- 22 Nisan 2009
- 39
- 3
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #1.461
Allah bildiği gibi yapsın hepsini 4yıl sonra kocam ağzını açabildi,strese girdim birde kocamın rahatsızlığı yüzünden çocuğumuz olmuyor bu sene temmuzda tüp bebek yaptırdık ben bakarım benim evde kalalım dedi ısrrala kocam götürdü yumurta toplama yapıldı ayağa kalkamıyorum enfeksiyon oluşmuş kanda lokositim yükselmiş mide bulantısı hiçbişe yiyemiyorum 2 gün öfleme poflama başladı transfer günü eve geldik ertesi gün eltim arıyor kaynanamı bana bakıyor ya hasetinden çatlıyor,kızı ateşlenmiş sitem ediyor buda beni öyle bırakıp gitti,3gün sonra geldi.kocam yemek yapıyo bulaşık falan ben doktor stres yok dedikçe bunlar daha beterini yapıyor.Sabah geldi bir baktım görümcem geldi 2 çocuğu var onunda çocukları banyoyaptırıyor bıktım 1 haftadır ne çekiyom bir oraya bir buraya diye sızlanıyor.Bana bir yemek koyuyor birde kahvaltı başka bişry yok yani zaten banyo yasak tuvalete bile kocam götürüyor,okadar kötüyüm.Bktım gene sızlanıyor kocama söylüyom bu böyle dedikçe ben sinir oluyorum diye ben demedim bana bak diye kendi getirdi beni neyse görümcemle konuşuyor abingildeydim 3 gündür diye ateşli güya çocuk siz gezmeye bizim oturduğumuz yerden 40dk başka bir alişveriş merkezine gidin gezin .Akşam oldu benim mide bulantılarım halsizlik sürekli istifra ediyom çok kötüyüm birkere yanıma geldi noldu diye.Eltimi arıyor kızın nasıl diye oda demezmi serum taktık evde .Bu başladı ben napim şimdi işte gene hastalanmış vay vuy sonra görümcemin kocasına bağrıyo niye bana söylemedin bıktım kaçgündür of püf vay vuy bende dedimki keyfimden gelmedim operasyon geçirdim biliyorsun nekadar ağır olduğunu ben ateşli hasta değilimki yada üşütmdim.Bana dönmüş iyi sen operasyon geçir o ateşlensin ben ikiye bölüneyim sinirden 3 defa ağladım transfer günüm ağlamayla sinirle geçti bana yapmadığı kalmadı yine eve geldim kocam evde baktı.1gün sonra benden kahverengi kanama ama kırmızı değil 4 gün sürdü sonra adet oldum 3 tane embriyo düştü benden doktora gittik doktorda demezmi olmaması için hiçbi neden yok yaptığım herişin altına imzamı atarım istiyorsan dosyanı eline veriyim başka yerlerede gidebilirsin .Şimdi söyleyin bu durumda hangi kaynana bukadar vicdansız olabilir.kocamın sorunu olduğunu biliyor ve ben okadar yükün altına girmişim iğneler ameliyat doktor kendinin yanında stres yok dedi biliyor ben içerde yatıyom yanıma gelmiyo eltimin kızını telefonla 5 sefer arıyor.Bu kadar olurmu insanın içi biraz titrer bunu yaparken 4yılın hasreti içimde kaldı kendinin umrunda değil kızının 2 çocuğu var eltimin 1 kendinin 3 umrundamı ki ogündür kendime gelemyom gerçi eşim konuşmuyor artık ama nereye kadar benim içim sızlıyor bu hasretle yaşamak zor geliyor