kaynana

Hahahahahahahahhahahahahahaha
Hem arsız hem de dilli
Ben bu kadını döverim ama küsmeyeceksen konu sahibi dovebilir miyim?

Şaka bir yana benimkide bir ara birileri hakkinda konusurken bizde öyle yapcaz bilezikler kalır da ceyrekler duruyormu senin ev alirken pesinat veririz tarzi söyledi
Hee duruyor anne dedim ama ne veririm ona biliyor musun nescafe 3 u 1 arada, ya da 3 ün 1 ini alır. :KK70:

Hayal dunyasinda geziyor

Simdi dukkan alacağız. Esim alcak yani. Bugun diyor ki oğlum altınları veriyim sana. Oglunun altınları kendisinde,benimkiler kasada gorende hazine saklıyor zannedecek antika saklıyor sanki 3 5 ceyrek altin 3 tane tam altin var zaaaaaart esim cevap bile vermedi :KK70: :KK70: alsin koynuna yatsin onlari ihtiyacimiz yok cok şükür

Evet bi haberdede gelinin altinlarini kocasi almış esya borcu ödemeye mahkemeye verdi kocasini hakim dediki düğünde takılan altinlar kime takilirsa takılsın gelinindir. Ben esime takilanlari almadim altin mi görmedim hayatımda o haberi izlerken dedim ki ama :KK70: sendeki altinlari hemen verir misin 20 ceyrek 2 500 tl para saydim biliyorum çünkü kahkaha atarak gülüyor eşim

Bunlar varya kendilerini bise zannediyorlar akli sira seni yonetecek kaynanan isine baksin bence o zaten guzel laf sokmussun boyl3 devam et bi guzel kimse dokunamaz belli ki esine de taviz vermemissin bu hususta istedigini yaparsin senin altının onlar kendi başlarını yesinler hayaller kurup bosversene

Oglunun altınları kendisinde ne yahu. saf mısınız. onlar da senin. kaynbabandan sen iste bakalım veriyor mu. kasama koyucam de

Ne gerek var hemen yok gitmem yok evime gelemezler diye? zorla mı alacaklar sizden ya da eşiniz verelim mi diyor hayır. Konusu açılırsa bizimde borcumuz var o da teminatımız dersiniz olur biter zaten kendi aralarında konuşmalar gülerek sana onu diyorsa gülerek cevap verin. Altın takı falan boş şeyler. Kendince konuşuyor bir kere cevabını verincde nereye kadar isteyecek bankaya koyun olsun bitsin yatırım amaçlı tutuyoruz deyin. Başkaca sorun yoksa hiç takmayın da eşinizle de tartışmayın

hemen dediğimi nerden çıkardınızki?
evlendiğimden beri her bize geldiklerinde veya ben onlara gittiğimde papağan gibi para pul, borç,altın muhabbeti dönüyor.
bi yere kadar yani bende en sonunda patladım. had bilmeyene haddi bildirmek lazım.

bileziği ve 5 i bi yerdeyi ver dükkan açalım diyorlar
Heh bende size dicektim o altınların üstüne biraz destek çıkında ev peşinatı yapıp ev alalım diyin sizde bozulurlar ise şaka yaptım canım hemende alındınız dersinizOnlar her konuyu açtığında sizde olmaz ben sizin destek vermenizi bekliyorum ev alıcaz ya dersiniz sonunda bıkarlar bence

Heh bende size dicektim o altınların üstüne biraz destek çıkında ev peşinatı yapıp ev alalım diyin sizde bozulurlar ise şaka yaptım canım hemende alındınız dersinizOnlar her konuyu açtığında sizde olmaz ben sizin destek vermenizi bekliyorum ev alıcaz ya dersiniz sonunda bıkarlar bence

:)) keşkeee bıksalar

Oglunun altınları kendisinde ne yahu. saf mısınız. onlar da senin. kaynbabandan sen iste bakalım veriyor mu. kasama koyucam de
Kayinbabam yok malesef. Kaynanam var ama benim gözüm yok yuzgoz olamamam hic oglu istese kendisi verir zaten altinlari dun de teklif etti oglu oralı olmadı.

