Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

benim yaşadıklarımı anlatsam anlatmayla bitmez kızlar. bendede inci çok. yabangülüm seni o kadar iyi anlıyorumki. bende senin gibi evlendim. çok kötü günler yaşadım ama bigün dayanamadım babamı aradım anlattım.babam sen ne yaşamış olursan ol nasıl evlenmiş olursan ol benim bi tane kızımsın dedi. bir gün sana neden öyle yaptın demem dedi yeterki sen üzülme. bu ev senin dedi. bu kapı hep açık ama ben kızımı elalem üzsün diye büyütmedim dedi. öyle iyi gelmiştiki. eşimde bana arka çıkmazlar sanıyordu görünce şok oldu. sonramı sonra yine devam etti bi kaç kere evi terkettim falan ama sonra formülü buldum artık içimde bişey bırakmıyorum anında naklen yayın. eskiden susar ağlardım. eşime söylerdim oda annesine derdii niye böyle yaptın niye böyle söyledin kadında yalan çok gözyaşıda. ağlama krizi geçirirdi yeminler ederdi tabi suçlu ben olurdum. ama artık bekletmiyorum anında yaşanıyor. ve direk cevabımıda veriyorum. kırılmasınlar dedikçe ben paramparça oldum. antidepresanlar kullandm. ev karıştırma konusunda ve hırsızlıkta bizimkilerin üstüne tanımam kızlar. kocamla kavga ederdim kaynanam gelir ağlardı yavrum mutfakta bulaşık yıkıycam yardım bilmem ne ağlamalar tabi suçlu ben yalnız bulaşıklar yıkanmamış ama dolap temizlenmiş olurdu. en sonunda çok büyük kavga ettim eşimle. ve kaynanam kolay kolay dokunamaz artık. görümcem aşırmayı çok sever. herkesin çantasını açar istediğini alır.evine gezmeye gider yine istediğini alır. ama tabi aldığı kişinin haberi yok. sonrada anlatır. bigün iyice bi tuhaf oldu çantamı aldı açıp para alacak. bak dedim sakın yapma sırıttı nasılsa kalabalık var susacam sandı. ama ben dururmuyum elinden bi kağtın bi daha asla dokunma dedim herkes şok tabi oda hiiiiiiiç sanki o değil umrunda olmadı ama bi daha çantama dokunmadı

ay ne ayıp ii demişsin valla çok bile dayanmışsın

bu kadarıda karaktersizlikmiş Allah kolaylık versin..pes dogrusu nelerle ugrasıyor bu insanlar yazık...bu kdar mide bulandırıcı olunur mu

şu olay varya aynen benim yaşadığım. bizimkilerde aynını yaptılar. davetiyem bile çok güzeldi biz yaptırdık dediler herkese. salon öyle. kendilerine düğün için neler aldılar. sonrada tabi. kaynanamın istekleri hiç bitmedi ağlamaları ve ayrıcana yalancı sinir krizleri ve bayılmaları. ve inandırıyordu herkesi

Allahım aynısı ya,daha kavgaya gelmeden iki gün önce hazırlığını yaptı,uyyyyyyy midem.... uyyyyyyyyy garnııııııım......uyyyyyyyyyyyy gulaaagım..... hasta yani :dilcikar: sonra bana gelip ben sizin yüzünüzden hasta oldum,....demeler(yani kadın alttan herseyı hazırlıyor,sonra sen ona o üzülmesin diye cvp vereme yasakkelime ) aramızda gecen konusmalardan birisi
kaynanam---dün niye iş çıkışı uğramadın?
ben--- çok hastaydım,halim de yoktu..
kaynanam---eee bende hastaydım bi gelirlerde bakarlar :1shok:[/QUOTE]

