Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

Allah bildiği gibi yapsın hepsini 4yıl sonra kocam ağzını açabildi,strese girdim birde kocamın rahatsızlığı yüzünden çocuğumuz olmuyor bu sene temmuzda tüp bebek yaptırdık ben bakarım benim evde kalalım dedi ısrrala kocam götürdü yumurta toplama yapıldı ayağa kalkamıyorum enfeksiyon oluşmuş kanda lokositim yükselmiş mide bulantısı hiçbişe yiyemiyorum 2 gün öfleme poflama başladı transfer günü eve geldik ertesi gün eltim arıyor kaynanamı bana bakıyor ya hasetinden çatlıyor,kızı ateşlenmiş sitem ediyor buda beni öyle bırakıp gitti,3gün sonra geldi.kocam yemek yapıyo bulaşık falan ben doktor stres yok dedikçe bunlar daha beterini yapıyor.Sabah geldi bir baktım görümcem geldi 2 çocuğu var onunda çocukları banyoyaptırıyor bıktım 1 haftadır ne çekiyom bir oraya bir buraya diye sızlanıyor.Bana bir yemek koyuyor birde kahvaltı başka bişry yok yani zaten banyo yasak tuvalete bile kocam götürüyor,okadar kötüyüm.Bktım gene sızlanıyor kocama söylüyom bu böyle dedikçe ben sinir oluyorum diye ben demedim bana bak diye kendi getirdi beni neyse görümcemle konuşuyor abingildeydim 3 gündür diye ateşli güya çocuk siz gezmeye bizim oturduğumuz yerden 40dk başka bir alişveriş merkezine gidin gezin .Akşam oldu benim mide bulantılarım halsizlik sürekli istifra ediyom çok kötüyüm birkere yanıma geldi noldu diye.Eltimi arıyor kızın nasıl diye oda demezmi serum taktık evde .Bu başladı ben napim şimdi işte gene hastalanmış vay vuy sonra görümcemin kocasına bağrıyo niye bana söylemedin bıktım kaçgündür of püf vay vuy bende dedimki keyfimden gelmedim operasyon geçirdim biliyorsun nekadar ağır olduğunu ben ateşli hasta değilimki yada üşütmdim.Bana dönmüş iyi sen operasyon geçir o ateşlensin ben ikiye bölüneyim sinirden 3 defa ağladım transfer günüm ağlamayla sinirle geçti bana yapmadığı kalmadı yine eve geldim kocam evde baktı.1gün sonra benden kahverengi kanama ama kırmızı değil 4 gün sürdü sonra adet oldum 3 tane embriyo düştü benden doktora gittik doktorda demezmi olmaması için hiçbi neden yok yaptığım herişin altına imzamı atarım istiyorsan dosyanı eline veriyim başka yerlerede gidebilirsin .Şimdi söyleyin bu durumda hangi kaynana bukadar vicdansız olabilir.kocamın sorunu olduğunu biliyor ve ben okadar yükün altına girmişim iğneler ameliyat doktor kendinin yanında stres yok dedi biliyor ben içerde yatıyom yanıma gelmiyo eltimin kızını telefonla 5 sefer arıyor.Bu kadar olurmu insanın içi biraz titrer bunu yaparken 4yılın hasreti içimde kaldı kendinin umrunda değil kızının 2 çocuğu var eltimin 1 kendinin 3 umrundamı ki ogündür kendime gelemyom gerçi eşim konuşmuyor artık ama nereye kadar benim içim sızlıyor bu hasretle yaşamak zor geliyor

aaaaa kaynana haksızlık etme su!!!! Ayıp valla,o seni niye oğluna aldı;YEMEYİP YEDİRCEN,EVİNİ SİLİP SÜPÜRCEN,GEREKİRSE AYAKLARINI BİLEM YIKIYCAN :dilcikar: Gelin olmak budur bizim ülkemizde,eğlenmek,eşinle zaman geçirmek falan yok,kaynananın dizinin dibinde emir eri gibi beklememiz lazım,gelin olduk ya artık.... lmaz:

Komedi gibi valla :ecrin_bebek:

sabırlı ol eninde sonunda çocuğun olcak sadece yapılan kötülük artaya çıkmış allah onun

kalbini yoklamış

canım ben daha kötüsünü yaşadım inan üstelik 2 tane kaybettim onlar yüzünden üstelik doktor stres yok sadece sebebin stres dedikçe daha çok üztüme geldiler neler yaptılar anlatmakla bitmez. kocamlada kavga ettirirlerdi.doldururlardı. ve 2 defa düşük yaptım. 4 yıldır evlat hasreti çekiyorum bende. ama hakkımı helal etmiyorum onlara. okuyunca benim günlerim geldi aklıma. çok üzüldüm çooooooook.

Bölesini Allaha havale ediyorum
canım görüşmeyin bence teri gelincede sizin tantananız yüzünden olmadı de vicden azabı çeksinler kötü niyetli insanlarrr

benim ramazandan snra nişanım var sözlüyüm yani
tamamen kayınvalidem diyemem o yuzden
kendisini pek sevmiyorum
diyormuşki bulaşık makinesine ne gerek var iki kişisiniz zaten
ıyy deli oldumm ben alırım dedm kendi bulaşık makinemi
sanki ona kaldı

hee bidee aşkımın bana aldığı kocaman ayıcık vardı
bnde 1 yıl falan durdu
evdde çok yer tutuyor diye snn odanda dursun dedm
yani onların evinde duruyodu
kadın geçen gün öüğrendimki onu kesmiş içindeki yünleri almış ve yastık yapmış
allahım yarabbim yaa
yani hem çok güldüm hemde çok sinir oldum:)

Son düzenleme:

tipik kaynana onlar asla romantik olamaz

ben bir gün gazete aldım okumamıştım kendisi gazeteyi almış yerlere döşemiş

giriş kapı yerleri pis olmasın diye

hepsi aynı bunların
klava:

tam benlik bi topik olmuş valla...hangi birini anlatım be...beni eşime kötüleyip azar işitmemi sağlamalarını mı,onların yüzünden dayak yememi mi,boşanmanın eşiğine gelmemimi,evime, yaptığım yemeğe,temizliğe,komşularla kurduğum muhabbete kadar karıştılar.tek kaynanamda değil kayınpederim ikili oynayan eltim,kaynım,görümcelerim ve onların kocaları...bazen acaba bende mi sorun var diye düşünür oldum ama ne zamanki aileme gitmeme karıştılar o zaman jeton düştü bunları isteği hep onlara olan bi gelindi...en ufak örneği diyim dedemin mezarına götürdü eşim beni şimdi iyiyiz kıymetimi biliyo ya pusuda beriki bide uzak diye gitmemi istemiyolardı eşim arka çıkınca hepten kudurdular...neyse mezarlıktan gelmişim çocukluktan beri hayalimdi ya niyetlerini bile bile Allah götürenlerden de sebep olanlardan da razı olsun dedim.ne dese beğenirsin vicdan yapacağına bugünde çok gelen giden oldu dedi.

ilginçtirki benimde kayınvalidem bana teyzem diyip duruyo sanırım hala alışamadı.buarada bende bir örnek vereyim bu aralar ev arama derdimiz var sağolsun kayınvalidem kendisi eski evde oturuyo diye benimde aynı şekilde oturmamı istediğinden aynen şöyle bir konuşma geçti
-bizim üst kattaki evinde çatısı akıyo, tuvaleti akıyo ev sahibide çok aksi ayrıca çok soğuk oluyo,aaaaaaaa hadi size orayı tutalım.
yorum yok.........

oğluna orayı layık görüyosa sorun yok..:sinifsinif:

sizinkiler belki akraba değildir olanda varmı bilmiyorum ama ,benim kayınvalidemle babam öz amca çocukları ,eşimle ben amca torunlarıyız.Akraba böyle yaparsa daha nediyim.

sizinkiler belki akraba değildir olanda varmı bilmiyorum ama ,benim kayınvalidemle babam öz amca çocukları ,eşimle ben amca torunlarıyız.Akraba böyle yaparsa daha nediyim.

