Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

bir incide benden olsun. Benim kayınvalidemle aramız ta eşimle ilk tanıştığımızdan beri kötü. Bana söylediği bir laf hala içimden çıkmaz. sen benim oğlumun peşinden koşuyorsun oğlum seni istemiyor demişti. o gün bugundür hala aramız limoni. ışin aslı hiçde öyle olmadı eşim benimle evlenmek için hepsine rest çekti mecburen oda kabullenmek zorunda kaldı.
Birde eltime gidince kadın ahcı kesiliyor.bize gelincede misafir. sebebi eltim yemek yapmayı bilmiyormuş ben güzel yemek yapıyormuşum. tabi yemezler. Artık bende ona gidince misafir gibi dayranıyorum aynı eltimin yaptıgı gibi:)))) Aman bu konu hicc bitmez 1,5 senedir başka bir şehire taşındık (Uzak dediğime bakmayın otobüsle 1 saat sürüyor) insan torunun hiçmi merak etmez hic evime gelmedi. Etmez tabi kıymeti gelinin cocukları var. O kıymetli gelini yalnız kayınvalidem hasta olunca ortalıkda hic görünmüyor. bak yazdıkca yazasım geldi şimdi. 2 senelik filan evliydik eltimlerde 5 ay filan olmuşt evleneli. Kayınvalidem ameliyat oldu. Ben çalışıyorum görümcemin kücük kızı var hergün hastaneye git eve gel cocugu okuldan al işe git yemek yap haftasonları hastanede kaldım. Eltim nerdeydi dersiniz Eşi askerde evinde yalnız kalıyor işe gitmiyor ve hic gelmedi inanırmısınız sade 1 gün 1 saatliğine ugredı hastaneye o kadar. Bense iş ev hastane arasında mekik dokudum( Ama kıymetimmi var. yok. Hala onlar degerli hala onlar degerli artık bende bu durumlara dayanamıyorum 10 yıl oldu. Eşimle bu yüzden baya bir tartızmamız oluyor o tam bir yengec burcu anneci((( Neyseki beni cok seviyor bende onu cok seviyorum .Tabi birde boncuk oglumuzu.
Bak aklıma gene geldi biyey. gecenlerde kayınvalideme gittik. şimdi bu hazırlıklar başladı. eltinin kaynımın görümcemin ve kocasının kaynımın sevdiklerini yatı. ben erken gitmiştim uzaktan geldim diye. Eşime dediki dolapda sütlac var yiyin (ben 10 yıldır geliniyim asla sütlac yemem ellikerde konusu gecmiştir) Oda dönüp anne onu oğluna yaptın onlar yesin . Bir bozuldu sacmalama dedi getirdi bab verdi ben yemem dedim bird demezmi aaa sen sütlac sevmezmisin gıcık oldum. 1o yıldır ögrenemediyseniz benim diyecek bişeyim yok zaten dedim. bozuldu:))))

Senin''oğlun'' bir zamanlar kayınvalidenin torunuydu..
Senin torununun o öpmediğin insan annesii yaa
Torununu 9 ay karnında taşımış,sütünü vermiş
Onlar nimet'te o nasıl el oluyor

Madem oğlunun yapsaya tek başına o çocuğu
Bu ne saygısızlık yav deliricem valla..
Kendi kayınvalidesi de aynı davranmış olmalı ki böyle aktarıyor
Kayınvalidesine göre kendisinin de el olduğunu çabuk unutmuş herhalde

Hani gelinler hep dış kapının dış mandalı ya
Bir zamanlar kendisi ne imiş acep?

Son düzenleme:

Boşver cnm gelmezse gelmesin!!! Gelince bi laf söler moralin bozulur boşveeeer en iyisi bu bayramdan bayrama...

Cnm bu insanlar kendi yapmak istemedikleri yada kendilerine zorla yaptırılmış şeyleri el kızı üzerinde yaparken ayrı bir zevk alıyolar bence!!! :bbo: çok sıkkınım bu konuda off allah ım offffffff :sm_confused:

Kendileri de bir gün eldi bunu ne çabuk unutuyorlar..
Ellik durumları gelinleri olunca bitiyor herhalde..
Kendilerini bir an herşeyin merkezinde görüyorlar
Oğlan onun oğlu o sebepten torunda onların

Sen kimsin be kadın oğlunu evlendirdin diye gelin olduğunu
unutuyormusun ay çok sinirlendim yaa..

Bende yüze vuranlardanım valla malesef içimde tutamam
Tutsam bile bir yere kadar aynı şeyler bana yapılsa şahsen
Düşündüğümü söylerim saygısızlıksa saygısızlık..
Kayınvalidem de saygıdan nasibini almadığı için
''Sorun yokk!!''hihoyyyt

durun kızlar bi incide ben döktüreyim. bizimkiler ankarada yaşıyor, kadın ne zaman bana gelse süpürgemi, koltuğumu, sehpamı bişeyimi beğenir mutlaka... en son geldiğinde eşime demişki nazelaya aldığın süpürge çok güzel benimki kocaman kullanamıom diye... eşimde bakınmış mağazalara bulamamış... nihayetinde bi mağazada indirime girmiş ve almış. işten dönünce gördüm aldığını, anneminki bozulmuşda ankarada bakmış aynısından bulamamış o yüzden burdan aldım bende dedi... bende tabi ankara köy gibi bi yer nerde bulacak aynısından dedim. hem aynısı olmasa ne oluyorki anlamadım ya...

bu kadın hep böle ben evlendim evime eşya alındı. doldurdu oğlunu bize ne alındıysa aynısı onada alındı... ve hala devam ediyor. en son biz ev aldık, eşime bize para gönderin bizde ev alalım, siz evinizde oturacaksınızda ben kiradamı sürünecem diyomuş ya... Allahım bana sabır onlarada akıl, fikir versin... be kadın sende, kocanda yıllarca çalışmışsınız, o zaman yemeyip hepsini biriktirip, alaydın evini... ha bide diyomuşki nazela çok para kazanıyo nasılsa ona söle versin bize ev parası diyomuş...

Bu kadarıda pes kafamçokkarıştı

Bir incide benden olsun ablalarım yalnız ben evli olmadıgım için bi yakınımın başından geçeni anlatıcam... çok sevdiğim bir ablam vardı ve kaynanası tarafından hiç sevilmezdi o kadarda iyi bir insan ve o kadarda saygılı bir gelindiki cevredeki herkes ona imrenerek bakardı velhasıl bir gün üst kattan sesler geliyor (bu arada canm ablam hamileydi 2.bebişine) kayınvalidesi gezmeye gelmişti baska sehirde oturuyordu aslında her neyse bizde gelen sesler üzerine merak ettik hamile yaa sonra anlattı tabi işin aslını bize garibim kaynanası geldi diye tereyaglı pilav yapmak istemiş gidip marketten tereyağ almış kaynana da oğlumun paralarını bu yiyo diye köpürmüş ablam sesini çıkarmadan dinlerdi hep kaynanasını eşi eve gelince de bu senin paralarını harcıyo diye acmış agzını yummuş gözünü klava: sonra ne mi oldu ablamın eşi gidip marketten annesinede 1kg.lık tereyağ aldı ve olay kapandı sırnaşık şey bunun gibi daha neler neleeeerrrr....

bi tane daha anlatayım yukarıda bahsettiğim canım ablam önce kaynanasıyla birlikte oturuyordu baska sehire tasınmaya karar vrdiler iş için kaynanası boş durmamış tabi evlenirken ablama alınan tüm yeni esyaları kendi alıkoymuş ablamada kendisinin kullandığı senelik antikalrı vermiş o şekilde o evden kurtulabildim derdi hep

hadi benden de bir inci size. ama ben iyi anlaşırım kayınvalidemle. onu olduğu gibi kabul etmeyi öğrendim çünkü. kimseyi değiştiremeyiz dimi ama 40 ından sonra sengözlerimebaksanab

