- 3 Ağustos 2009
- 366
- 10
- 36
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #1.501
günaydın dicem cnm ama epey geç oldu kaydirigubbakcemile3 iyi dileklerin içimi açtı valla teşekkür canum kaydirigubbakcemile5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alın size pazartesi kaynana incisi
birgün hepimiz yani ben kızım ve eşim aynı odada yatıyoruz kaynananın evinde
bizim hepimizin uyduğunu zannetti geldi önce oğlunu öptü sonra torununu öptü
bana gelince beni öpmeden dışıarı çıktı, ertesi gün eşime anlattım bunları
ada alaycı bir tavırla annesine aktardı, tabi biraz suratı ekşidi
klava:
bir incide benden olsun. Benim kayınvalidemle aramız ta eşimle ilk tanıştığımızdan beri kötü. Bana söylediği bir laf hala içimden çıkmaz. sen benim oğlumun peşinden koşuyorsun oğlum seni istemiyor demişti. o gün bugundür hala aramız limoni. İşin aslı hiçde öyle olmadı eşim benimle evlenmek için hepsine rest çekti mecburen oda kabullenmek zorunda kaldı.
Birde eltime gidince kadın ahcı kesiliyor.bize gelincede misafir. sebebi eltim yemek yapmayı bilmiyormuş ben güzel yemek yapıyormuşum. tabi yemezler. Artık bende ona gidince misafir gibi dayranıyorum aynı eltimin yaptıgı gibi:)))) Aman bu konu hicc bitmez 1,5 senedir başka bir şehire taşındık (Uzak dediğime bakmayın otobüsle 1 saat sürüyor) insan torunun hiçmi merak etmez hic evime gelmedi. Etmez tabi kıymeti gelinin cocukları var. O kıymetli gelini yalnız kayınvalidem hasta olunca ortalıkda hic görünmüyor. bak yazdıkca yazasım geldi şimdi. 2 senelik filan evliydik eltimlerde 5 ay filan olmuşt evleneli. Kayınvalidem ameliyat oldu. Ben çalışıyorum görümcemin kücük kızı var hergün hastaneye git eve gel cocugu okuldan al işe git yemek yap haftasonları hastanede kaldım. Eltim nerdeydi dersiniz Eşi askerde evinde yalnız kalıyor işe gitmiyor ve hic gelmedi inanırmısınız sade 1 gün 1 saatliğine ugredı hastaneye o kadar. Bense iş ev hastane arasında mekik dokudum( Ama kıymetimmi var. yok. Hala onlar degerli hala onlar degerli artık bende bu durumlara dayanamıyorum 10 yıl oldu. Eşimle bu yüzden baya bir tartızmamız oluyor o tam bir yengec burcu anneci((( Neyseki beni cok seviyor bende onu cok seviyorum .Tabi birde boncuk oglumuzu.
Bak aklıma gene geldi biyey. gecenlerde kayınvalideme gittik. şimdi bu hazırlıklar başladı. eltinin kaynımın görümcemin ve kocasının kaynımın sevdiklerini yatı. ben erken gitmiştim uzaktan geldim diye. Eşime dediki dolapda sütlac var yiyin (ben 10 yıldır geliniyim asla sütlac yemem ellikerde konusu gecmiştir) Oda dönüp anne onu oğluna yaptın onlar yesin . Bir bozuldu sacmalama dedi getirdi bab verdi ben yemem dedim bird demezmi aaa sen sütlac sevmezmisin gıcık oldum. 1o yıldır ögrenemediyseniz benim diyecek bişeyim yok zaten dedim. bozuldu:))))
Senin''oğlun'' bir zamanlar kayınvalidenin torunuydu..
Senin torununun o öpmediğin insan annesii yaa
Torununu 9 ay karnında taşımış,sütünü vermiş
Onlar nimet'te o nasıl el oluyor
Madem oğlunun yapsaya tek başına o çocuğu
Bu ne saygısızlık yav deliricem valla..
Kendi kayınvalidesi de aynı davranmış olmalı ki böyle aktarıyor
Kayınvalidesine göre kendisinin de el olduğunu çabuk unutmuş herhalde
Hani gelinler hep dış kapının dış mandalı ya
Bir zamanlar kendisi ne işim acep?
Boşver cnm gelmezse gelmesin!!! Gelince bi laf söler moralin bozulur boşveeeer en iyisi bu bayramdan bayrama...