Bırak şunu kız . Bak yine uyuz oldum cadoloza
Napti biliyon mu
Düğünde bana kurdela hazirlatmamis takı kurdelası
Eşim ona nisanda takıyorlar demisti kendileri bana hem nisanda hem düğünde takmislardi (kaynana )benim akrabalarim uzakta oldugu icin nisan a gelemeyip düğün e gelmislerdi
Bana ne diyo biliyonmu düğünde
Bilezikler sana ceyrekler oğluma
Benim akrabalar girdi mi kuyruğa
Bizimkilerde hem nisanda hem düğünde takarlar cok şükür ama nisana gelememislerdi cok uzaktalar hepsini gelinligimin uzerine taktırdım mosmor oldu kaynana
Bide diyo neden söylemedin takacaklarini. Hayir salak misin bir düğünde geline ceyrek yarim tam takilmaz mi yani ne zannetiyse bizi sahipsiz sandi herhalde
Yengem ve teyzemde koskoca bilezik taktilar
Esimin teyzesi kendisine ceyrek takti
Baya morardilar baya
Terbiyesizler

İlk zamaar Benim kaynana altın almaya bile gelmedi hem gelmedi hem bir de utanmadan doğal gaz dosetecekmis eve onun parasını istedi oğlundan altınları istedi eşim de sattik onları dedi vereceksin diye tutturdu o da vermem onlar eşimin diyince daha da arayiip sormadi konuşmadı

Kayınvalidem çok sorunlu bir insan. kayınpederimin aklına olur olmaz şeyler sokup benden ve ailemden soğutmaya çalıştı ve başardıda. geçenlerde onlara gitmiştik altınları istedi benden. resmen kayınpederimle biz gitmeden önce konuşup ayarlamışlar birbirlerine laf çaktırıyolar sakladığın paraları çıkar vs. diye. her gittiğimizde bu şekildeler bu defa biraz daha abarttılar. onlar 3 4 kez birbirlerine laf çaktırırken bende hiç oralı olmayıp televizyon izliyo gibi yaptım, kaynanam bana dönüp dediki nusya yardım ette bi dükkan açalım. düğünümüz olalı 1 buçuk yıl oldu hala daha borç ödüyoruz.kıza düşen eşyaları kendim aldım tek kuruş borcum yoktu evlenirken, eşimin aldıklarını yine çalışıp beraber ödedik hala bitmedi borcumuz, onlar tek bir eşyamı almadılar.(almak zorundada değilller ama çeneleri durmadığı için böyle yazıyorm.) sadece kayınpederim 5 bilezik ve 5 i biyerde aldı. bizim taraf 7 bilezik taktı 12 bileziği ve 5 i bi yerdeyi ver dükkan açalım diyorlar akılları sıra laf çaktırarak. eşime söyledim bir daha böyle birşey yaparlarsa adım atmıcam onlara evime de gelemezler diye onlar kendi aralarında şakalaşıyorlar sen yanlış anlıosun diyor.
ya kadın direk yardım et dükkan açalım dedi diyorum şaka yapıyor annem diyor. kafayı yicem ya. aldıkları 5 bilezik oda en dandiğinden gramı en hafifinden çeneleri bir durmadı. ne yapmalıyım sizce bunalttılar beni her gördüklerinde para konusu altın konusu açıyorlar. bir kerede benim gözüme baka baka kv eşime oğlum altınlarınla bir araba alda bende rahat rahat sağa sola gidiyim otobüslerde sürünmiyim dedi, bende dönüp hayırdır oğlunun bir yerde gömüsü falan varda benmi bilmiyorum dedim. düğünde takılanları söylüyorum dedi. ona ancak ben karar veririm izin vermiyorum araba almasına dedim benle 1 hafta konuşmadı. daha bunun gibi bir çok şey bıktım artık kına düğüne 1 ay kala başladı benle uğraşmaya hala uğraşıyo.
ve dün haberlerde izledim kime takılırsa takılsın altınlar gelinindir diye inşallah izlemişlerdir.
altınları ilerde ev almayı düşünüyoruz onların yanına borcumuz bitince birazda para koyup peşinat olarak veririz diye düşünüyoruz. ama rahat vermiyorlar.
Ben olsam annemlere verdim,mezar yeri için mermer işine girecekler,sizinkini de şimdiden begeniriz hem şöyle desenli şiirli olanından deyin,sonra da şaka yaptım dersiniz:deli:

