- 9 Şubat 2009
- 1.247
- 11
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #1.721
bacılar ablalar yardım edin benim babanne bizim eve yerleşmenin yolunu yapmaya başladı
yanında kadın vardı göndercem diyip duruyo başka almıcakmış mafoldumben
4 sene önce dedem öldüğünde bizde kalıyodu ama o kadar kavga çıkardı ki babamı üstümüze istediği kıvamda yürütemeyince tek başına evine gittiydi, babam orda bi sene anasında kaldıydı beni anamla evimizde kadın başımıza bıraktıydı... sonra ben babamın yanına gitmiştim annem yalnız kalmıştı 3-4 ay.. sonra baktı kudurtamıyo babamı, kadın tutcam dediydi, babam kızar sandı kızmadıydı şimdi yine eskisine dönmeye çalışıyo offffffffffff evimizde azıcık huzurumuz vardı o da gidiyo genemafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bissürü olaylar oldu bu yaz, annemi çok kötü gücendirdi bütün sülaleye rezil ettiydi... aklı sıra tabi.. şimdi hiçbişey olmamış gibi buraya gelmeye çalışıyo.. şeytan diyo ona gittiğimizde üstüne bi bıçakla yürü de babam benim korkuma eve getiremesin Allahım çıldırcam ya
bacım ama sen böle ascam kescem fantezileriyle kendini yıpratıyosun sadece, kadının umru olmuyo yani... ha olmadı bulalım sana voodoo bebeği, onun üstünde gerçekleştir içinden geçenleriyerimseniben üf bu babalar böyle ya, benim babannemin de kumandası küçük halamdaydı. babannemin ağzından çıkan kelimeye bakardı babam da, tabi o da sahibinin sesi hesabı... hanemizi o kadar karıştırdı ki halam, benim ÖSS ye hazırlandığım senemi burnumdan getirdi. bi telefon etmesi yetiyodu var ya annemle babamı birbirine düşürmeye... neyse babannem gitti kavga bitti, babam da kardeşinin hesaplarını gördü 40 sene sonra çok şükür.
senin anlattıklarına bakınca ben babannenle beraber yaşıosunuz sanıodum, meğer uzaktan yetiyomuş yani. off aynı evde oturmak bi de, Allah korusun diyelim...
sen evinizin içine, annenin, babanın ve kendi üstüne bol bol nas- felak, ayetel kürsi oku