kaynana

Harclik mi istediler cocukarindan
O tam tersi olmyuor mu, hatta o bile ayip kaciyor koskoca adam oluyor evlenen de anne babadan bile harclik istenmez.
Ihtiyac varsa cok baska durum ama harclik istemek falan, cocugumun rizkini vermis gibi hissederim herhalde. Harclik cocuklarin hakki gibi birsey gözümde.
Kocaman ev gecindiren insanlarin harclik istemesi tuhafima gitti.
Büyük konustum ya yarin bizimkiler de istermis
Yok ya onlar da tam tersi birbirlerine verikleri parayi not alirlar borc sistemi var, hatta faiz bile islenir geri verilir.
Esimin babasindan alacagi var da ne zaman aliriz bilemem. Cimri insanlari hali baska oluyor.

aynı şekilde birde bize kredi çektirdiler her ay ödeme tarihinden 15 gün sonra veriyorlar parayı.
onuda eksik veriyor her ay . geçen kv evine temizlikçi çağırmış kredi taksidini vermedi. sonra veririz temizlikçi çağırdık demiş.
evde halbuki çalışmıyor ve 44 yaşında genç daha.
ben çalıştığım halde sadece pazar günleri tatilim var bir kez bile temizlikçi çağırmadım.
dedimki kendin neden temizlemiyorsun.
kadın evde temizlik çamaşır ütü yemek yapmak zorunda değildir dinimizde bu döyledir diyor ya delirmiş olmalı bu kadın.

yok artık. Alışmış kudurmuştan beter. kim beslemiş bunları böyle. hem çalışma hem temizlikçi çağır kendin yapabiliyoken hemde borcuna sadık kalma.

Allah sabır versin. ama aynen laf sokmalara devam

kim yapacak peki kadın yapmassa diyorum kimse yapmıcak diyo :))) ee nolcak ozaman evinin hali diyorum senede 1 temizlikçi gelir yapar diyor abartmıyorum aynen böyle söyledi zaten evi tlc deki temizlik savaşçılarında olan evlerden farksız

bir keresindede kredi taksidini vermedi gitmiş avize almış eve eksik verdi parayı sonrada

Reactions: KV_
dinimizde kadin evde temizlik yapmak zorunda degil mişi miş...
o halde temizlikçi kadin niye yapıyoo oda kadin degil mi..
biz niye yapıyoruz ya..
size güveniyo temizlikçi aliyim da parasini siz verirsin demek istemiş..

dinimizde kadin evde temizlik yapmak zorunda degil mişi miş...
o halde temizlikçi kadin niye yapıyoo oda kadin degil mi..
biz niye yapıyoruz ya..
size güveniyo temizlikçi aliyim da parasini siz verirsin demek istemiş..
aynısını söyledim bende o o kadının sorunu diyor. :))) tam sinir hastası edecek bir tip.kv kadar cahil birini görmedim. ben 300 farklı şey söylüyorum o 1 şeyde diretiyo

Reactions: KV_
aynısını söyledim bende o o kadının sorunu diyor. :))) tam sinir hastası edecek bir tip.kv kadar cahil birini görmedim. ben 300 farklı şey söylüyorum o 1 şeyde diretiyo
Allah sabir versin valla sende cevabini yapıştır. devam et böle

Ben izin vermeden eşim alamaz cümlesini kurmazdim ben eşime saygı olarak.

Pesinat olarak kullanıp ev alacağız , onları şimdilik biz bile unuttuk derdim.

Son düzenleme:
Ben izin vermeden eşim alamaz cümlesini kurmazdim ben eşime saygı olarak.

Pesimist olarak kullanıp ev alacağız , onları şimdilik biz bile unuttuk derdim.
annesinin söylediği eşimin işine geldi ve gözleri parladı araba lafını duyunca sanki anasına takıldı altınlarda aa annem izin verdi der gibi güldü bende üstüne öyle söyledim.
eşimde benim tarafımda olsa bende senin gibi yapardım.

Dinen kanunende altin kadinindir. Rızası olmadan kocasi dahi 1 gram harcayamaz. ne cesaret ver dukkan acalim işlerine gelmeynce hemen şaka olur gelin cevap verincede saygisiz buyuklerde buyuklugu bilse keşke

Bravo arkadaşım,
Vallahi bence sizin akla filan ihtiyacınız yok, gayet aklı başında ve dik bi bayansınız. Siz böyle devam edin, nasıl olsa zamanla sizden çekinecekler

ayıp mı ? biz evlendikten sonra aylarca pazar paralarını verdik faturalarını gösterdiler ödeyelim ddiye
bence evlenen evden ayrılan kişilerin maddi konularda konusmaması en mantıklısı herkesin kesesi ayrı sonucta evlenen baksın basının caresine ailelerde artık destek beklemesin bi zahmet

Şaka falan yapmıyorlar şaka yollu teklif ediyorlar sen ariza çıkarırsan şaka yaptık diyecekler lafını söylemişsin hala ne yüzsüzlük çingene gibi biri bana böyle dese bir daha ağzımı acamam

Bir daha söylerse kv ne annemgile verdik onlar da dükkan açacakmış de gül onlar şaka yapıyormuş ya ben de şaka yaptım dersin eşine
Daha ciddi olarak ise onlar ev için peşinat olarak ayrıldı dükkana falan harcayamayız de

12 bilezik beşi bı yerde kaç para edecek Allah aşkına bunun peşine mi düşmüşler .
Onların taktıklarınında ucuz olduklarını belirtmişsiniz.
Hani taktıkları 60 bin 80 bin TL olur isterlerde takmışlar ama derim.
Kaç para tutacak ki hepsi.
Bunlara göz dikmişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…