kendi kardeşinin evladına yapanlar var bacım sen ne diyon. yeğenini gelin alıyo kadın ona da zulmediyo. kaynana akraba kardeş dinlemeeeeezz.. ayrıca ben de evli değilim ama babannemden çekiyorum, eskiden babamı fişekleyip annemin üstüne yürütürdü. ben büyüyüp karşsına dikilince babamı benim üzerime fişekliyo şimdi. akraba dedin buyur arada ellik de yok. zulmün dini imanı akrabası olmuyo..

benım ıcın de dedıler ne gerk var ıkı kısıszn bul mak almayın falan ama aldım ben bıde kayınpeder dıyomus manto gıysın...sankı sana sorcam... buyrunnnnnnnnn

birçok yazılanı okuyabildim.
benim kayınvalidemde herşeyin en iyisini bilen
herşeyin en iyisi konuşan bir insann .!!!!!!!!!!!

beni okuduğum okuldan dolayı hiç begenmez ki üni. mezunuyum.
bekarken özel bir şirkette çalışıyordum
evime her gelinşinde eşime buldukları devlet memuru kızlardan bahseder
durur.

yabancı ülkede olan kaynıma türkiyeye gel sana öğretmen
alacam der dururdu benim yanımda
eşime alamadı ya.
sevgili kaynanamın 2 ay içinde gelen olayları anlatayım birde size
yabancı ülkedeki kaynım
ordan biriyle evlendi
görümcem de üni mezunu hatta aynı bölüm mezunuyuz
kızına evukat doktur yakıştırırken
lise mezunu ile nişanlayacak.

sen büyük konuşmaya devam et kaynanacımmm
hayat sana laflarını sen kabul etmesende yüzüne vuruyor
dahada devam edecekkk

Son düzenleme:

sözlün hiç tepki vermemiş mi
ve sen nasıl güebildin canım bu duruma :1shok:
işin zor gibi görünüyor şimdiden çekememezlik gözler önünde

sanki sadece sen yaşayacaksın ne kadar cahil bir düşünce..
oğlu da aynı çatı altında olmayaka mı
klava:

benım ıcın de dedıler ne gerk var ıkı kısıszn bul mak almayın falan ama aldım ben bıde kayınpeder dıyomus manto gıysın...sankı sana sorcam... buyrunnnnnnnnn
ne zaman manto giycekmişsin cnm?
anlayamadım yanii

tipik kaynana onlar asla romantik olamaz

ben bir gün gazete aldım okumamıştım kendisi gazeteyi almış yerlere döşemiş

giriş kapı yerleri pis olmasın diye

hepsi aynı bunların
klava:

sorma yaa çok fena hepsi
sanki ona ne
yünmü kalmadı gitsin yüncüden alsın
maksat kıllık yapmak şakkıdı
ben burdan bunu anlıyorum.
neyseki böyle ufak şeyleri sorun eden biri değilim.

ayyy anam bu gelinlerin hepsi aynı eee el kızı değilmi köküne kibrit suyu ...:roflol::roflol::roflol:
ne olmuş ayıyı deşip yastık yaptıysa sana oğlu almış onun parasıyla alınmış bol yünlü ayı ...:roflol::roflol::roflol:
kadının demekki yatıcak yastığı yok düz tahtada yatıyordur belki heç anlayışlı değil bu gelinler heçççç kaydirigubbakcemile:teytey::teytey:

kaynanan pardon teyzen :roflol: eski evde oturacak sende oğlunun parasıyla saray gibi evde oturacan hiç yakıştıramadımlmaz: tiz derhal kaynananın üst katına taşına....-tatlicadiarzu-:roflol:hem akıyosa nolmuş leğenleri dizersin sıra sıra romantik ortam oluşur evde şıp şıp yağmur sesi ay ne güzel :roflol:

senin mesajları büyük bir ilgiyle takip ediyorum. allahım sana ve anne sabır versin :Saruboceq::Saruboceq:
cinnet gecirirsen yardıma gelirim ne yani elime mi yapışıcakmış :roflol:işin ucundan tutarım yorulmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…