• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana

valla tebrik ettim dogrusu ne güzel laf söylemişsiniz :KK70:
bnmde altınlarımla araba alındı kendi malları gibi gezdiler oglum araba aldı diye dolandılar geçen gün sattık arbayı da k kv sattıgımızın ertesi günü haşlık istedi eşimde 5 tl verdi :KK53::KK53:

Harclik mi istediler cocukarindan :KK57:
O tam tersi olmyuor mu, hatta o bile ayip kaciyor koskoca adam oluyor evlenen de anne babadan bile harclik istenmez.
Ihtiyac varsa cok baska durum ama harclik istemek falan, cocugumun rizkini vermis gibi hissederim herhalde. Harclik cocuklarin hakki gibi birsey gözümde.
Kocaman ev gecindiren insanlarin harclik istemesi tuhafima gitti.
Büyük konustum ya yarin bizimkiler de istermis :dondurma:
Yok ya onlar da tam tersi birbirlerine verikleri parayi not alirlar borc sistemi var, hatta faiz bile islenir geri verilir.
Esimin babasindan alacagi var da ne zaman aliriz bilemem. Cimri insanlari hali baska oluyor.

aynı şekilde birde bize kredi çektirdiler her ay ödeme tarihinden 15 gün sonra veriyorlar parayı.
onuda eksik veriyor her ay . geçen kv evine temizlikçi çağırmış kredi taksidini vermedi. sonra veririz temizlikçi çağırdık demiş.
evde halbuki çalışmıyor ve 44 yaşında genç daha.
ben çalıştığım halde sadece pazar günleri tatilim var bir kez bile temizlikçi çağırmadım.
dedimki kendin neden temizlemiyorsun.
kadın evde temizlik çamaşır ütü yemek yapmak zorunda değildir dinimizde bu döyledir diyor ya delirmiş olmalı bu kadın.

aynı şekilde birde bize kredi çektirdiler her ay ödeme tarihinden 15 gün sonra veriyorlar parayı.
onuda eksik veriyor her ay . geçen kv evine temizlikçi çağırmış kredi taksidini vermedi. sonra veririz temizlikçi çağırdık demiş.
ben çalıştığım halde sadece pazar günleri tatilim var bir kez bile temizlikçi çağırmadım.
kadın evde temizlik çamaşır ütü yemek yapmak zorunda değildir dinimizde bu döyledir diyor ya delirmiş olmalı bu kadın.

yok artık. Alışmış kudurmuştan beter. kim beslemiş bunları böyle. hem çalışma hem temizlikçi çağır kendin yapabiliyoken hemde borcuna sadık kalma.

Allah sabır versin. ama aynen laf sokmalara devam ;)

kim yapacak peki kadın yapmassa diyorum kimse yapmıcak diyo :))) ee nolcak ozaman evinin hali diyorum senede 1 temizlikçi gelir yapar diyor abartmıyorum aynen böyle söyledi zaten evi tlc deki temizlik savaşçılarında olan evlerden farksız:süslü:

yok artık. Alışmış kudurmuştan beter. kim beslemiş bunları böyle. hem çalışma hem temizlikçi çağır kendin yapabiliyoken hemde borcuna sadık kalma.

Allah sabır versin. ama aynen laf sokmalara devam :KK66:
bir keresindede kredi taksidini vermedi gitmiş avize almış eve eksik verdi parayı sonrada

• Beğen
Reactions: KV_
dinimizde kadin evde temizlik yapmak zorunda degil mişi miş...
o halde temizlikçi kadin niye yapıyoo oda kadin degil mi..:işsiz:
biz niye yapıyoruz ya..
size güveniyo temizlikçi aliyim da parasini siz verirsin demek istemiş..:sinirli:

dinimizde kadin evde temizlik yapmak zorunda degil mişi miş...
o halde temizlikçi kadin niye yapıyoo oda kadin degil mi..:işsiz:
biz niye yapıyoruz ya..
size güveniyo temizlikçi aliyim da parasini siz verirsin demek istemiş..:sinirli:
aynısını söyledim bende o o kadının sorunu diyor. :))) tam sinir hastası edecek bir tip.kv kadar cahil birini görmedim. ben 300 farklı şey söylüyorum o 1 şeyde diretiyo

• Beğen
Reactions: KV_
aynısını söyledim bende o o kadının sorunu diyor. :))) tam sinir hastası edecek bir tip.kv kadar cahil birini görmedim. ben 300 farklı şey söylüyorum o 1 şeyde diretiyo
Allah sabir versin valla sende cevabini yapıştır. devam et böle;)

Ben izin vermeden eşim alamaz cümlesini kurmazdim ben eşime saygı olarak.

Pesinat olarak kullanıp ev alacağız , onları şimdilik biz bile unuttuk derdim.

Son düzenleme:
Ben izin vermeden eşim alamaz cümlesini kurmazdim ben eşime saygı olarak.

Pesimist olarak kullanıp ev alacağız , onları şimdilik biz bile unuttuk derdim.
annesinin söylediği eşimin işine geldi ve gözleri parladı araba lafını duyunca sanki anasına takıldı altınlarda aa annem izin verdi der gibi güldü bende üstüne öyle söyledim.
eşimde benim tarafımda olsa bende senin gibi yapardım.