Cnm bu insanlar kendi yapmak istemedikleri yada kendilerine zorla yaptırılmış şeyleri el kızı üzerinde yaparken ayrı bir zevk alıyolar bence!!! :bbo: çok sıkkınım bu konuda off allah ım offffffff :sm_confused:
durun kızlar bi incide ben döktüreyim. bizimkiler ankarada yaşıyor, kadın ne zaman bana gelse süpürgemi, koltuğumu, sehpamı bişeyimi beğenir mutlaka... en son geldiğinde eşime demişki nazelaya aldığın süpürge çok güzel benimki kocaman kullanamıom diye... eşimde bakınmış mağazalara bulamamış... nihayetinde bi mağazada indirime girmiş ve almış. işten dönünce gördüm aldığını, anneminki bozulmuşda ankarada bakmış aynısından bulamamış o yüzden burdan aldım bende dedi... bende tabi ankara köy gibi bi yer nerde bulacak aynısından dedim. hem aynısı olmasa ne oluyorki anlamadım ya...
bu kadın hep böle ben evlendim evime eşya alındı. doldurdu oğlunu bize ne alındıysa aynısı onada alındı... ve hala devam ediyor. en son biz ev aldık, eşime bize para gönderin bizde ev alalım, siz evinizde oturacaksınızda ben kiradamı sürünecem diyomuş ya... Allahım bana sabır onlarada akıl, fikir versin... be kadın sende, kocanda yıllarca çalışmışsınız, o zaman yemeyip hepsini biriktirip, alaydın evini... ha bide diyomuşki nazela çok para kazanıyo nasılsa ona söle versin bize ev parası diyomuş...
hadi benden de bir inci size. ama ben iyi anlaşırım kayınvalidemle. onu olduğu gibi kabul etmeyi öğrendim çünkü. kimseyi değiştiremeyiz dimi ama 40 ından sonra sengözlerimebaksanab
dün kızımla kayınvalideme uğradık. arabayı parkettim ve annemle (kayınvalidemle) karşılaştık pazardan geliyormuş. elindeki torbaları eldık eve çıkıyoruz. Bize dedi ki : size bir süprizim var . Allah allah dedim hem kıza hem bana ne almış olabilir ki CADIARZU
kapıyı açtı eve girdik süpriz dedi . -tatlicadiarzu- salon koltuklarını yenilemiş alkisalkisalkis
bize nasıl süpriz oluyorsa artık hihoyyyt
son 5 yılda yaptığı 4 . süpriz bu bize :roflol::roflol:
diğer 3 süprizi merak ettim ama şimdi:roflol::roflol::roflol:
durun kızlar bende inciler bitmedi..düğünümüz ankarada olmuştu o gece bir otelde kaldık (güya abisi bize düğün hediyesi yapmıştı, otel ücretini o verecekti) neyse sabah kalktık eşim eşyalarını evde unutmuş abisini aradı oda getirdi kıyafetlerini ve dediki annem sizi kahvaltıya bekliyor... iyi, kırmayalım dedik tam otelden çıkıyoruz görevli koştu geldi yanımıza beyfendi ücreti ödemediniz diye ben tabi şok oldum... neyse eşim çıkardı ödedi ücreti (abisi unutmuşda tabi yuttuk bizde) sonra eve geldik kapıdan giriyoruz bütün sülale, dayılar, amcalar, teyzeler falan hepsi orda benim kayınvalide patlatıyo bombayı... nazela dün gece canın çok acıdımı? herkesin surat kıpkırmızı benim mosmor...hemen içeriye sıvıştım eşme söle annene rezil etmesin hem beni hem kendini dedim. eşimin olaya yorumu canım annem seni düşünmekten uyuyamamış dün gece senin sölediğin şeye bak....
durun kızlar bende inciler bitmedi..düğünümüz ankarada olmuştu o gece bir otelde kaldık (güya abisi bize düğün hediyesi yapmıştı, otel ücretini o verecekti) neyse sabah kalktık eşim eşyalarını evde unutmuş abisini aradı oda getirdi kıyafetlerini ve dediki annem sizi kahvaltıya bekliyor... iyi, kırmayalım dedik tam otelden çıkıyoruz görevli koştu geldi yanımıza beyfendi ücreti ödemediniz diye ben tabi şok oldum... neyse eşim çıkardı ödedi ücreti (abisi unutmuşda tabi yuttuk bizde) sonra eve geldik kapıdan giriyoruz bütün sülale, dayılar, amcalar, teyzeler falan hepsi orda benim kayınvalide patlatıyo bombayı... nazela dün gece canın çok acıdımı? herkesin surat kıpkırmızı benim mosmor...hemen içeriye sıvıştım eşme söle annene rezil etmesin hem beni hem kendini dedim. eşimin olaya yorumu canım annem seni düşünmekten uyuyamamış dün gece senin sölediğin şeye bak....