- 30 Ekim 2008
- 5.968
- 4
- 40
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #1.961
gerçekden çok komik zaten sölediğzaman çok gülüyorum ben
daha çok sinir oluyor karnım burnuma çıkacak kadın vazgeçmiyor demekden
ama herzamanda kötü niyetli değil tabikidelikafadulden
şiiitttt alyaduanınannesi kızın çok güzelmiş benim oğlum olcak dünür olalımmı:jeyyar:
2 hafta önce doğum yaptım hala lohusayım
hastanden geldiğimin 2.günü kayınvalidemle eşim tartışıyordu bunların sesine uyandım ve kayınvalidemin
"bu ebbek neyinize ne gerek vardıda doğurdunuz karını işe soksaydın çalıştırsaydın da ev alsaydınız" dediğini duydum o gün bugündür kafayı yiyorum
safis valla imrendim sana sanırım yeni evli değilsin
ben henüz hiçbirşeye cevap vermiyorum veremiyorum aslında duyduğum laf karşısında şoka uğruyorum çünkü herseferinde..
eşime artık annesini görmek istemediğimi söyledim ve buyüzden 2 gündür konuşmuyourz eşimle..
tartışma sırasında beni korumuştu annesine karşı ama ben kızınca alındığımı belirtince birden annesi iyi niyetli oldu..
lohusa psikolojisiyle ölmesini birdaha karşına çıkmamasını dilerdin
ben kolay bi hamilelik geçirmedim
ne yazıkki doğumum ve doğum sonram da çok zordu
benim için nasıl kıymetli bi düşün
ölürüm ben yavrum için
ve elin kadını kalkmış ne gerek vardı ev olsaydı diyor
aklıma geldikçe çıldırıyorum
ben bu kadının suratına nasıl bakarım bir daha,hiç eskisi gibi olabilir mi?
ufffffffffffffffffffffff
ben henüz hiçbirşeye cevap vermiyorum veremiyorum aslında duyduğum laf karşısında şoka uğruyorum çünkü herseferinde..
eşime artık annesini görmek istemediğimi söyledim ve buyüzden 2 gündür konuşmuyourz eşimle..
tartışma sırasında beni korumuştu annesine karşı ama ben kızınca alındığımı belirtince birden annesi iyi niyetli oldu..
Kızlar merhaba..gerçi benim evliliğim bitti ama ben de size kayınvalidemin incilerinden sunayım.Zaten evlenirken ben istemediğim halde her şeyin en şatafatlısını aldılar.( çevreye karşı hava işte).Ben de çalışıyordum ama birikimim yoktu.Erkek kardeşimde yeni evlenmişti.O nedenle babacığım genç yaşında olmasına rağmen emekli oldu.Emekli parasını hep bana harcadı.Kızım mahcup olmasın diye o da her şeyin en güzelini aldı.Tabii babacığımın aldıkları hep benim istediklerim oldu.Babam bize bir lira borç bırakmadı ama meğer kayınvalidemler aldıklarını hep taksitle almışlar ve bir ikisi hariç ödememişler.Bütün yük bize kaldı.Hatta altınları bile borçla almışlar.Aslında durumları da vardı o dönemde.Ben de altınları bozdurup borçları ödedim..O dönemde gözüm yoktu parada altında zaten takmam dedim.Neyse yıllar sonra kayınvalidem de bizde.Biz eşimle kopma noktasındayız..Yine bana ödemediği bir borçla ilgili yalan söylemiş oğlu ve ortaya çıkmış.Artık yeter gideceğim ve senden ayrılacağım diyorum,kaynanamın tepkisi " gidersen insanlar para yüzünden gitti der herkese resil olursun" oldu...
merhaba arkadaslar,
ben bu topice ilk defa yaziyorum.
cunku 4 aylik evliyim ve nisanlilik da dahil su ana kadar bir sorunum olmadi kayinvalidemle (cok sukur)
yalniz gecen haftasonu bize geldiklerinde bir hareketi cok acayibime gitti ve de bozuldum;
kapi calindi zaten bekliyorduk gelmelini ve ben kapiyi actim;
gelen misafirle kapida opusulmez mi, hosgeldiniz hosbulduk deyip;
ben de kayinvalideme hosgeldin dedim ve onu opecektim ama o hosbulduk deyip direkt salona yurudu;
ben tekrardan ayagina gidip hosgeldin diyip optum onu..
neydi bu anlamadim?
bana kaynanalik mi tasladi acaba?
merhaba arkadaslar,
ben bu topice ilk defa yaziyorum.
cunku 4 aylik evliyim ve nisanlilik da dahil su ana kadar bir sorunum olmadi kayinvalidemle (cok sukur)
yalniz gecen haftasonu bize geldiklerinde bir hareketi cok acayibime gitti ve de bozuldum;
kapi calindi zaten bekliyorduk gelmelini ve ben kapiyi actim;
gelen misafirle kapida opusulmez mi, hosgeldiniz hosbulduk deyip;
ben de kayinvalideme hosgeldin dedim ve onu opecektim ama o hosbulduk deyip direkt salona yurudu;
ben tekrardan ayagina gidip hosgeldin diyip optum onu..
neydi bu anlamadim?
bana kaynanalik mi tasladi acaba?
benim tek hatam ne biliyomusunuz yaptığım yemek olsun iş olsun ona sormamam kendi başıma yapmam herşeyi çok güzel idare ediyorum yemek olsun ev işi olsun ama mutlu olacağına rahassız oluyor sizce benmi suçluyum yoksa omu cevap yazarmısınız
benim tek hatam ne biliyomusunuz yaptığım yemek olsun iş olsun ona sormamam kendi başıma yapmam herşeyi çok güzel idare ediyorum yemek olsun ev işi olsun ama mutlu olacağına rahassız oluyor sizce benmi suçluyum yoksa omu cevap yazarmısınız
hala küsüm ne dersiniz konuşayımmı büyüklük bende kalsın diyip yoksa birazdaha mı böyle dursam