ya canımmmm bu kadar olmaz yaaa. bizimkide gideriz ya gezmeyi çok sever bide en çok okey oynamayı. ama kim gitse ya ev sildirir ya ütü yaptırır ya başka bişey kadın iş yapmayı sevmiyor ya. bahanede bulmuş kolum çok ağrıyor. uyuşuyor. ama acayip okey oynuyor. bigün kocama dedim artık çatır çatır okey oynuyor ama iş yapmaya gelince dedim kolu ağrıyor nasıl iş bu. yok diyor ne alakası var. anam okeyde kol çalışıyor. hiç bitmez hastalığı. akşam ordan gelirkende yarında gelin tamammı der. bende yok derim oğlum gelin tamammı bakın bekliyorum der. veeeee beklenen son gideriz. :nazar: bide en güzel huyunu söylemedim size. bize gelir ağlar pazar parası bilmem ne bi bakarım kızına elbise almış bi bakarım torunlara kıyafetler. ağzından kaçırır sonra anlar ama. bişey demezdim kocama söylerdim oda gider sorarmış oda ağlarmış oğlum pazar paramı senden alıyorum neyle alacam.kim demişse yalan ağlamalar krizler veeee yine beklenen son ben kötü fesat gelin üstüne bide yalancı. sonrada kavga. yani anlatmakla bitmez

şu olay varya aynen benim yaşadığım. bizimkilerde aynını yaptılar. davetiyem bile çok güzeldi biz yaptırdık dediler herkese. salon öyle. kendilerine düğün için neler aldılar. sonrada tabi. kaynanamın istekleri hiç bitmedi ağlamaları ve ayrıcana yalancı sinir krizleri ve bayılmaları. ve inandırıyordu herkesi

Allahım aynısı ya,daha kavgaya gelmeden iki gün önce hazırlığını yaptı,uyyyyyyy midem.... uyyyyyyyyy garnııııııım......uyyyyyyyyyyyy gulaaagım..... hasta yani :dilcikar: sonra bana gelip ben sizin yüzünüzden hasta oldum,....demeler(yani kadın alttan herseyı hazırlıyor,sonra sen ona o üzülmesin diye cvp vereme yasakkelime ) aramızda gecen konusmalardan birisi
kaynanam---dün niye iş çıkışı uğramadın?
ben--- çok hastaydım,halim de yoktu..
kaynanam---eee bende hastaydım bi gelirlerde bakarlar :1shok:[/QUOTE]

aaaa şunuda unutuyordum dur hastalık diyince. bu hasta güya hastaneye götürdük istediği şeye bak canım kebap istiyor dedi. neyse hastayım diyor hergün ordayız tabi işten çıkıyorum eşim arıyor annem çok hastaymış yemekte yapamamış gelirken bişeyler al. gidiyorum kadın dipdiri ama oflar poflar akşama kadarda kapı gezmiş. deli oluyordum. sonra yemek yap bulaşık kadın dört köşe. bi kere hele ameliyat oldu quatrdan. kızı gelecekmiş bekar kızı kardeşinin yanında kalıyordu. akşam oldu bu gelmemiş gittim bi sürü biber bi sürü pirinç koca bi tencere dolma doldurttu bana. o saatte. tezgah bulaşık dolu. kızın nerde gece gelecek. oha dedim kendi kendime. sonra nemi oldu hergün gittim. 1 haftasonunda bi kere gitmedim o günde işten çıktım evimi temizleyim dedim. misafirler beni sormuş ne bilim demiş hiç görmüyorum. kayınbabam duymuş çıkmış kız hergün burdaydı daha dün burdaydı ne yalancısın demiş. acayip yalancıdır aklınız durur

benim kaynana da böle yapmaz herlde ...
yüz vermeyin bu kadar canım snir hastası oluyor insan helede oğullarda yanınızda olmayınca mecbur katlanıyo ınsan böle mı yanı..

