ay ne topik ama saatlerdir okuyorum kah çok güldüm
kah çok üzüldüm traji komik bir halimiz var biz gelinlerin.
elbette benimde başımdan geçen bir kaç mesele var en basitini yazmak istiyorum.
evlenceğimiz sene ev kiralamamız gerekiyordu neyse biz evi beğendik tuttuk ev sahibi
bin lira peşinat istedi kendimize güvendiğimiz için ok dedik.düğün tarihimizde alınmışdı
8 haziran 2008 di neyse biz evin peşinatını biraz geciktirdik çok da iyi oldu herşey allahdan
adam haber yollamış getirmiyorlarsa başkasına vereceğim demiş.
biz bu sıkıntılarla boğuşurken sevgili kayınpederim olacak şahsiyet düğün törenimizin olacağı salona
bizim almış olduğumuz düğün tarihini değiştirmeye gidiyor bizden habersiz iş buki aynı gün eşimle bende
aynı sebepden salona gidiyoruz orda bir güzel pişdi oluyoruz.dedim baba hayırdır senin ne işin var burda
eee kızım ben tarihi beğenmedim değiştirmeye geldim di size sölicekdim evde:1shok:
bende dedimki baba biz ev tuttuk adam parayı istiyor biz bunlarla boğuşyoruz sen tarih derdinemi düşdün bizim yatacak evimiz yok dedim ne dese beğenirsiniz:mymeka:
banane dedi banamı sordunuz ev bakarken dedi:uhm:
eeee sana sormadık be adam dedim sen ne demeye geldin bizim tarihimizi değiştirmeye
dedim senmi evlenecen dedim açdım azımı yumdum gözümü ne geliyorsa aklıma :kedi:
eşim yaımda tabi bu arada sıkıyosa açsın azını o dakka bırakırım orda :1ninca:
gel gelelim biz evinde parasını ödedik salonuda ayarladık ödedik ama şimdi gelinleri
var torunlarıda yolda
kayınpederim bu olaydan sonra hiç üzmedi beni allah biliyor
ee daha ne yapsın:1closedeyes: