Yeni incilerle geldim arkadaslar
ilki cuma günü oldu,akşam iş çıkısı pazara gidicez,eşim almaya geldi beni,acayip sinirli,pazara gitmiyoz dedi
lmaz: Noluyo dedim,görümcem aramış,nerdesiniz,pazarda mısınız demiş,eşimde yok demiş,sonra görümcem bizde para yok siz verinde pazara çıkalım demiş,eşimde bende de yok demiş,2 haftadır verıyoduk zaten!!!! görümcem biraz bozulmuş,si gidiyonuz mu demiş,eşimde hayır demiş.... Eşimin sinirlenmesinin sebebi,düğünümüzden beri bizden yiyolar,evlenmeden önce eşimin 5 kuruş vermişliği yok,evlenmiş insana bu kadar yüklenilmez dedi...Abimden alsınlar dedi(iki araba aldı kaynım kiralıyo,ikincisinide ben kaçtıktan sonra aldı,demedi ki paraya ihtiyacınız var mı diye)Daha önce be mı vardımdiyo....
cumartesıde eşimin doğumgünüydü,ben sabah eşimi ,işe yolculadıktan sonra temızlıge gırıstım,pastaya baslıycakken görümcem gelip annem senı cagırıyo 2 dklıgına dedı gıttım,meger evimde niye duruyomusum yalnız,neden inmiyomusum aşagıya!!! dedim ki anne biz calısıyoz,anca temızlıgı yetıstırıyom zaten,bugun oglunun dogum gunu pasta yapıp çarşıya inicem hediye için dedim,kaynanam bende gelicem dedi,görümcem sen ne yapıcan dedi;kaynanam bende oğluma hediye alıcam dedi :sinifsinif: bede buyrun gelın dedım,sonra benı yukarı salmıyolar,1.30 saat sonra cıktım,pastayı yaptım,sonra banyo yapıp görümcemle carsıya ındık,gec ındıgımız ıcın gec donduk tabi....
kaynanam illa burda yiyin diyo,dedim oğlun kızartma istedi onu yapıcam,sonra yaparsın diyo,yok dedim yukaı cıkıyom ben,neden yukarda yıyıceksınız diyo :1shok: bende dedim ki çünkü ben öyle planladım turkbayragi neyse cıktım yukarı yemegı yedık,bulasıklar bıtmeden tüm aile geldiler,pastayı kestık yıyecekken görgüsüz bi komşuları var,toplamıs cocuklarını bugun hasanın dogum günü,biliyodukta geldik diyo....neyse yedik pastaları,kaynımla kayınbabam vakitlice kalktı,misafir kadın kalkmak bilmiyo neyse saat 11.30 da kalktılar,dedik şimdi kaynanamlarda kalkar herhal,ama nerdeeeeeeeee saat oldu 12.30 civarı biz yarı uyuyoz anca öle kalktı kaynanamla görümcem...
Tabi bizim planlar suya düştü akannehir kaynanamlar ne zaman gelse kalkmayı bilmiyolar
BİDE SEN BENİ ÇAĞIRMIYON EVİNE DİYO!!!! Neden çağırmadıgım belli,gelince kalkmayı bilmeyip (üstüne laf sokmaları) tüm işimi engelliyonuz....