- 26 Mayıs 2008
- 9.722
- 23
- 41
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
ay canım ya ilk zamanlr bende çok cektım aynı dertten.ama yuz verme boşver eşin iizn veriyosa gıt gerıssssını boşver boşvermk mumkun olmuyor ama bıde onun için sıkma canını
ayy canım ya..keske tabagı degıstırdıkten sonra öyle yapacagına..butun etlerı ıcınden cıkarıp esının tabagına koysaydın..bak şimdi oldu anne deseydin..nemrut karı ne olacak
ay aynen ya valla.kaynanam kaynımada aynı şeyleri söyledi.görümcemde tedavi görüyor o ne paralar harcadı onu örnek vermedi bizi verdi nedense:uhm:
cm benım ya guleyım mi üzüleyim mi şaştım,buna benzer bişeyde biz yaşıyoz işten beraber dönüyoruz eşimle mecburen önce kaynanamlarda oturuyoz,kaynanam eşime oğlum acsındır yemek koyalım ye diyo ve beni çagırmıyo eşimde yemiyom diyo anasıda illa ye oglum dıyo
cm benım ya guleyım mi üzüleyim mi şaştım,buna benzer bişeyde biz yaşıyoz işten beraber dönüyoruz eşimle mecburen önce kaynanamlarda oturuyoz,kaynanam eşime oğlum acsındır yemek koyalım ye diyo ve beni çagırmıyo eşimde yemiyom diyo anasıda illa ye oglum dıyo
kızlar 5 misafir okuyor ya kaynanalar okuyorsa bunları:)))
benim eşim fırsat veriyor söylemelerine.ama ne derse desin kalırım valla küserse küssün çokta tınnnnnnnnnn:roflol:
kızlar 5 misafir okuyor ya kaynanalar okuyorsa bunları:)))
tabi kayınvaldeye gitme mevzusuda var bizimki her gün gitmemi ister tabi beni sevdiğinden değil
birgün yemeğe çağırmıştım neyse kapıda yolcu etme kısmındayız
eşime döndü sen çalışıyorsun "şuna" söyle gündüzleri gelsin akşamda sen işten geldikten sonra dönersiniz
"şu" ben oluyorum bu arada ve eşimin yanındaydım
kafamçokkarıştıtabi kayınvaldeye gitme mevzusuda var bizimki her gün gitmemi ister tabi beni sevdiğinden değil
birgün yemeğe çağırmıştım neyse kapıda yolcu etme kısmındayız
eşime döndü sen çalışıyorsun "şuna" söyle gündüzleri gelsin akşamda sen işten geldikten sonra dönersiniz
"şu" ben oluyorum bu arada ve eşimin yanındaydım
birgün kaynanamdayız tavuklu pilav yapmıştı getirdi hem kocamın hem benim önüme 1er tabak koydu neyse yemeye başladık dedi aaa dur yeme karıştırmışım tabakları meğer bana verdiği tabakta daha çok et varmış değiştirdi tabakları aldı oğlunun önüne koydu al oğlum bu senin daha çok etli dedi kocam napıyosun anne dedi tabi ben yemedim kalktım masadan eşimde yemedi sonra üzüldü ama iş işten geçti:çok üzgünüm:
daha yeni evliyim 1 ayım dolmamıştır heralde yemek yerken kayınvaldemle görümcem geldi çatkapı
neyse onlara da tabak koydum
yemek yiyoruz eşime ve bana pilav koyacaktım sevgili kayınvaldem " sen yeme fırat yesin kilo aldın zaten dedi"
ben şok tabi:1shok: