- Emoji Skoru
- 1.523
- Puanlar
- 48
Hahahahahahahahhahahahahahaha
Hem arsız hem de dilli
Ben bu kadını döverim ama küsmeyeceksen konu sahibi dovebilir miyim?
Şaka bir yana benimkide bir ara birileri hakkinda konusurken bizde öyle yapcaz bilezikler kalır da ceyrekler duruyormu senin ev alirken pesinat veririz tarzi söyledi
Hee duruyor anne dedim ama ne veririm ona biliyor musun nescafe 3 u 1 arada, ya da 3 ün 1 ini alır.
Hayal dunyasinda geziyor
Simdi dukkan alacağız. Esim alcak yani. Bugun diyor ki oğlum altınları veriyim sana. Oglunun altınları kendisinde,benimkiler kasada gorende hazine saklıyor zannedecek antika saklıyor sanki 3 5 ceyrek altin 3 tane tam altin var zaaaaaart esim cevap bile vermedi alsin koynuna yatsin onlari ihtiyacimiz yok cok şükür
Evet bi haberdede gelinin altinlarini kocasi almış esya borcu ödemeye mahkemeye verdi kocasini hakim dediki düğünde takılan altinlar kime takilirsa takılsın gelinindir. Ben esime takilanlari almadim altin mi görmedim hayatımda o haberi izlerken dedim ki ama sendeki altinlari hemen verir misin 20 ceyrek 2 500 tl para saydim biliyorum çünkü kahkaha atarak gülüyor eşim
Bunlar varya kendilerini bise zannediyorlar akli sira seni yonetecek kaynanan isine baksin bence o zaten guzel laf sokmussun boyl3 devam et bi guzel kimse dokunamaz belli ki esine de taviz vermemissin bu hususta istedigini yaparsin senin altının onlar kendi başlarını yesinler hayaller kurup bosversene
Oglunun altınları kendisinde ne yahu. saf mısınız. onlar da senin. kaynbabandan sen iste bakalım veriyor mu. kasama koyucam de