Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

ay canım ya ilk zamanlr bende çok cektım aynı dertten.ama yuz verme boşver eşin iizn veriyosa gıt gerıssssını boşver boşvermk mumkun olmuyor ama bıde onun için sıkma canını

benim eşim fırsat veriyor söylemelerine.ama ne derse desin kalırım valla küserse küssün çokta tınnnnnnnnnn:roflol:

Ay ılk zamanlr bende aramıyorum dıye bızımkıde surat yapardı eŞımede banada .bıkeresınde 1hafrakonuŞmmaıŞtı bıızmle bızde saf gıbı 1hafta sgıdıp gelmıŞtık onlara

hiç üzülmüyorum vallahi mümkün olduğu kadar az görüşmeye çalışıyorum bende oğluna yaranacak diye oğlundanda olmaya başladı haberi yok ama lafa geldimi o benim gelinim değil kızım der insan kızından iki parça etimi kıskanır

hehehe benimkiler oğullarına değil bana söylerlerdi ben ilk evlendiğimde çok zayıftım
yapım öyle meyve tatlıyı hiç sevmem meyvede bir tek erik severim oda tatlı değil :roflol:ayyy ne baskı yaparlardı bayramlarda tatlı yaptı ye meyve ye akşamları gidince bir de .dolu dolu yesem k.rım kesin midem almaz diye diye alıştılra şimdi gezmeye gidince kayınvalidem atlıyor koymayın o yemez diye millet bakıyo uzaylıymışım gibi..

tabi kayınvaldeye gitme mevzusuda var bizimki her gün gitmemi ister tabi beni sevdiğinden değil
birgün yemeğe çağırmıştım neyse kapıda yolcu etme kısmındayız
eşime döndü sen çalışıyorsun "şuna" söyle gündüzleri gelsin akşamda sen işten geldikten sonra dönersiniz
"şu" ben oluyorum bu arada ve eşimin yanındaydım

Gectıgımz cuma memlekete gıtcektım doktor randevum olunca ıptap etmk zorunda kaldım
kayınvaldmler kendı memleketlerındeler Şımdı
kaynanaya gıtcektım ama doktor ıŞı Çıkınca kaldı dedım aa eŞınıyanlız bırakıptamı gıtceksın dedı ben gayet sakın bı ŞeŞ tonuyla evtt dedım o benı ıŞe gıderken yanlızbırakıp gııdyorya dedım aa napar oglum yanlız dedı yemk yapmasını bılmez bıŞey bılmez dedı ben yemegını yaprda gıderdım zaten lokantamı yok gıder yer gelırdı dedım altı ustu 3 5 gun deĞılmı canım dedım
walla gıtcektım oglunda ıızn verdı ama dokotr ıŞı bozdu dedım..

Son düzenleyen: Moderatör:

ayy ben bu durumu 1bucuk yıl gördum be gulum eşim esnaftı ozman oglen gıdıyodum gece 12de eşimle donuyodum walla durumu değiştiremiyosan kabul edıyosun mecbur kalıyosun cunku

Son düzenleyen: Moderatör:
kafamçokkarıştı

canim cok üzüldüm senin adina

bende kayinpederin ordayken bir gün

görümcemin 4 yasindaki oglu vardi

elindeki cipsten almistim maksadim bizim ufakliga takilmakti

ordan dogru birak yeme torunumun bilmem nesini dedi ben shok oldum

esim babasina bagirdi cagirdi sonra babasi ben saka dedim dedi

esim kaldirdi beni ordan eve geldik cok üzülmüstüm seni cok iyi anliyorum

bi kez görümcem yeni evli kaynanam herkesi yemeğe çağırdı.herkes geldi görümcemgi gelmedi.evde bi kıyamet,suratlar asık enişteye kızıyorlar.oysa görümcemin kocası gripmiş yoksa adam gelmeyecek biri değil melek gibi bişey.bekar görümcem evli olan görümcemi aramış annemin tansiyonu çıktı demiş yalan söylemiş.eşimde kızdı sen niye yalan söyledin diye.görümcemle eşi taksiye atlamışlar geldiler neymiş kaynanamın tansiyonu çıkmış oysaki kadın sapasağlam.hemen sağlıkocağına götürdüler tansiyonun 15 miş güya.ertesi gün oldu akşam gittik oturmaya kaynanam ban ksümüş neymiş ben gündüz sormaya gitmemişim.be kadın tansiyonun çıkmadı yalan söylediniz bide bana küstünüz.

alla alla ya, pilav azmıydı, kıyamadı hespini oğlu yesin istedikaydirigubbakcemile3

Ya şimdi aklıma geldı bu sitede hıç mı kayınvalide yok yahu hem kaynnalar görumcelr eltıler konuşuyolarda bıde kayınvalidelr topık acsada kendımızı onların gözuyle görsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…