kızlar iki gündür bu topikteyim hemen hemen hepsini okudum yazılanların kah güldüm kah üzüldüm bu kadarıda olmaz ki dediklerim oldu takdir ettiklerimde rabbim cümlemizi akıllı düşünceli vicdanlı imanlı insanlarla karşılaştırsın öyle olmayanlara da akıl fikir versin
ben beş yıllık evliyim yapım gereği çok kırıldığım çok sinirlendiğim oayları bile aradan olayın şiddetine bağlı olarak tabi sindirebiliyorum yani diğer türlü işin içinden çıkmak imkansız olur ve üç günde tımarhanelik olunur ama asla unutamıyorum bende inciler dizi dizi yazsam kk sayfaları yetersiz gelir bazılarını paylaşayım sizlerle eşimle birlikte üç oğlu var kayınvalidenin kızı yok birde olsa nasıl başa çıkardım bilemiyorum bazende diyorum bir kızı olsaydı belki o zaman daha vicdanlı düşünceli olurdu diyee ama burada kızı olan fakat cadılığıda elinden bırakmayan kayınvalide örneklerini görünce insan insan olmadıktan sonra hiç bir faydası olmazmış dedim.
neyse anlatayım;
"evimiz beş dakika mesafede olmasına rağmen beş yıldır bıkmadan usanmadan her gittiğimizde burada kalın diye tutturur ya anne evimiz bir adım niye kalalım dediğimizde ee burası da sizin eviniz der mecburiyetten bir iki gece kalmışlığımız vardır birde yazın bunlarmemleketlerine gider o zaman gittiğimizde kalırız ve hiç bir zaman tek yatak yapmaz bize hep ayrı ayrı yatırır ilk kaldığımız gece şok geçirmiştim resmen bunu neden yaptınız biz birlikte yatardık dediğimde rahat yatın diye bir cevap almıştım o bugün bugün ne kadra söylersem söyleyeyim o yatak hep ayrı ayrı yapılır"
"ben 1.60 eşim 1.85 boylarında beni gördüğü ilk günden anladım hayallerinde ki gelini olmadığımı ve her fırsatta söyler bilmem kimin bi gelini var boylu poslu diye bende her defasında söylerim Allah huy güzelliği versin boy kavaktada var diye"
bebeğim oldu hastanedeyiz ve bir türlü memeyi alamıyor bebişim beceremiyor bir türlü doğal olarak sütte gelmiyor tabiki bu başımda bilmem x in bir sütü vardı resmen fışkırıyordu göğüslerinden senin sütün yok anlatmaya çalışıyorum ben bebeğime anne sütü vereceğim biliyorum başaracağız emecek beni dedikçe daha ilk günden bu çocuk aç sütün yok senin demeye devam ediyor ve şu an bebeğim 23 aylık hala emiyor ama o altı aylık olana kadar birtürlü vazgeçmedi sütün yok demekten oğlum sağlıklı bir şekilde kilo almasına rağmen doğumdan sonraki aylarda o hep bu çocuk çok zayıf dedi ve hala diyor"
oğullarına hastalık derecesinde düşkün bir kadın benim kayınvalidem iki oğlu evli birisininde sevgilisi var ve ciddiler ben ve eltim ikimizde ona göre kısa boyluyuz üçüncü oğlunun kızarkadaşı uzun boylu ama onuda beğenmiyor onun derdi oğullarını paylaşamamak
eltimle aynı evde kalıyorlar ve kızcağız wc ye falan kalktığında yatak odalarının kapısını kapatan bir kayınvalidem var neymiş oğlu biraz rahat yatsınmış
lmaz:
bu ve bezeri bi sürü olay şimdilik yeter yine zaman zaman yazarım çoğunlukla cevabımı veririm susman ben ama bu seferde bana dikbaşlı saygısız, yakıştırmalarını yapar neymiş karşılık veriyormuşum sanki biz insan evladı değiliz dünya yarılmış bir onun evlatları çıkmış onlar kusursuz onlar mükemmel vs. ha bu arada üç oğluda hastalık derecesinde düşkünlerdir annelerine laf söyletmezler Allah'a havale ediyorum bende haklı olduğum bir çok konuda kendimi ifade demedim çünki çok güzel oynuyor kendileri ben onun gibi iki yüzlü olmayıp içim dışı bir olduğu içinde suçlu oluyorum baştada dediğim gibi Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın bizleri yada onlara akıl fikir versin