selam kizlar bsatan beri okudum herseyi nedden boyle yapiyolar anlamiyorm devamli bir laf sokma var benim kayinvalidede
bende gecen sene turkiyeye izine gittim esimde iki hafta once esim ariyodu her gun annesinin hatrini sorup beni istiyodu kayinvalidemin kizkardeside gelmisti benle ayni zamanda yemek yiyoruz masada esim aradi ilk annesinin hatrini sorup beni istedi konsutuk ettik neyse teli kapttim kayinvalidemin kizkardesi demei senin gelince oglunla seni konsuturmaya tel caldiginda hemen kosuyo diye kaynanamin cevabi bosver ben alistim artik demezmi sok oldum benle konusmicakmis annesiyle konusacakmis uzun uzun daha neler var mesale bana evlenirken bir sey yapilmadi ne bir evlilik yuzugu ne bir sey dugunler altinlarin nerde diyo soran akrabalara demezmi avusturya kendi kasalarinda getirmeyi unutmus diye sok oldum yaaa yalan soylemeyide cok iyi beceriyo

Bende 4yıllık evliyim kızlar.Eltim ve kayınvalidem biraraya geldimi güya beni ezicekler yapmadıkları kalmaz.geçen sene yaylada kayınvaldemlerin evi var.Eltim rahatsız üşütmüş
1hafta mutfaktan çıkmadım.Çorbasını yaptım çocuğuna dahi baktım bunlar suistimal edilip beni kullanmaları çok zoruma gitti.bigün yine herişi ben yapıyom eltimde düzeliyor iyiye gidiyor okey oynuyoruz.Çayları getirdim dolduruyorum bana demezmi çayları döktün şimdide sırtımı kaşı diye bende az yede hizmetçi tut karnın yağlanıp şişeceğine elin arkaya gitsin vücudun çalışsın kendin kaşı dedim.bunu yediremedi tabi sinsi planlarıyla kaynanamı dolduruyor eminim.10 gündür yemek bulaşık sıkıldım eltimde iyi düzeliyor bende kocama dedimki sıkıldımbeni halanlara götür gelinleri var gezmek istedim tam arabaya binecez kaynanam nereye gidiyon dedi bende sıkıldım gezecem dedim.Bana bir bağırışışı var sen nasıl insansın bu hastayı bırakıp nasıl gidersin sen insan değilsin terbiyesiz ağzına ne gelirse eltimde ordan kıs kıs gülüyo tabi sinirden elim ayağım titredi bende ritim bozuklğu var kalbim çarpıyor tek kelime etsem bayılacam sonra kocam beni götürdü kendide arkamızdan geldi görümcelerine beni kötülüyo kocamda açtı ağzını verdi verirştirdi.Toparlandık evimize geldik nişanlıykende böyle yaptı geçen sene eşim askerdeydi yapmadığını bırakmadı bu sene yaptığı daha beter.şiamdi görüşmüyoruz.Kocamda görüşmüyor eltimde kayınbabama şikayet etmiş bütün akrabalara beni kötülemiş biride demişki niye kötülüyorsu biz x i biliyoruz nsıl biri olduğunu oda demişki bir tek ben kötülemiyorumki kaynanamda kötülüyor kötü olmazsa kötülenmez.hiçbiriyle görüşmüyoruz kafam rahatladı

