Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

"büyük elti kaynana yarısıdır."

büyük elti kayınvalide birbirlerine yalakalık durumları:))

ayyy anam bu gelinlerin hepsi aynı eee el kızı değilmi köküne kibrit suyu ...:roflol::roflol::roflol:
ne olmuş ayıyı deşip yastık yaptıysa sana oğlu almış onun parasıyla alınmış bol yünlü ayı ...:roflol::roflol::roflol:
kadının demekki yatıcak yastığı yok düz tahtada yatıyordur belki heç anlayışlı değil bu gelinler heçççç kaydirigubbakcemile:teytey::teytey:

yaa sorma cnm hiç anlayışlı değiliz:)
kadının yatıcak yastığı yoktu
iyiki ayıyı yatağına falan almadı
bunada şükürsırnaşık şey

kaynanan pardon teyzen :roflol: eski evde oturacak sende oğlunun parasıyla saray gibi evde oturacan hiç yakıştıramadım:eek:lmaz: tiz derhal kaynananın üst katına taşına....-tatlicadiarzu-:roflol:hem akıyosa nolmuş leğenleri dizersin sıra sıra romantik ortam oluşur evde şıp şıp yağmur sesi ay ne güzel :roflol:[/QUOT

doğru valla ben hiç bunu düşünmemiştim hem su parası derdide yok:eek:klava::eek:klava:

kaynanan pardon teyzen :roflol: eski evde oturacak sende oğlunun parasıyla saray gibi evde oturacan hiç yakıştıramadım:eek:lmaz: tiz derhal kaynananın üst katına taşına....-tatlicadiarzu-:roflol:hem akıyosa nolmuş leğenleri dizersin sıra sıra romantik ortam oluşur evde şıp şıp yağmur sesi ay ne güzel :roflol:

doğru valla ben hiç bunu düşünmemiştim hem su parası derdide yok:eek:klava::eek:klava:
aay birde kaynanan bak benim sayeme su parası derdinizde yok yatın kalkın bana dua edin demesin de :roflol::roflol::roflol:

Ne bu eşlerimizin annelerinden çektiğimiz bilmiyorum. Ben artık dayanamıyorum bunu biliyorum ama.
Kızıma kaynanam bakıyor ve dün bebeğim ateşlenmiş saat 1 gibi. ışi vardı kızımı benim anneme yollamış gönderirken şurubunu içirmiş ama. Ben akşam anneme kızımı almaya gittim bir baktım cocuğum cayır cayır yanıyor. Annem de dedi kızım kaynanan söylemedi mi dedi. Geldiğinde vardı ateşi düşmüştü tekrar çıktı dedi. O sırada eşim geldi annem Ayşenin ateşi var dedi. Eşim de demezmi haberim var annem söyledi. Delirdim resmen. Ya ben anne değilmiyim nasıl bana söylenmez bu. Bende evimde rahat rahat oturuyorum. Ama bu kadar da olmaz. Tamam babaannesi ama bende annesiyim. Bunu bilmek benim en doğal hakkım.:kızgın:

Ne bu eşlerimizin annelerinden çektiğimiz bilmiyorum. Ben artık dayanamıyorum bunu biliyorum ama.
Kızıma kaynanam bakıyor ve dün bebeğim ateşlenmiş saat 1 gibi. İşi vardı kızımı benim anneme yollamış gönderirken şurubunu içirmiş ama. Ben akşam anneme kızımı almaya gittim bir baktım cocuğum cayır cayır yanıyor. Annem de dedi kızım kaynanan söylemedi mi dedi. Geldiğinde vardı ateşi düşmüştü tekrar çıktı dedi. O sırada eşim geldi annem Ayşenin ateşi var dedi. Eşim de demezmi haberim var annem söyledi. Delirdim resmen. Ya ben anne değilmiyim nasıl bana söylenmez bu. Bende evimde rahat rahat oturuyorum. Ama bu kadar da olmaz. Tamam babaannesi ama bende annesiyim. Bunu bilmek benim en doğal hakkım.:kızgın:

bide böyle kılkıyruk kaynanalarda var evlat senın evladın degıl usagının evladı sen evlerıde ölece bulunuyon...cekemıyolar anacım...Çok üzgünüm çoook

