- 14 Ağustos 2009
- 154
- 0
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #1.541
kızlar bende yien nişanlıyım
şimdiden inciler başladı benimde
küçük bi örnek vermek istiyorum
geçen iftara gittim.herkes var konuşuyoruz.kayınvaldem dediki oğluma yeni baza alıcam
görümcemde ne gerek var zaten evlenip gidicek boşa masraf dedi.kayınvaldem ne dese beğenirsiniz.
sen ne diosun die bi çıkıştı görümceme.geldiklerinde nerde kalcaklar dedi(aynı şehirde belkide aynı semtte oturcaz bu arada)oğlumun bazasının üstüne ranza yaptırırız olmadı öyle yatarlar dedi
yuh dedim ya bizi altlı üstülü yatırcak sesim çıkmadı tabi:)
yaa bak sen de yadirgamissin,
ben konu acmistim; kayinvalidem bize esimle 2 ayri yatak acti, bana garip geldi diye.. ama tepkiler aldim..
kızlar bende yien nişanlıyım
şimdiden inciler başladı benimde
küçük bi örnek vermek istiyorum
geçen iftara gittim.herkes var konuşuyoruz.kayınvaldem dediki oğluma yeni baza alıcam
görümcemde ne gerek var zaten evlenip gidicek boşa masraf dedi.kayınvaldem ne dese beğenirsiniz.
sen ne diosun die bi çıkıştı görümceme.geldiklerinde nerde kalcaklar dedi(aynı şehirde belkide aynı semtte oturcaz bu arada)oğlumun bazasının üstüne ranza yaptırırız olmadı öyle yatarlar dedi
yuh dedim ya bizi altlı üstülü yatırcak sesim çıkmadı tabi:)
ya bu ayrı yatırmakta ne oluyo ya şu kaynanalar artık vazgeçsin oğullarını kıskanmaktan,ay geliyolar yine soldan soldan hiç evlendirmiyeydi oğluşunu o zaman.alıp bide meme vereydi.
vereliniortak
:roflol:
emacım haksızmıyım ya,başta bende çok çektim ama zafer benim :lepi: kaynana kaynana kaynar kazanda kayna emi
benimki inci mi blmem ama biraz önce yaşadım bu olayı anlatayım dedim
eşimle ben sürekli ev alma hayalleri kuruyoruz neyse bi ev bulduk çok beğendik kredi falan hallettik aldık evi ...eşim dediki gidelim anneme süpriz yapalım o da sevinsin oğlunun ev aldığına tamam dedim gittik. anne biz sonunda bi ev beğendik anlaştık aldık dedi eşim
kaynanam ne dedi biliyormusunuz ay çok iyi ben hemen oraya taşınayım çok iyi oldu valla dedi
eşimle gözgöze geldik hiçbirşey demedik bi bahane bulup eve geldik biz kirada oturuyoruz onun kendi evi var bu ne ya böyle hevesimi kursağımda koydu kadın
en iyi kaynana ölü kaynanadır arkadaşlaralkisalkisalkis
benimki inci mi blmem ama biraz önce yaşadım bu olayı anlatayım dedim
eşimle ben sürekli ev alma hayalleri kuruyoruz neyse bi ev bulduk çok beğendik kredi falan hallettik aldık evi ...eşim dediki gidelim anneme süpriz yapalım o da sevinsin oğlunun ev aldığına tamam dedim gittik. anne biz sonunda bi ev beğendik anlaştık aldık dedi eşim
kaynanam ne dedi biliyormusunuz ay çok iyi ben hemen oraya taşınayım çok iyi oldu valla dedi
eşimle gözgöze geldik hiçbirşey demedik bi bahane bulup eve geldik biz kirada oturuyoruz onun kendi evi var bu ne ya böyle hevesimi kursağımda koydu kadın
yemin ederim hasetlerinden orta yerlerinden çatlıyolar yazık onlara yaa kendi adıma söylüyorum insanın kaynanası olacak yaratığın suratını görmemesi ne kadar güzel birşey miş en son çok feci kavga ettik işin doğrusu ben kavga etmedim onlar bana saldırdılar durun anlatayım evimin banyosu yapılıyordu tadilattaydı uzun bir süreden beri neyse bitti 2 tane temizlikçi tuttum evimi temizliyorum ablam da geldi yardıma altlı üstlü oturuyoruz altta ben üstte onlar ev dağınık olduğu için arayada eşyaları atılacakları falan koydum çalıştığım halde evin merdivenlerini bensiz yıkamayan kaynananın ogün bana inat merdiven yıkayacağı tuttu bende bak yıkama dedim kadınlara yıkatacam ben merdiveni sen boşu boşuna yıkama dedim tabi dinlermi kendi işini kendi yaparmış sen evini temizlet kadınlara dedi kıskançlıktan çatlayarak bende yukarda tencerelerim falan vardı onları almaya gittim tencerelerim alıcam dedim neymiş babamın evinden mi getirmişim dedi bende tabi babamın evimden getirdim sen bana bi tabak mı verdin ki herşeyimi babamın evimden getirdim dedim neyse kızıyla birlik olup bana saldırdılar yüzümü gözümü tırmaladılar bende allah belanızı versin lanet gelsin size dedim ellerinden kurtulup aşağı indim peşimden o büyük çeşme anahtarları olur ya onunla gelmiş ablam beni yüzüm gözüm kan içinde görünce saydı savurdu bağırdı bu kız sahipsiz değil diye ama o kadar adi bi insanki ben oğluyla evlenmişim çocuğumuz olmuş bana oğlumun dükkanına gittin sizden af dileyerek söylüyorum tabi daha makul halini oğlumla yattın yattın oğluma yamandın demezmi ablamda başladı oda küfretmeye o.... olan sesin o işi yapanda sensin diye bizim namusumuza laf edmezsin falan die ben eşimi aradım geldi allahtan babamda yanındaymış geldi yüzümü gözümü kan içinde gördüler eşim çıktı yukarı saydı bağırdı boğazını sıkmış falan dilini kopartacaktım dedi sora eşyalarımı toparladım eşimide aldık babamlara gittik herşeyi söyledim eşime evimin eşyalarını çaldığını atınlarımı teker teker çaldığını anlattım şimdi yüzlerini görmüyorum ama yüzüm felakat bir biçimde allah yaptıklarını yanına bırakmayacak