Kızlar cnm sıkkın yine mirmirmirmir dün iş çıkışı eve tek başıma döndüm,mecburıyetten kaynanamların ziline basıp,geldim ben dedim,görümcem oruçmusun dedi, evet dedim,iyi hadi geç yemek yiyelim dedi,bende yok yukarı cıkıcam baska zaman dedim,ordan kaynanam atladı,işten geliyonuz burda yemek yıyelım dedi,bende hergün burda yiyemeyiz ki başka zaman dedim EVET TABİKİ HERGÜN BURDA YİYİCEKSİNİZ DİYE BANA KIZARAK SÖLEDİ yok anne dedım yukarı cıkıp yemek yapıcam.....
Sinirli bir şekilde konusuyo yalnız,ha orda yedin ha burda yedin ne farkeder dedi,bende evet dedım farketmıyor yukarı cıkıyom ben dedim(gülerek,sert olmayayım diye) yukarı cıktım kapıyı açtım kaynanam bağırmaya başladı,görümcem bunu azarlıyo neden ısrar ediyon diiye,kaynanamda azarlanması gereken ben degılım dıye bağırıyo,nasıl gelin aldık biz,nasıl gelinmiş bu.... İçim kaynamadı buna.....(anlayamıyorum ya kadın her yönden onlara bagımlı olmamızı istiyor,pazarlarınıda yapmamız gerekiyo tabi) evime cıkmak için bahane yaratmam gerekiyor,arkamızda birsürü borç var,ödersiniz ne olcak diyo,ama bzden aldıkları pazar masrafları,zart parası zurt parası önemli olmuyor tabi
Nefret ediyorum bu insanlardan