Bende 4yıllık evliyim kızlar.Eltim ve kayınvalidem biraraya geldimi güya beni ezicekler yapmadıkları kalmaz.geçen sene yaylada kayınvaldemlerin evi var.Eltim rahatsız üşütmüş
1hafta mutfaktan çıkmadım.Çorbasını yaptım çocuğuna dahi baktım bunlar suistimal edilip beni kullanmaları çok zoruma gitti.bigün yine herişi ben yapıyom eltimde düzeliyor iyiye gidiyor okey oynuyoruz.Çayları getirdim dolduruyorum bana demezmi çayları döktün şimdide sırtımı kaşı diye bende az yede hizmetçi tut karnın yağlanıp şişeceğine elin arkaya gitsin vücudun çalışsın kendin kaşı dedim.bunu yediremedi tabi sinsi planlarıyla kaynanamı dolduruyor eminim.10 gündür yemek bulaşık sıkıldım eltimde iyi düzeliyor bende kocama dedimki sıkıldımbeni halanlara götür gelinleri var gezmek istedim tam arabaya binecez kaynanam nereye gidiyon dedi bende sıkıldım gezecem dedim.Bana bir bağırışışı var sen nasıl insansın bu hastayı bırakıp nasıl gidersin sen insan değilsin terbiyesiz ağzına ne gelirse eltimde ordan kıs kıs gülüyo tabi sinirden elim ayağım titredi bende ritim bozuklğu var kalbim çarpıyor tek kelime etsem bayılacam sonra kocam beni götürdü kendide arkamızdan geldi görümcelerine beni kötülüyo kocamda açtı ağzını verdi verirştirdi.Toparlandık evimize geldik nişanlıykende böyle yaptı geçen sene eşim askerdeydi yapmadığını bırakmadı bu sene yaptığı daha beter.şiamdi görüşmüyoruz.Kocamda görüşmüyor eltimde kayınbabama şikayet etmiş bütün akrabalara beni kötülemiş biride demişki niye kötülüyorsu biz x i biliyoruz nsıl biri olduğunu oda demişki bir tek ben kötülemiyorumki kaynanamda kötülüyor kötü olmazsa kötülenmez.hiçbiriyle görüşmüyoruz kafam rahatladı

canım böylelerini Allah bildiği gibi yapsın. bencillikten ne yapacaklarını bilmiyorlar artık. ama neyseki senin kaynanan gerçek yüzünü gösteriyor kocanda biliyor. benimkiler kocamın yanında sen otur canım kızım sen bizim canımızsın böyleler. sen dinlen zaten çalışıyorsun falan demeler. kocam arkasını dönsün kaş göz işareti yada içerden baika bişey için çağırıyormuş gibi yapmalar. veee iş. ve ben çalışıyorum. bak bi pazarımız vardı ve evimiz çok yakın süreklide gidip geliyoruz. kaynanam bize yatıya geldi inanabiliyormusunuz. ve sürekli yedi inanamazsınız. bizde eski paralar vardı çalmış yeni sanmış. bide diyorki ben sizden izinsiz paramı alırım diyor halbuki çalar. çok sever çalmayı. rezil ettim ama artık dayanamadım hep susardım. kocamada söyledim ilk defa. bana iş yaptırdığınıda. ya diyor önümde yapsa bunları cevabını veririm. iyi o zaman dedim ama yapmazlar bunuda bil.en son giderken ütü yapıyordum ama nasıl ütü birikmiş 2 haftalık benim ve eşimin. bu gelip demezmi benimde bi sürü ütüm var . hadi bize gidelim. anne dedim evim temizlenecek ütüyü görüyorsun hala gidelim diyorsun inanmıyorum sana. bişey demedi ama oğluna sürekli bize gidelim dedi durdu. ama kocam gördü hiç oturmadım uyumadım bile 2 gün. su çok yorgun anne dedi başka zmaan. hala söyledi durdu.Allah herkesi bildiği gibi yapsın ne diyim

alın size pazartesi kaynana incisi

birgün hepimiz yani ben kızım ve eşim aynı odada yatıyoruz kaynananın evinde

bizim hepimizin uyduğunu zannetti geldi önce oğlunu öptü sonra torununu öptü

bana gelince beni öpmeden dışıarı çıktı, ertesi gün eşime anlattım bunları

ada alaycı bir tavırla annesine aktardı, tabi biraz suratı ekşidi

:eek:klava:

alın size pazartesi kaynana incisi

birgün hepimiz yani ben kızım ve eşim aynı odada yatıyoruz kaynananın evinde

bizim hepimizin uyduğunu zannetti geldi önce oğlunu öptü sonra torununu öptü

bana gelince beni öpmeden dışıarı çıktı, ertesi gün eşime anlattım bunları

ada alaycı bir tavırla annesine aktardı, tabi biraz suratı ekşidi

:eek:klava: