorum sadece pazar günü evdeyim ondada temizlik çamaşır ütü yemek ile uğraşıyorum birde üstüne bu kadın benim canıma yetiyo.
İyiki ayrı evlerdeyiz.

onu hasta olmadığı zamanlarda da yapıyo ben evimi temizliyorum pazar günü geliyo gelir gelmez koltuğa yatıyo
birde koltuk örtüsü sermiştim onun altına girip yatıyo benim titiz olduğumu biliyo ya sinir etmek için. bide bana bakıp bakıp sırıtıyo. ya anlattıkça bile deli oluyorum nefret ediyorum bu kadından.
düşünün haftada 6 gün günde 10 saat çalışıyorum sadece pazar günü evdeyim ondada temizlik çamaşır ütü yemek ile uğraşıyorum birde üstüne bu kadın benim canıma yetiyo.
İyiki ayrı evlerdeyiz.

Kayınvalidem çok sorunlu bir insan. kayınpederimin aklına olur olmaz şeyler sokup benden ve ailemden soğutmaya çalıştı ve başardıda. geçenlerde onlara gitmiştik altınları istedi benden. resmen kayınpederimle biz gitmeden önce konuşup ayarlamışlar birbirlerine laf çaktırıyolar sakladığın paraları çıkar vs. diye. her gittiğimizde bu şekildeler bu defa biraz daha abarttılar. onlar 3 4 kez birbirlerine laf çaktırırken bende hiç oralı olmayıp televizyon izliyo gibi yaptım, kaynanam bana dönüp dediki nusya yardım ette bi dükkan açalım. düğünümüz olalı 1 buçuk yıl oldu hala daha borç ödüyoruz.kıza düşen eşyaları kendim aldım tek kuruş borcum yoktu evlenirken, eşimin aldıklarını yine çalışıp beraber ödedik hala bitmedi borcumuz, onlar tek bir eşyamı almadılar.(almak zorundada değilller ama çeneleri durmadığı için böyle yazıyorm.) sadece kayınpederim 5 bilezik ve 5 i biyerde aldı. bizim taraf 7 bilezik taktı 12 bileziği ve 5 i bi yerdeyi ver dükkan açalım diyorlar akılları sıra laf çaktırarak. eşime söyledim bir daha böyle birşey yaparlarsa adım atmıcam onlara evime de gelemezler diye onlar kendi aralarında şakalaşıyorlar sen yanlış anlıosun diyor.
ya kadın direk yardım et dükkan açalım dedi diyorum şaka yapıyor annem diyor. kafayı yicem ya. aldıkları 5 bilezik oda en dandiğinden gramı en hafifinden çeneleri bir durmadı. ne yapmalıyım sizce bunalttılar beni her gördüklerinde para konusu altın konusu açıyorlar. bir kerede benim gözüme baka baka kv eşime oğlum altınlarınla bir araba alda bende rahat rahat sağa sola gidiyim otobüslerde sürünmiyim dedi, bende dönüp hayırdır oğlunun bir yerde gömüsü falan varda benmi bilmiyorum dedim. düğünde takılanları söylüyorum dedi. ona ancak ben karar veririm izin vermiyorum araba almasına dedim benle 1 hafta konuşmadı. daha bunun gibi bir çok şey bıktım artık kına düğüne 1 ay kala başladı benle uğraşmaya hala uğraşıyo.
ve dün haberlerde izledim kime takılırsa takılsın altınlar gelinindir diye inşallah izlemişlerdir.
altınları ilerde ev almayı düşünüyoruz onların yanına borcumuz bitince birazda para koyup peşinat olarak veririz diye düşünüyoruz. ama rahat vermiyorlar.
Bunu düşünüp caninizimi sıkıyorsunuz, benimkide falanca satmış araba almış ,falanca kocasına vermiş ne güzel vs. Çok laf soktu, enson ablana ver borsada çoğalsin dedi . Net bir şekilde birkere ,onlar benim bozdurmayi düşünmüyorum çocuğum için kullanıcam dedim .. 25 tane bilezik bitene kadar tüp bebek yaptım 10 yıl geçti bilezik bitti bir okadar da para harcadım. Gerçekten araba vs dışında gelecek için saklanmalı hiç hesapta olmayan birşey için kullandım ben .. şimdi ev almak için kızımın altlarını aldı ağzına , bu yasa kadar ev sahibi olamamisiniz minicik bileziklemi ev alacaksınız dedim , kızımın okul hayatı için kimse dokunamaz onlara dedim bitti gitti .. Ne yüzsüzler ya hayır ben utanıyorum onların adına, olmasaydı ne olacaktı bilmemnerelerini satıp alırlardı heralde tövbe estağfurullah ya

Bunu düşünüp caninizimi sıkıyorsunuz, benimkide falanca satmış araba almış ,falanca kocasına vermiş ne güzel vs. Çok laf soktu, enson ablana ver borsada çoğalsin dedi . Net bir şekilde birkere ,onlar benim bozdurmayi düşünmüyorum çocuğum için kullanıcam dedim .. 25 tane bilezik bitene kadar tüp bebek yaptım 10 yıl geçti bilezik bitti bir okadar da para harcadım. Gerçekten araba vs dışında gelecek için saklanmalı hiç hesapta olmayan birşey için kullandım ben .. şimdi ev almak için kızımın altlarını aldı ağzına , bu yasa kadar ev sahibi olamamisiniz minicik bileziklemi ev alacaksınız dedim , kızımın okul hayatı için kimse dokunamaz onlara dedim bitti gitti .. Ne yüzsüzler ya hayır ben utanıyorum onların adına, olmasaydı ne olacaktı bilmemnerelerini satıp alırlardı heralde tövbe estağfurullah ya
torunlarının altınlarına mı göz diktiler ya inanmıyorum.
iyi demişsiniz.

Back