- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #1.441
benim yaşadıklarımı anlatsam anlatmayla bitmez kızlar. bendede inci çok. yabangülüm seni o kadar iyi anlıyorumki. bende senin gibi evlendim. çok kötü günler yaşadım ama bigün dayanamadım babamı aradım anlattım.babam sen ne yaşamış olursan ol nasıl evlenmiş olursan ol benim bi tane kızımsın dedi. bir gün sana neden öyle yaptın demem dedi yeterki sen üzülme. bu ev senin dedi. bu kapı hep açık ama ben kızımı elalem üzsün diye büyütmedim dedi. öyle iyi gelmiştiki. eşimde bana arka çıkmazlar sanıyordu görünce şok oldu. sonramı sonra yine devam etti bi kaç kere evi terkettim falan ama sonra formülü buldum artık içimde bişey bırakmıyorum anında naklen yayın. eskiden susar ağlardım. eşime söylerdim oda annesine derdii niye böyle yaptın niye böyle söyledin kadında yalan çok gözyaşıda. ağlama krizi geçirirdi yeminler ederdi tabi suçlu ben olurdum. ama artık bekletmiyorum anında yaşanıyor. ve direk cevabımıda veriyorum. kırılmasınlar dedikçe ben paramparça oldum. antidepresanlar kullandm. ev karıştırma konusunda ve hırsızlıkta bizimkilerin üstüne tanımam kızlar. kocamla kavga ederdim kaynanam gelir ağlardı yavrum mutfakta bulaşık yıkıycam yardım bilmem ne ağlamalar tabi suçlu ben yalnız bulaşıklar yıkanmamış ama dolap temizlenmiş olurdu. en sonunda çok büyük kavga ettim eşimle. ve kaynanam kolay kolay dokunamaz artık. görümcem aşırmayı çok sever. herkesin çantasını açar istediğini alır.evine gezmeye gider yine istediğini alır. ama tabi aldığı kişinin haberi yok. sonrada anlatır. bigün iyice bi tuhaf oldu çantamı aldı açıp para alacak. bak dedim sakın yapma sırıttı nasılsa kalabalık var susacam sandı. ama ben dururmuyum elinden bi kağtın bi daha asla dokunma dedim herkes şok tabi oda hiiiiiiiç sanki o değil umrunda olmadı ama bi daha çantama dokunmadı
ay ne ayıp ii demişsin valla çok bile dayanmışsın