1 tane de benden ama cok kotu beni cok sinirlendirmisti o an mutfaktaki butun tabaklari kirmak istemistim 1 gun yolda yuruyoruz ben kaynanam kayinpederim gorumcem ve esim esimle aramizda bir husus gecti ve canim sikildi ona yapmamasi gerektigi birseyi soyledim ki burda ben hakliydim benni takmadi bile ve yapti cok kotu bir gundu o gun ve bende cok uzulmustum hemde cok ve tutamadim kendimi dislerimi bile sIktigim halde gozlerimden yas gelmisti esimde ustume ustume geldi bende 1 bagirdim yapma ugrasma benimle diye cok sinirliydim cunku ve ailesi var diye yinede o konunun ustune sesimi cikarmadim ben ama esim hala bana takiliyodu sonra eve gelince orucluyduk biz ve ne olduysa o konu acilin ca kaynanam ha orucumu acim soracam sana onu da dedi ay ben bir sokk ne dedim orucumu bozimde once dedi sinirler tavan yapti benim nedemek dedim simdi sor ben ogluna bagirinca onun ici yaniyomus da hancer saplaniyomus da bende alti ustu bir kizdim ve hataliydi dedim oldurmedim ya anne abartma sende dedim e oldurseydin dedi bana o zaman kurtulus yanin yoktu dedi bende e pes dercesine e yok anne benimde olduresim vardi sanki dedim o konustu bende konustum susmadim esimde yanimizdaydi birsey demedi hataliydi cunku ne kadar cok abartti ya ben sinir oldum dedim beni dinlemedigi icin kaynanamda sen sanki cok dinliyosun dedi bende dinliyorum tabi neyini dinlememisim dedim sanki cok birsey biliyoms gibi agzina geleni sacmaliyo salak gibi demedim dinlerim yada dinlemem onunla benim bilecegim is diye :KK43:(( sonra orucumuzu actik masada guluyoruz fellan ortam iyi genelde cok surat yapmam ama o an ustume gelirse ne varsa dokerim kendide bilir bunu ayyy ne guzel neseli soframiz dedi baktim bir gulumsedim anladi o ama cok sinirlenmistim ne haddineyse karismak ? :KK43:(((

bide böyle kılkıyruk kaynanalarda var evlat senın evladın degıl usagının evladı sen evlerıde ölece bulunuyon...cekemıyolar anacım...Çok üzgünüm çoook

ay boyle birsey benim basima gelse ben susmam bunu diyim yani gordugum yerde sorarim anne sen kizimin atesi cikti da bana niye haber vermedin babasini aradin o is yerinde nasil ilgilenecek ti ki beni niye aramiyosun ben annesiyim diye soylerim hakkim cunku altta kalmam kimse kusura bakmasin canimi yerde bulmadim ben cok cekdim zamaninda :KK43:(

1 tane de benden ama cok kotu beni cok sinirlendirmisti o an mutfaktaki butun tabaklari kirmak istemistim 1 gun yolda yuruyoruz ben kaynanam kayinpederim gorumcem ve esim esimle aramizda bir husus gecti ve canim sikildi ona yapmamasi gerektigi birseyi soyledim ki burda ben hakliydim benni takmadi bile ve yapti cok kotu bir gundu o gun ve bende cok uzulmustum hemde cok ve tutamadim kendimi dislerimi bile sIktigim halde gozlerimden yas gelmisti esimde ustume ustume geldi bende 1 bagirdim yapma ugrasma benimle diye cok sinirliydim cunku ve ailesi var diye yinede o konunun ustune sesimi cikarmadim ben ama esim hala bana takiliyodu sonra eve gelince orucluyduk biz ve ne olduysa o konu acilin ca kaynanam ha orucumu acim soracam sana onu da dedi ay ben bir sokk ne dedim orucumu bozimde once dedi sinirler tavan yapti benim nedemek dedim simdi sor ben ogluna bagirinca onun ici yaniyomus da hancer saplaniyomus da bende alti ustu bir kizdim ve hataliydi dedim oldurmedim ya anne abartma sende dedim e oldurseydin dedi bana o zaman kurtulus yanin yoktu dedi bende e pes dercesine e yok anne benimde olduresim vardi sanki dedim o konustu bende konustum susmadim esimde yanimizdaydi birsey demedi hataliydi cunku ne kadar cok abartti ya ben sinir oldum dedim beni dinlemedigi icin kaynanamda sen sanki cok dinliyosun dedi bende dinliyorum tabi neyini dinlememisim dedim sanki cok birsey biliyoms gibi agzina geleni sacmaliyo salak gibi demedim dinlerim yada dinlemem onunla benim bilecegim is diye :KK43:(( sonra orucumuzu actik masada guluyoruz fellan ortam iyi genelde cok surat yapmam ama o an ustume gelirse ne varsa dokerim kendide bilir bunu ayyy ne guzel neseli soframiz dedi baktim bir gulumsedim anladi o ama cok sinirlenmistim ne haddineyse karismak ? :KK43:(((

haklısın karı koca arasına gırılmez ona neymıs..kocanda sana bagırınca senın annen mudahale etsın ozman ne kıl karı yaaa.... :eek:klava:

ben olsam kocam değilmi şimdi bağırırım biraz sonra gönlünü alırım, aramıza girme bence sen kötü olursun derdim.o anlardı ne demek istediğimi..:mymeka:

amcamın kızının kayınvalidesi evlere şenlik ondan inciler:

"baba evi mevsimliktir evlenince mevsimi geçer"

(yani evlendiğimizde baba evine sadece bayramlarda, özel günlerde gidilecek)

kendi kızı karşı apartmanda oturuyor akşama kadar annesinden çıkmaz.

nasıl bir çifte standartsa....

gelininin anneside bir sokak ötede oturur.torunu ateşlenince :

annenlere gittin çocuk zatürre oldu .))

Benden de bir inci.
Kayınvalidem bizim çocuğumuzun olmasını istemiyordu.Yaş olmuş 29, 4 senelik evliyiz, yapmayın diyordu.Sanki ona sorucaktık.Bahaneside evimiz kira, ev alalımmış.Kolaymı ev almak, durumun müsait destek ol o zaman.Neyse hamile kalınca müjdeyi!! verdik.Sadece telefonda hayırlı olsun dedi.Hamileliğim boyunca bir kere olsun halin nedir, ihtiyaıcn varmı demedi.Konu bebekten açılınca duymazdan geldi.Onlardayız bir gün eşimle.Validenin küçük oğlu kıymetlisi okuldan geldi akşamüstü.Bende 5,5 aylık hamileyim.Salonda oturuyoruz.Bu mutfakta kıymetlisine köfte kzarttı.Kapıyıda kapattı.Nasıl koktu ama anlatamam, bir canım çekti.Ben de hayatta istemem öyle ondan birşey.Valide yanımıza geçti, kokmasın diye kapattım kapıyı demezmi.Koktu yahu, hamileyim canım çekti.Eşim sanada alıyım biraz ekmek içine dei.Valide oğlana kadar kızarttıydım ama sor bakalım verir 1-2 tane dedi.Tam 10 taneymiş köfte anca yetermiş.Yok dedim istemem, canım çekmedi.Ama salında çok canım çekmişti.Eve dönerken aldık yedim bende.Bebeğim doğdu, şuan kızım 6 aylık ama herşeyini eşim ve kendi annemle yaptık, yapıyoruz.anneme yakın yere taşındım.Validede lütfederse bazen gelir.6 ayda toplasanız 6 kere anca gelmiştir.ınsan torununu sevmezmi yaa...Bir yapmacık davranıyor sinir oluyorum.Lohusalığımda bile bir gün kalmadı.Günü birlik geldi, yanında arkadaşını getirdi, ondada hizmet bekledi.Ki ben gebelik zehirlenmesi yüzünden sezaryan olmuştum mecburen, ölüyordum.Bu hatun hala ben hastanede yoğun bakımdayken ben onun normal doğum yapmasını istiyodum diyormuş. :eek:klava: kötükedihüso

Son düzenleme:
Benden de bir inci.
Kayınvalidem bizim çocuğumuzun olmasını istemiyordu.Yaş olmuş 29, 4 senelik evliyiz, yapmayın diyordu.Sanki ona sorucaktık.Bahaneside evimiz kira, ev alalımmış.Kolaymı ev almak, durumun müsait destek ol o zaman.Neyse hamile kalınca müjdeyi!! verdik.Sadece telefonda hayırlı olsun dedi.Hamileliğim boyunca bir kere olsun halin nedir, ihtiyaıcn varmı demedi.Konu bebekten açılınca duymazdan geldi.Onlardayız bir gün eşimle.Validenin küçük oğlu kıymetlisi okuldan geldi akşamüstü.Bende 5,5 aylık hamileyim.Salonda oturuyoruz.Bu mutfakta kıymetlisine köfte kzarttı.Kapıyıda kapattı.Nasıl koktu ama anlatamam, bir canım çekti.Ben de hayatta istemem öyle ondan birşey.Valide yanımıza geçti, kokmasın diye kapattım kapıyı demezmi.Koktu yahu, hamileyim canım çekti.Eşim sanada alıyım biraz ekmek içine dei.Valide oğlana kadar kızarttıydım ama sor bakalım verir 1-2 tane dedi.Tam 10 taneymiş köfte anca yetermiş.Yok dedim istemem, canım çekmedi.Ama salında çok canım çekmişti.Eve dönerken aldık yedim bende.Bebeğim doğdu, şuan kızım 6 aylık ama herşeyini eşim ve kendi annemle yaptık, yapıyoruz.anneme yakın yere taşındım.Validede lütfederse bazen gelir.6 ayda toplasanız 6 kere anca gelmiştir.İnsan torununu sevmezmi yaa...Bir yapmacık davranıyor sinir oluyorum.Lohusalığımda bile bir gün kalmadı.Günü birlik geldi, yanında arkadaşını getirdi, ondada hizmet bekledi.Ki ben gebelik zehirlenmesi yüzünden sezaryan olmuştum mecburen, ölüyordum.Bu hatun hala ben hastanede yoğun bakımdayken ben onun normal doğum yapmasını istiyodum diyormuş. :eek:klava: kötükedihüso

