Kaynana ve görümce sorunsalı

bu şekilde on yargılı olduğunuz sürece cok yıpranırsınız. cok üzülürsünüz inatlasilacak konu yok bence eşiniz için düşman olmayı bırakmalısınız on yargıyla yaklaştığımız sürece kaybeden siz olursunuz.

Işte ne şartlar altında olduğunu ben biliyorum da siz bilmiyorsunuz. O yüzden söylediklerinizde haklı değilsiniz malesef.Annesi aynı zamanda benim annemin arkadaşıydı. O yüzden eşimle birlikte ben de şahidim her şeye. O gün ne yaşadıklarını ben bile hatırlıyorum el olarak. Bende bile travma olarak kalmış muhtemelen yoksa o yaşta hatırlamam çok da mümkün değil.

Ben inatlaşmak istemiyorum. Eşime de konuşma görüşme diyemem haddim değil. Ama beni muhatap etmesin sadece ya da mütemadiyen az. Çünkü söylediğim gibi ben numara yapamıyorum o yüzden de çok geriliyorum ve stresten hastalanıyorum. Eşime bu durumu net bir şekilde nasıl ifade edebilirim de anlayabilir. Bu konuda yardımcı olur musunuz

net bir şekilde anlaması için ima etmeyin bu kadar etkilendiginizi belirtin ama görüşmek istemiyorum derseniz eşiniz size on yargılı olacak hep sorun sizden kaynaklı olduğunu düşünecek. ve ailesi onun düğün cenaze doğum bayram seyran hep görüşeceği kisi

Ben de yasadım benzer sorunsal şeyler de.. amann boşverr ii olur inşallah çekemiyolar oğullarının eşleri iyi olunca kendilerinden çok sevince oğulları batıyor ahhh ahhhh ne bilem kızlar benim derdim çok

Bi bitmediler bunlar gibiler

kendisini bırakıp gitmiş kadının etkisinde nasıl kalıyor ya burda sorun biraz da eşiniz bence

Onlar size kötü davranirken çaktırmadan videoya falan çekin veya ses kaydı alın eşinize dinletin....
Gerçi bunlara gerek olmaması lazım da ne bilim işte bazı kocalara da bişeyleri gözlerine sokmak gerekiyor demek ki..

Kocam zaten biliyor ama onlara da bir şey diyemiyor. Belki 1 kere tepkisini koyabilse onlar da kendilerine hak gibi görmeyecekler bu davranışları. Ama yaptıklarıyla ve bizi yıprattıklarıyla kalıyorlar.

sız gorusmek zorunda degılsınız
en basta kayınvalıde sızınle kotu konustugunda cok mesafelı olmanız gerekırdı
gorumcenızde tavır degıstırdıyse ona da mesafelı olmanız gerekır herkesın ıcınde azar ısıtecek durumlara dusurmemenız gerekır kendınızı elın agzına da malzeme verıyorsunuz hem hep bırlıkte ne gerek var

bence sorunu cozmeye calısmayın aılesınden uzak durun senın aılen sen gorusmek ıstıyorsan gorus ama bız anlasamıyoruz bosuna gergınlıge gerek yok dersınız
bır yerde karsılasırsanız dıger ınsanlara nasıl davranıyorsanız oyle bır merhaba der gecersınız onun harıcınde kısısel gorusmelerınız bayramdan bayrama bır merhabayla gecsın

esınıze de hıc annen soyle annen boyle kardesın soyle demeyın
gorecek olan adam herseyı goruyor ve kendısı uzak duruyor
gormeyen adamın gozunun onunde yasansa yıne anlamıyor sızın sınırınızın bozulduguyla kalır

Kocam zaten biliyor ama onlara da bir şey diyemiyor. Belki 1 kere tepkisini koyabilse onlar da kendilerine hak gibi görmeyecekler bu davranışları. Ama yaptıklarıyla ve bizi yıprattıklarıyla kalıyorlar.
onlara bırsey dıyemıyor degıl
demıyor
onlara demıyor sıze dıyorsa sızı haksız goruyor
sızınle onlar arasında ne fark var bırı anne dıgerı es ıkısıde aılesınden
kayınvalıdem kocamdan korktugu ıcın cekındıgı ıcın benden uzak durmamalı
ben cevabını verebılecegım ıcın , ve aptal seylerle esımle huzurumu bozamayacagını bıldıgı ıcın uzak durmalı
esınız her zaman yanınızda olamayabılır yanı velınız gıbı sızı savunmasını beklemeyın

arayıp annesıne nıye boyle yaptın derse cocukca olur ama annesı arayıp senın karın soyle boyle dıye laf soylemeye kalkarsa sızın aranızdakı sorun sız gelın kaynanasınız bugun kuser yarın barısırsınız benı karıstırmayın bırbırınıze saygılı olun dese yeterlıdır. en fazla sıze gelıp anneme takılma ıstemıyorsan gorusme dıyebılır ne desın anası ortada zaten ne yapabılır kı

bütün erkekler gibi senın eşinde iki yüzlü ailsi gibi ,
az görüşmeye çalış mümkün oldugu kadar arayı uzat

O kadar haklısınız ki.
Ama
O kadar haklısınız ki. Ben genelde insanlara hep iyi yandan bakmaya çalışırım. Ilk başlarda kötüye yormadım davranışlarını o yüzden de sorun ermedim. Ama baktım ki artık iyice hadlerini aştılar koydum mesafemi. Keşke ilk olayda yapsaydım

Çok haklısınız. Benim en kötü özelliğim insanlar kırılmasın diye hep içime atmam. Evde kendi kendimi yeyip bitirince de eşime yansıyor. Öncelikle bu mantığımı degistirmeliyim. Sonuçta insanlar karşısındakine böyle davranıyorsa karşılaşacakları tepkiye de hazır olmalılar. Ben kırılıyorsam onlar da pekala kırılabilirler. Bunu uygulayabilen insanlara öyle hayranım ki. Kendim için bunu diliyorum

bütün erkekler gibi senın eşinde iki yüzlü ailsi gibi ,
az görüşmeye çalış mümkün oldugu kadar arayı uzat
Aslında 2 yüzlü değil ama tutunacak dalı olmamış hiç. O yüzden elindekileri de gözden çıkaramıyor. Kv görüşmek istemiyorum diye çok büyük kavga ettik. Hatta bir süre babamın yanına falan gittim. Eşim bin pişman oldu ve görüşmek istemiyorum annenle dedim direkt tamam dedi. Ablasıyla da haftada 1 falan görüşüyoruz artık. Benim asıl sorunum onlardan hırsımı alamayıp içime attığım için muhabbetlerinin geçmesine bile katlanamıyorum ve çok geriliyorum. Bir de o raddeye gelmişiz ne kv ne görümcem arayıp da siz neden böyle oldunuz bile demedi. Kv zaten bencilin teki. Oğlum benim için karısıyla boşanacak diye keyif kahvesi içmediyse ben de bir şey bilmiyorum. Inanın onu tanıyan herkes dua et başka şehirde. Bir de aynı şehirde olsaydınız sizin evliliğiniz birkaç ay bile sürmezdi diyor. Görümcemle de aramı o bozdu zaten. Kendi de söyledi ben senin hakkında bir şey söyleyecek oluyorum ama sana asla laf söyletmez, toz kondurmaz dedi. Ama en sonunda ayıldı bayıldı bozdu aramızı. Allah o kadının kalbine göre versin ben başka bir şey demiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…