Bırak şunu kız . Bak yine uyuz oldum cadoloza
Napti biliyon mu
Düğünde bana kurdela hazirlatmamis takı kurdelası
Eşim ona nisanda takıyorlar demisti kendileri bana hem nisanda hem düğünde takmislardi (kaynana )benim akrabalarim uzakta oldugu icin nisan a gelemeyip düğün e gelmislerdi
Bana ne diyo biliyonmu düğünde
Bilezikler sana ceyrekler oğluma
Benim akrabalar girdi mi kuyruğa
Bizimkilerde hem nisanda hem düğünde takarlar cok şükür ama nisana gelememislerdi cok uzaktalar hepsini gelinligimin uzerine taktırdım mosmor oldu kaynana
Bide diyo neden söylemedin takacaklarini. Hayir salak misin bir düğünde geline ceyrek yarim tam takilmaz mi yani ne zannetiyse bizi sahipsiz sandi herhalde
Yengem ve teyzemde koskoca bilezik taktilar
Esimin teyzesi kendisine ceyrek takti
Baya morardilar baya
Terbiyesizler

ay ne saçma. neden geline takmasınlar. bende olsam aynısını yapardım.
hayır bide eşimin arkadaşlarından bile bana takanlar oldu. benim iş yeri müdürüm esprisine takısını eşime taktı. bide yarım altın düşün. neyi nasıl hesaplamayı düşünüyorlarmış bu durumda.
ben hepsini aldım 3 ay kasada tuttum sonra arabamı da satıp ev peşinatı yaptık :) kimseye zırnık koklatmadım :D
benim ikinci evliliğim çok planlı programlı davrandım bu sefer :D

ay ne saçma. neden geline takmasınlar. bende olsam aynısını yapardım.
hayır bide eşimin arkadaşlarından bile bana takanlar oldu. benim iş yeri müdürüm esprisine takısını eşime taktı. bide yarım altın düşün. neyi nasıl hesaplamayı düşünüyorlarmış bu durumda.
ben hepsini aldım 3 ay kasada tuttum sonra arabamı da satıp ev peşinatı yaptık :) kimseye zırnık koklatmadım :KK70:
benim ikinci evliliğim çok planlı programlı davrandım bu sefer :KK70:

Hahahahahahahah supersinnnnnn akillica davranmissin
Esimin teyzesi simdiki gelinler kaynanayi sallamazlar demisti sanirim biz simdiki gelinler oluyoruz :D
Simdi onun teyzeleri falan bilezik bana taktilar okey ama gerizekali demek istemiyorum yarim akıllı esim,annesine demis ki benim icin onlar nisanda takiyorlar salak kaynana dugunde bana ceyrek vs takilmicagini nasil dusunur resmen hesap kitap

Esim in dedigine gore istedigi zaman alcakmis altınları annesinden
Aman ana ogul ne ... yerse yesinler ben kendi altinlarimi kurtardim şükür kasa anahtari da bende ohhh

Sizler ne güzel söyleyebilmişsiniz. Benim düğünde erkek tarafının taktığı tüm altınları ve paraları kaynanamlar aldılar ve onlar bizim zamanında taktıklarımızdı dediler. Kim ne taktı onu bile bilmem mesela. Bana sadece bilezikler kaldı. Ben de Allah'a havale ettim hakkımsa haram olsun dedim. Yoksa takı kavgası çıkardı ve hiç hoş bir durum olmazdı kaldıramazdım o rezaleti. Arada tvde bazı hocaların bu takı kesinlikle gelinindir tarzındaki fetvalarını duyunca susuyor yorum yapmıyorlar normalde kaynana hakkı vs gibi vaazler olunca bak iyi dinleyin gibi şeyler söylerler. Geçenlerde de birinin düğününe gidecekmiş çeyrek takacakmış bana bak gördün mü altınları sen alsan sen takacaktın bunu ama şimdi ben takıyorum demez mi? Amaaan kimsenin bende hakkı olmasın da onlar benim hakkımla gitsinler ahirete ne de olsa orda da ihtiyacımız olacak hakkımızı orda alacak olmak benim için çok daha önemli.

Back