kaynana

Kayınvalidem çok sorunlu bir insan. kayınpederimin aklına olur olmaz şeyler sokup benden ve ailemden soğutmaya çalıştı ve başardıda. geçenlerde onlara gitmiştik altınları istedi benden. resmen kayınpederimle biz gitmeden önce konuşup ayarlamışlar birbirlerine laf çaktırıyolar sakladığın paraları çıkar vs. diye. her gittiğimizde bu şekildeler bu defa biraz daha abarttılar. onlar 3 4 kez birbirlerine laf çaktırırken bende hiç oralı olmayıp televizyon izliyo gibi yaptım, kaynanam bana dönüp dediki nusya yardım ette bi dükkan açalım. düğünümüz olalı 1 buçuk yıl oldu hala daha borç ödüyoruz.kıza düşen eşyaları kendim aldım tek kuruş borcum yoktu evlenirken, eşimin aldıklarını yine çalışıp beraber ödedik hala bitmedi borcumuz, onlar tek bir eşyamı almadılar.(almak zorundada değilller ama çeneleri durmadığı için böyle yazıyorm.) sadece kayınpederim 5 bilezik ve 5 i biyerde aldı. bizim taraf 7 bilezik taktı 12 bileziği ve 5 i bi yerdeyi ver dükkan açalım diyorlar akılları sıra laf çaktırarak. eşime söyledim bir daha böyle birşey yaparlarsa adım atmıcam onlara evime de gelemezler diye onlar kendi aralarında şakalaşıyorlar sen yanlış anlıosun diyor.
ya kadın direk yardım et dükkan açalım dedi diyorum şaka yapıyor annem diyor. kafayı yicem ya. aldıkları 5 bilezik oda en dandiğinden gramı en hafifinden çeneleri bir durmadı. ne yapmalıyım sizce bunalttılar beni her gördüklerinde para konusu altın konusu açıyorlar. bir kerede benim gözüme baka baka kv eşime oğlum altınlarınla bir araba alda bende rahat rahat sağa sola gidiyim otobüslerde sürünmiyim dedi, bende dönüp hayırdır oğlunun bir yerde gömüsü falan varda benmi bilmiyorum dedim. düğünde takılanları söylüyorum dedi. ona ancak ben karar veririm izin vermiyorum araba almasına dedim benle 1 hafta konuşmadı. daha bunun gibi bir çok şey bıktım artık kına düğüne 1 ay kala başladı benle uğraşmaya hala uğraşıyo.
ve dün haberlerde izledim kime takılırsa takılsın altınlar gelinindir diye inşallah izlemişlerdir.
altınları ilerde ev almayı düşünüyoruz onların yanına borcumuz bitince birazda para koyup peşinat olarak veririz diye düşünüyoruz. ama rahat vermiyorlar.
ayyy, biz evlendiğimizde düğüne 900 kişi çağırmışlar, gelen yedi içti gitti
zaten onlarda yakın akraba bile bilezik takmaz, ailesi ve bir amcası bilezik taktı, ablası bile yarımlık taktı
çok da umrumda değil de eşim üstüne dedi ki düğünde takılanlar ortaktır
altın, para, bilezik hiçbir şeyde gözüm yok ama bu pişkinlik beni uyuz ediyor

dicemde eşim biraz anacı yalan konuşmaz kesinlikle :sinirli:
Canım eşinin altınları senden gizli annesine verme gibi bir durumu olacaksa, altınları eşinin bilmediği bir yere koy...yada kasa kirala...
Sinir krizi geçirme sonra benim gibi

Canım eşinin altınları senden gizli annesine verme gibi bir durumu olacaksa, altınları eşinin bilmediği bir yere koy...yada kasa kirala...
Sinir krizi geçirme sonra benim gibi
yok altınlar bankada kasada şuan. eşimde açıp kapatabiliyo ama anahtar bende. anahtar olmadan banka açtırmıyor.
bide benden habersiz yapmaz öyle bişey vereceğim tepkiyi biliyor.

yahu nedir şu erkek ailelerinin gelinin bileziklerine olan sevdaları, çok biliyosa kayınvalideniz gelinlik altınlarını saklayıp açsaydı eşine dükkan.Hiç abartmıyorum 62 yaşındaki annemin bile düğünden takıları duruyor,kolye saat bilezik ne takar ne bozar,kaldıki 30 yaşında dul kalmış annem 3 çocukla ne dar zmanlarına bozdurmamış,gelinimiz arsa almak için kendi bileziklerini bozdurduğun da okadar üzüldü ki, mal sahibi oluyor halbuki keşke bozmadan alabilseydi dedi, şaşıyorum oyüzden bunları duyduğumda.

hiç taviz vermeyin, dediğiniz gibi kanun nezdinde de o bilezik takılar sizin hakkınız .

yahu nedir şu erkek ailelerinin gelinin bileziklerine olan sevdaları, çok biliyosa kayınvalideniz gelinlik altınlarını saklayıp açsaydı eşine dükkan.Hiç abartmıyorum 62 yaşındaki annemin bile düğünden takıları duruyor,kolye saat bilezik ne takar ne bozar,kaldıki 30 yaşında dul kalmış annem 3 çocukla ne dar zmanlarına bozdurmamış,gelinimiz arsa almak için kendi bileziklerini bozdurduğun da okadar üzüldü ki, mal sahibi oluyor halbuki keşke bozmadan alabilseydi dedi, şaşıyorum oyüzden bunları duyduğumda.

hiç taviz vermeyin, dediğiniz gibi kanun nezdinde de o bilezik takılar sizin hakkınız .
anlıyorumda bu tarz insanlar kanundan anlamıyor.
düşünsenize size geldiklerinde borcumuz var onlara gittiğinizde borcumuz var,her görüştüğünüzde altın muhabbeti.
bide oğullarına diyorlarki dükkan açarsak ev alırız birlikte otururuz sanki ben kabul edicem de. hayal aleminde yaşıyolar ya.
ben o pasaklı kadınla aynı çatı altında yaşayamam Allahta mecbur bırakmaz inşaallah. zaten eşime de söyledim olmaz diye.
gelinin altınlarıyla dükkan açacaklar sonra da kaynana kendine ev alacak. sonra da burası benim evim edalarıyla ben aldım diye milete hava atacak.

Ne insanlar var ya ! yuzleri de kizarmiyor , ailenin taktiklarini da istiyorlar .Tabi ki vermeyin konusmaZlarsa konusmasinlar daha iyi kafaniz rahatlar .

Ne insanlar var ya ! yuzleri de kizarmiyor , ailenin taktiklarini da istiyorlar .Tabi ki vermeyin konusmaZlarsa konusmasinlar daha iyi kafaniz rahatlar .
ya konuşup konuşmamaları umrumda değil ama ister istemez eşimle aramda soğukluk oluyor.
onlar umrumda mıs anki.

anlıyorumda bu tarz insanlar kanundan anlamıyor.
düşünsenize size geldiklerinde borcumuz var onlara gittiğinizde borcumuz var,her görüştüğünüzde altın muhabbeti.
bide oğullarına diyorlarki dükkan açarsak ev alırız birlikte otururuz sanki ben kabul edicem de. hayal aleminde yaşıyolar ya.
ben o pasaklı kadınla aynı çatı altında yaşayamam Allahta mecbur bırakmaz inşaallah. zaten eşime de söyledim olmaz diye.
gelinin altınlarıyla dükkan açacaklar sonra da kaynana kendine ev alacak. sonra da burası benim evim edalarıyla ben aldım diye milete hava atacak.
Ah ah bütün evlenen kadinlarimiz sizin gibi akıllı hareket etse bu kv lerin huyu değişir..

onu hasta olmadığı zamanlarda da yapıyo ben evimi temizliyorum pazar günü geliyo gelir gelmez koltuğa yatıyo
birde koltuk örtüsü sermiştim onun altına girip yatıyo benim titiz olduğumu biliyo ya sinir etmek için. bide bana bakıp bakıp sırıtıyo. ya anlattıkça bile deli oluyorum nefret ediyorum bu kadından.
düşünün haftada 6 gün günde 10 saat çalışıyorum sadece pazar günü evdeyim ondada temizlik çamaşır ütü yemek ile uğraşıyorum birde üstüne bu kadın benim canıma yetiyo.
İyiki ayrı evlerdeyiz.

Ilahi çok güldüm kvnin yaptıklarına. Sanki ufak çocuk... çocuğunuz olsa bi de neler yapar ilgi ceksin diye.
Lafını sakınma korkar geri kaçar belki Allah kolaylık versin bacım sana.

aynı şekilde birde bize kredi çektirdiler her ay ödeme tarihinden 15 gün sonra veriyorlar parayı.
onuda eksik veriyor her ay . geçen kv evine temizlikçi çağırmış kredi taksidini vermedi. sonra veririz temizlikçi çağırdık demiş.
evde halbuki çalışmıyor ve 44 yaşında genç daha.
ben çalıştığım halde sadece pazar günleri tatilim var bir kez bile temizlikçi çağırmadım.
dedimki kendin neden temizlemiyorsun.
kadın evde temizlik çamaşır ütü yemek yapmak zorunda değildir dinimizde bu döyledir diyor ya delirmiş olmalı bu kadın.
Oğlunun sırtına binerek mi yaşamayı emrediyor dinimiz deseydiniz :( peygamber kızı Hz.Fatıma kendi ününü taş değirmende çekermiş.. elleri su toplamış zorlanmaktan da, bunun için dua etmesini nasihat etmiş Hz.Ali..
Ama böyle gencecik insanlar evinde oturup, hiç bir iş yapmadan nasıl durur, evladının cebinden nasıl medet umar aklım almıyor..