umarım yakın zamanda allah ona vicdan verir başına kötü bi şey gelmeden

sanada sabır dilerim
:nazar:a.s.

Benden de bir inci.
Kayınvalidem bizim çocuğumuzun olmasını istemiyordu.Yaş olmuş 29, 4 senelik evliyiz, yapmayın diyordu.Sanki ona sorucaktık.Bahaneside evimiz kira, ev alalımmış.Kolaymı ev almak, durumun müsait destek ol o zaman.Neyse hamile kalınca müjdeyi!! verdik.Sadece telefonda hayırlı olsun dedi.Hamileliğim boyunca bir kere olsun halin nedir, ihtiyaıcn varmı demedi.Konu bebekten açılınca duymazdan geldi.Onlardayız bir gün eşimle.Validenin küçük oğlu kıymetlisi okuldan geldi akşamüstü.Bende 5,5 aylık hamileyim.Salonda oturuyoruz.Bu mutfakta kıymetlisine köfte kzarttı.Kapıyıda kapattı.Nasıl koktu ama anlatamam, bir canım çekti.Ben de hayatta istemem öyle ondan birşey.Valide yanımıza geçti, kokmasın diye kapattım kapıyı demezmi.Koktu yahu, hamileyim canım çekti.Eşim sanada alıyım biraz ekmek içine dei.Valide oğlana kadar kızarttıydım ama sor bakalım verir 1-2 tane dedi.Tam 10 taneymiş köfte anca yetermiş.Yok dedim istemem, canım çekmedi.Ama salında çok canım çekmişti.Eve dönerken aldık yedim bende.Bebeğim doğdu, şuan kızım 6 aylık ama herşeyini eşim ve kendi annemle yaptık, yapıyoruz.anneme yakın yere taşındım.Validede lütfederse bazen gelir.6 ayda toplasanız 6 kere anca gelmiştir.İnsan torununu sevmezmi yaa...Bir yapmacık davranıyor sinir oluyorum.Lohusalığımda bile bir gün kalmadı.Günü birlik geldi, yanında arkadaşını getirdi, ondada hizmet bekledi.Ki ben gebelik zehirlenmesi yüzünden sezaryan olmuştum mecburen, ölüyordum.Bu hatun hala ben hastanede yoğun bakımdayken ben onun normal doğum yapmasını istiyodum diyormuş. :eek:klava: kötükedihüso
yuh diyorum yani günah insan allahtan korkar be bide hamile kadına yapılırmı hiç bu çok günaha girmiş yazık

Benden de bir inci.

benim kaynanama çok beziyormuş
bende onlara gidince yerimden kalkmıyorum
misafir gibi oturuyorum

onunda hep yemegi son bir tabak kalmış olur hepp
ayıp ayıp yani.

amcamın kızının kayınvalidesi evlere şenlik ondan inciler:

"baba evi mevsimliktir evlenince mevsimi geçer"

(yani evlendiğimizde baba evine sadece bayramlarda, özel günlerde gidilecek)

kendi kızı karşı apartmanda oturuyor akşama kadar annesinden çıkmaz.

nasıl bir çifte standartsa....

gelininin anneside bir sokak ötede oturur.torunu ateşlenince :

annenlere gittin çocuk zatürre oldu .))

Onların baba evi de çiftlikmiş maşallah..

Kaynanamın dün sabah yaptığı inciyi paylaşayım arkadaşlar..
sabah işe gitmek için eşimle evden çıktık bunların kapısının önündeyken kaynanam ve görümcem kapıyı açtılar,kaynanamın tepkisi: NERDE KALDINIZ demek oldu :1shok: bende işe geç kalmadık ki dedim....Kaynanam da NERDE KALDINIZ ÖLÜYOM BEN BURDA DEDı.. akşamdan hastalanmış bu,sanki bizim içimize doğcakta,bakmaya gitcez naniknanik neyin var falan diyoz,Ölüyom,boğazım yırtılıyo diyo,uuuuy...... dr a götürelim diyoz gitmiyo...

X