dün kızımla kayınvalideme uğradık. arabayı parkettim ve annemle (kayınvalidemle) karşılaştık pazardan geliyormuş. elindeki torbaları eldık eve çıkıyoruz. Bize dedi ki : size bir süprizim var . Allah allah dedim hem kıza hem bana ne almış olabilir ki CADIARZU

kapıyı açtı eve girdik süpriz dedi . -tatlicadiarzu- salon koltuklarını yenilemiş alkisalkisalkis

bize nasıl süpriz oluyorsa artık hihoyyyt

son 5 yılda yaptığı 4 . süpriz bu bize :roflol::roflol:

bizde yeni evliyiz kaynanamlar bize kahvaltıya geldiler sabah 7,de neyse kahvaltı yapıyoruz eşim uf sırtım ağrıyo dedi kaynanam bana döndü yüksek sesle sen niye bakmıyosun bu oğlana dedi

diğer 3 süprizi merak ettim ama şimdi:roflol::roflol::roflol:

Bir inci daha hanımlar;
Biriki gün önce akşam yemek yiyoruz kayınvalidem, eşim, ben ve eşimin kıymetli erkek kardeşi.Bizim şuan 6 aylık bir kızımız var.Doğumunda olan takıları bozdurup kızımın adına bir hesap açmak istiyorum, çünkü biz zengin değiliz, elimize geçtikçe 3-5 kuruş atarız, zamanla işe yarar bu para diye düşünüyorum.Neyse bu hesap açma konusu açıldı yemekte, kayınvalidem hemen " aaa ne hesabı canım, büyüsün çalışsın kazansın paraları, hazıra konmaya alışmasın, hazıra konmasın kız " dedi.Ben ağzımı açmadan eşim söyledi hemen "anne siz kardeşime hesap açtınız ama hala da yatırıyorsunuz düzenli olarak diye.Valide demezmi ona babası açtı ben değil diye.Ben de dedim e anne senin oğlunda benim kızımın babası oda ona hesap açsın.Hem bizim durum malum, ha diyince birşeyler yapamayız, azar azar biriksin işte.ıyi ya, hazıra alışmasın dedim diyor hala.Şeytan diyor konuş dök içindekileri ama hem terbiyem izin vermiyor, hem de eşimin annesi napıyım...

durun kızlar bende inciler bitmedi..düğünümüz ankarada olmuştu o gece bir otelde kaldık (güya abisi bize düğün hediyesi yapmıştı, otel ücretini o verecekti) neyse sabah kalktık eşim eşyalarını evde unutmuş abisini aradı oda getirdi kıyafetlerini ve dediki annem sizi kahvaltıya bekliyor... iyi, kırmayalım dedik tam otelden çıkıyoruz görevli koştu geldi yanımıza beyfendi ücreti ödemediniz diye ben tabi şok oldum... neyse eşim çıkardı ödedi ücreti (abisi unutmuşda tabi yuttuk bizde) sonra eve geldik kapıdan giriyoruz bütün sülale, dayılar, amcalar, teyzeler falan hepsi orda benim kayınvalide patlatıyo bombayı... nazela dün gece canın çok acıdımı? herkesin surat kıpkırmızı benim mosmor...hemen içeriye sıvıştım eşme söle annene rezil etmesin hem beni hem kendini dedim. eşimin olaya yorumu canım annem seni düşünmekten uyuyamamış dün gece senin sölediğin şeye bak....

anakuzusu olduğunu anlamışsındır senin eşin

allah sabır versin

klava:

ayyyy koptummm yaaa töbe töbee eşine çok güldüm canımm ya annem seni düşünmüşş heee ay neden bu adamlar böyle anne kuzusu ne zaman öğrenecekler büyüklerini ve annelerinin onları kuzu değil koyun gördüğünü güdülecek koyunn klava:

anam yok daha nelerkafamçokkarıştı

ay benim kaynanamda gariptir.durmadan ben çok iyiyim kalbim çok temiz der durur kaydirigubbakcemile
Sanırım bana lafı atıo zemuszemus
evime bişey lazım alıcaksm,alma bizde var ben sana veririm der.aldığım zamn ay bu çok pahalı der
Herşeyime karışmaya çalışıo akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…