Ilahi çok güldüm kvnin yaptıklarına. Sanki ufak çocuk... çocuğunuz olsa bi de neler yapar ilgi ceksin diye.
Lafını sakınma korkar geri kaçar belki Allah kolaylık versin bacım sana.
o mu korkucak bi kere yolda yürüyoruz eşim kp ben o birileri kavga ediyo ellerinde silah var , üzerine ne vazifeyse silahlı adama laf atıyo. bende sana ne oluyo polis misin sen dedim en azından erkek gibi kadınım diyo :))))

Yeni okudum bi de dukkan acinca ayni evde mi oturalımmış yuhhhhh. Sakın vereyim deme altınları. Aynı evmiş sanki karşılarında yeni yetme 15lik genç kız var cahil olcak da onun lafıyla kabul etcek bunu.
Gerekirse çirkefleş ama eşin yokken :) sorunca da aaa şaka yaptım dersin

o mu korkucak bi kere yolda yürüyoruz eşim kp ben o birileri kavga ediyo ellerinde silah var , üzerine ne vazifeyse silahlı adama laf atıyo. bende sana ne oluyo polis misin sen dedim en azından erkek gibi kadınım diyo :))))

Ahahaha şaka gibi kadın ya sizin kv. Kafayı hepten uçurmuş valla. Salsaydınız bi de gorseydi :deli:

sende deki bir daha aynı konu olursa benimde şaka olarak söyleyeceğim
çok şey var o zaman ne sen ne de onlar bana kırılmasın şimdiden söyleyim
sakın karşıma gelme diye hayırdır derim ben olsam bana taktıklarını
geri mi istiyorsun yüzsüz oluyor bazıları işte.

Ahahaha şaka gibi kadın ya sizin kv. Kafayı hepten uçurmuş valla. Salsaydınız bi de gorseydi :deli:
olgun değil hiç dinden imandan bahseder hergün kuran okur sağda solda ama serserilerin gittiği cafelerden çıkmaz bide eşim ne işin var senin orda koskaca kadınsın dediğinde kız kardeşin tek gitse daha mı iyi onu koruyorum diyo :))))
yani anlayacağınız kuran okuyo diye kendini melek gibi görüyo ve güzel dinimizi kendi çıkarlarına göre uyguluyo kendi gibi cahil insanlarıda bu şekildee kandırıyo.Allah iyi etsin ne diyim.

vallahi öyle dedi Allah'a havale ediyorum
fesatlığından sürekli hastalanıyo zaten.
afedersiniz ishal olmuş gelin bana bakmadı diye 1 ay küstü konuşmadı.
neymiş efendim ishal olmuş ben onu evime çağırmamışım gel sana bakayım diye.
Evin pisliğinden mikrop kalmıştır.. çağırma sakın, senin evine de yayılır o mikrop...

sende deki bir daha aynı konu olursa benimde şaka olarak söyleyeceğim
çok şey var o zaman ne sen ne de onlar bana kırılmasın şimdiden söyleyim
sakın karşıma gelme diye hayırdır derim ben olsam bana taktıklarını
geri mi istiyorsun yüzsüz oluyor bazıları işte.

ya diyorumki evde oturacağına bi kosgebe yazıl belki kredi çıkar onuda yapmıyo.
g... büyütüyo evde. ne temizlik var ne yemek. yan gelip yatıyo bide benim paramla temizlikçi tutuyo kendine

onu hasta olmadığı zamanlarda da yapıyo ben evimi temizliyorum pazar günü geliyo gelir gelmez koltuğa yatıyo
birde koltuk örtüsü sermiştim onun altına girip yatıyo benim titiz olduğumu biliyo ya sinir etmek için. bide bana bakıp bakıp sırıtıyo. ya anlattıkça bile deli oluyorum nefret ediyorum bu kadından.
düşünün haftada 6 gün günde 10 saat çalışıyorum sadece pazar günü evdeyim ondada temizlik çamaşır ütü yemek ile uğraşıyorum birde üstüne bu kadın benim canıma yetiyo.
İyiki ayrı evlerdeyiz.
Tam bir ömür törpüsü :sinirli: Allah sabır versin size...

Back