Dinen kanunende altin kadinindir. Rızası olmadan kocasi dahi 1 gram harcayamaz. ne cesaret ver dukkan acalim işlerine gelmeynce hemen şaka olur gelin cevap verincede saygisiz buyuklerde buyuklugu bilse keşke

dönüp hayırdır oğlunun bir yerde gömüsü falan varda benmi bilmiyorum dedim. düğünde takılanları söylüyorum dedi. ona ancak ben karar veririm izin vermiyorum araba almasına dedim benle 1 hafta konuşmadı

Bravo arkadaşım,
Vallahi bence sizin akla filan ihtiyacınız yok, gayet aklı başında ve dik bi bayansınız. Siz böyle devam edin, nasıl olsa zamanla sizden çekinecekler

Harclik mi istediler cocukarindan :KK57:
O tam tersi olmyuor mu, hatta o bile ayip kaciyor koskoca adam oluyor evlenen de anne babadan bile harclik istenmez.
Ihtiyac varsa cok baska durum ama harclik istemek falan, cocugumun rizkini vermis gibi hissederim herhalde. Harclik cocuklarin hakki gibi birsey gözümde.
Kocaman ev gecindiren insanlarin harclik istemesi tuhafima gitti.
Büyük konustum ya yarin bizimkiler de istermis :dondurma:
Yok ya onlar da tam tersi birbirlerine verikleri parayi not alirlar borc sistemi var, hatta faiz bile islenir geri verilir.
Esimin babasindan alacagi var da ne zaman aliriz bilemem. Cimri insanlari hali baska oluyor.
ayıp mı ? biz evlendikten sonra aylarca pazar paralarını verdik faturalarını gösterdiler ödeyelim ddiye :deli:
bence evlenen evden ayrılan kişilerin maddi konularda konusmaması en mantıklısı herkesin kesesi ayrı sonucta evlenen baksın basının caresine ailelerde artık destek beklemesin bi zahmet

Şaka falan yapmıyorlar şaka yollu teklif ediyorlar sen ariza çıkarırsan şaka yaptık diyecekler lafını söylemişsin hala ne yüzsüzlük çingene gibi biri bana böyle dese bir daha ağzımı acamam

Bir daha söylerse kv ne annemgile verdik onlar da dükkan açacakmış de gül onlar şaka yapıyormuş ya ben de şaka yaptım dersin eşine
Daha ciddi olarak ise onlar ev için peşinat olarak ayrıldı dükkana falan harcayamayız de

Kayınvalidem çok sorunlu bir insan. kayınpederimin aklına olur olmaz şeyler sokup benden ve ailemden soğutmaya çalıştı ve başardıda. geçenlerde onlara gitmiştik altınları istedi benden. resmen kayınpederimle biz gitmeden önce konuşup ayarlamışlar birbirlerine laf çaktırıyolar sakladığın paraları çıkar vs. diye. her gittiğimizde bu şekildeler bu defa biraz daha abarttılar. onlar 3 4 kez birbirlerine laf çaktırırken bende hiç oralı olmayıp televizyon izliyo gibi yaptım, kaynanam bana dönüp dediki nusya yardım ette bi dükkan açalım. düğünümüz olalı 1 buçuk yıl oldu hala daha borç ödüyoruz.kıza düşen eşyaları kendim aldım tek kuruş borcum yoktu evlenirken, eşimin aldıklarını yine çalışıp beraber ödedik hala bitmedi borcumuz, onlar tek bir eşyamı almadılar.(almak zorundada değilller ama çeneleri durmadığı için böyle yazıyorm.) sadece kayınpederim 5 bilezik ve 5 i biyerde aldı. bizim taraf 7 bilezik taktı 12 bileziği ve 5 i bi yerdeyi ver dükkan açalım diyorlar akılları sıra laf çaktırarak. eşime söyledim bir daha böyle birşey yaparlarsa adım atmıcam onlara evime de gelemezler diye onlar kendi aralarında şakalaşıyorlar sen yanlış anlıosun diyor.
ya kadın direk yardım et dükkan açalım dedi diyorum şaka yapıyor annem diyor. kafayı yicem ya. aldıkları 5 bilezik oda en dandiğinden gramı en hafifinden çeneleri bir durmadı. ne yapmalıyım sizce bunalttılar beni her gördüklerinde para konusu altın konusu açıyorlar. bir kerede benim gözüme baka baka kv eşime oğlum altınlarınla bir araba alda bende rahat rahat sağa sola gidiyim otobüslerde sürünmiyim dedi, bende dönüp hayırdır oğlunun bir yerde gömüsü falan varda benmi bilmiyorum dedim. düğünde takılanları söylüyorum dedi. ona ancak ben karar veririm izin vermiyorum araba almasına dedim benle 1 hafta konuşmadı. daha bunun gibi bir çok şey bıktım artık kına düğüne 1 ay kala başladı benle uğraşmaya hala uğraşıyo.
ve dün haberlerde izledim kime takılırsa takılsın altınlar gelinindir diye inşallah izlemişlerdir.
altınları ilerde ev almayı düşünüyoruz onların yanına borcumuz bitince birazda para koyup peşinat olarak veririz diye düşünüyoruz. ama rahat vermiyorlar.
12 bilezik beşi bı yerde kaç para edecek Allah aşkına bunun peşine mi düşmüşler .
Onların taktıklarınında ucuz olduklarını belirtmişsiniz.
Hani taktıkları 60 bin 80 bin TL olur isterlerde takmışlar ama derim.
Kaç para tutacak ki hepsi.
Bunlara göz dikmişler.

Back