bir incide benden olsun ..birgün kaynim eltim ve ben esimle kaynanamlarda oturuyoruz ...uzun zamandir görmemistim eltimleri kaynim bana nasilsin yenge dedi iyim saol sen nasilsin dedim iyim yenge saol dedi kilomu ne almissin dedim göbegine vurarak heee ya hic sorma dedi öyle güldük o annn bir cirtlak ses duydum arkamdan kim ?? tabiki eltim ...sesi cok yüksek sekilde " sanane benim kocamin kilosundan sen kendi kocanin kilosuna bak allah allah her gören kilosunu soruyo " ben soke.. tabiki altta kalirmiyim ..bana bak dedim sen kime hangi sesle konusuyosun dedim o sesinin tonunu biraz alcalt dedim...hem sen neden araya giriyosunki dedim ben bir soru sordum oda gayet net bir sekilde cevap verdi dedim sen niye giriyon araya dedim...saka saka demezmi...baslatma sakandan dedim hayret birsey dedim ..her lafi söyle dedim sonra saka diye kurtar kendini dedim ..o annn kayinpeder girmezmi araya...dyoki ama bir insana kilo almissin dersen diyo bozulur diyo ...sana ne oluyo simdi dedim sen niye giriyon araya yaaa dedim..insanin sinirini bozmayin adam gibi oturalim dedim hayret birseysiniz yaaa dedim kalktim yemege oturdum ilk ben basladim yemege
)) manyaklar yaa gercekten cok salaklar ..