Kaynana ve görümce

Valla kasinmissiniz ya. Ben olsam umrumda bile olmaz. Onlar iyi olur ben yine kötü olurum sonucta. Kaynanaya ne uzulucem. Uzuluyorsa anlasamiyorsa gitmesin yanlarına. Görumce anasına uzuluyorsa bosasin kocayı. Hadi illa biri noluyo niye uzuyorsunuz bu kadını diye soracaksa o da eşiniz olabilir. Ben olsam hickimseye ağzımı açmam üç maymun oynarım şahsen.

Ne kadar lacka olmuş bir ilişki yumağı. Gorumcemin eşi beni arayıp bağırarak hesap soracak ben telefonu yüzüne kapatmakla yetinecegim eşim ise ortalığı ayağa kaldırmayacak. Enişte benim anneme bağırıp tersleyecek ağlatacak ben susacagim. Eşiniz gorumceniz siz kayinvalideniz hepiniz tuhafsiniz.

Enişte kavga arayan, ortalığı karıştıran ve kendisine ses çıkarılmasını istemeyen biri belli ki.
Problem o.
Kalanları da kızımın, kardeşimin evliliği bozulmasın diye alttan alıyor
. Siz dışarıdan geldiniz , bunların birbirini ağlatma, güldürme, alış veriş yorum yapmanız her türlü size dönmesiyle sonuçlanır hiç gerek yok.
Kaynana ağlıyorsa bir zahmet ses çıkarsın , kocanin annesi sonuçta niye siz diyorsunuz ki kocanız ne işe yarıyor annesini savunmaktan aciz enişteye karşı.
Yüzde yüz haklı olsaniz bile bir şekilde haksız edilirsiniz.

Uzak durun ben olsam adamla aynı ortama girmezdim. Çünkü alttan alma zincirini siz bozuyorsunuz.

O kadar kalabalık bir suru aile bir arada olunca kavga her türlü çıkar zaten. O başka bir konu.

Onlar kendilerine toksik bir döngü kurmuslar kendi aralarinda. Siz müdahele etmeyin bir daha. Sizi suclu cikartirlar. Esinizin sessiz kalmasi bir erkek olarak ama ne biliyim

1. Başlığa kaynana ve görümce değil de kocam yazsaymışsınız keşke. Ne anasını ne de eşini koruyup kollayabilecek yüreği yokmuş

2. Eş ailesine acırsanız acınacak hale gelirsiniz.. Kv mutsuz olsa zaten onlarla bu kadar dip dibe olmaz. Halinden memnun demek ki.. Karışmayın, ne halleri varsa görsünler..

Büyük ihtimalle dünürlerin karşısında küçük düşürüldükleri için kocasına patlamış görümce normalde sesiniz çıkarmaz ama gelinin ailesine rezil oldukları için kocasının başının etini yedi demek ki adam da sana hesap sormuş,, görümcemin kocasının numarası bile yok bende ayda bir iki kez görüsürüz yeter bu yüzden sevmiyorum samimiyeti, birde o eniştenin afedersin sen kim köpeksin deyip ağzına sıcrdım kocamın beni savunmasını beklemeden herkes kocan nerde kocan naptı demişte sen ağzının payını ver kocanda mal değilse bi ara lafını verir eniştenin

Bu ne ya enişteye bak meydanı boş bulmuş tüm ailede borusunu otturmeye calisiyo niye yüz veriliyor anlamadım ki

Bazı insanlar o ezilen olmaktan hoşlanır. Ordan ikincil kazançları vardır. O yüzden hiç karışmam. Koskoca kadın damadina, diğeri kocasına sus diyemiyor mu? Ne üzüleceğim? Hem belki adam bu kadar icice yaşamak istemiyor. Karısı zorluyor. O da böyle ödetiyor. Ben kendi annemle gelinlerinin ilişkisine karışmıyorum. Annemin ağzı da dili de var keza kardeslerimin eşlerinin de.

allah aşkına görümcenjn kocası ne hakla sizi arayıp bağırabilir? sizdeki koca sessiz ezik bir şey belli ki karısını annesini eniştesine ezdiriyor. eniste kocanızdan yüz buluyor. en sevmediğim adam tipidir

Bundan sonra bende öyle düşünüyorum teşekkür ederim

Dermiyim asla demem herkes hakettigini yaşar

Eşinizin pısırıklığı sizi hayattan soğutmuyor mu ya

genc evlilere egitim niteliginde bir post olmus. yalanciktan ayyy cok uzulduk deyip ne halleri varsa gorsunler diyecektiniz. kadini kizi koruyamiyor, oglu koruyamiyor, kendi kendini koruyamiyor, size mi dustu halletmek.

Konunun sonunda ne kacirdim, kaynanan sana niye tepkili hale geldi?

Enisten böyle yargi dagitirken, annesine, kiz kardesine ve karisina bagiran bir damat parcasi varken eşin ne yapiyor tam olarak?

Yeri gelince söyleyeceğim dedi

yüzyüze sert bir dille konuşamaz eşin anladığım kadarıyla,
aman kırılmasın aman yanlış anlaşılmasın
aman mesele büyümesin , tipinde biri galiba..

tatlı hafif sitemkar konşur anca diye düşünüyorum.

zamanında kocalarımız bizi savunamadığı için aslan kesildik
şimdi aman huzur bir şey der diye onlar kedi kesildiler

savunmayı öğrettik

Enişte karısından ve kaynanandan yüz bulmuş belli. Kedileri edip kendileri bulmuş. Arada olan sana olmuş. Ben olsam bir daha muhattap olmam

Bence siz olaydan sonra kaynananızı arayıp sonra görümcenizi arayarak konuya fazla burnunuzu sokmuşsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…