bende çokkk var ama...ben 23 yaşında evlenmiştim kaynanam o zamnlar oğlum seni almasaydı evde kalmıştın diyip duruyordu..şimdi kendi kızı 30 yaşında ve hala bekar:)
o olay çok olur bak.
benim de annemlerin annesi erken öldüğü için onları babanneleri yetiştirmiş. ama ne babanne. ben ona anane dedim ömrüm boyunca. ananem yaşasa bu kadar severmiydim bilmem.
benim babannem olacak zavallı da hep "babannenin yetiştirdiğinden bi halt olmaz" diyip dururdu.. ahlaksız.. kendi aldı öksüz kızı, bi de laf etti arkasından kendi kızının yanında..
sonra amcam vefat etti, amcamın karısı başkasıyla gitti. amcamın kızı babannemin yanına geldi bekardı 10 sene beraber oturdular 30unda gelin etti torununu..
yani bi laf bu kadar kendisine döner insanın. o da torunuyla yaşayıp kendi eliyle gelin etti. şeytan diyo suratına söle "hani babannenin yetiştirdiğinden bi halt olmazdı" diye.. yani 2 dünya biraraya gelse aklıma gelmicek bişiydi bu. Allah çıkarıyo bacılar bi yerden, cehennem lüzumsuz değil.
yine benim bu babanne denen zavallı annemin karnından beni zorla aldırmaya kalkıştığı sırada halam erken doğum yapıyor parmak çocuğa ve ölüyor o çocuk.. ben 1 aylık, o 7 aylık. ben yaşıyorum, o ölüyor.. ben nasıl yaşıyorum, doktor sayesinde. doktor rahmi ters almam diyor, ben bunu senelerce böle sandım. daha yeni teyzelerimden öğrendim, meğer annem doktorla başbaşa kaldığında ağlamış "ben aldırmak istemiyorum" diye, doktor da bahane sallamış babannemle babama.. aynı zamanda halamın düşük yapması.. bu kadar denk gelemez.. mazlumun ahı çıkıyor. burda çıkmasa öte tarafta..
çok sinirliyim bugün yine attırdılar şalterlerimi..