- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.836
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
bi kez görümcem yeni evli kaynanam herkesi yemeğe çağırdı.herkes geldi görümcemgi gelmedi.evde bi kıyamet,suratlar asık enişteye kızıyorlar.oysa görümcemin kocası gripmiş yoksa adam gelmeyecek biri değil melek gibi bişey.bekar görümcem evli olan görümcemi aramış annemin tansiyonu çıktı demiş yalan söylemiş.eşimde kızdı sen niye yalan söyledin diye.görümcemle eşi taksiye atlamışlar geldiler neymiş kaynanamın tansiyonu çıkmış oysaki kadın sapasağlam.hemen sağlıkocağına götürdüler tansiyonun 15 miş güya.ertesi gün oldu akşam gittik oturmaya kaynanam ban ksümüş neymiş ben gündüz sormaya gitmemişim.be kadın tansiyonun çıkmadı yalan söylediniz bide bana küstünüz.
benım eşimin yanında bana pek bişey demıyolar o yokken gelıp tartısma cıkarıp gıdıyolaralah tan eşim bana destek oluyorda teselli buluyorum
:roflol::roflol:insan arar anne geçmiş olsun diyebi kez görümcem yeni evli kaynanam herkesi yemeğe çağırdı.herkes geldi görümcemgi gelmedi.evde bi kıyamet,suratlar asık enişteye kızıyorlar.oysa görümcemin kocası gripmiş yoksa adam gelmeyecek biri değil melek gibi bişey.bekar görümcem evli olan görümcemi aramış annemin tansiyonu çıktı demiş yalan söylemiş.eşimde kızdı sen niye yalan söyledin diye.görümcemle eşi taksiye atlamışlar geldiler neymiş kaynanamın tansiyonu çıkmış oysaki kadın sapasağlam.hemen sağlıkocağına götürdüler tansiyonun 15 miş güya.ertesi gün oldu akşam gittik oturmaya kaynanam ban ksümüş neymiş ben gündüz sormaya gitmemişim.be kadın tansiyonun çıkmadı yalan söylediniz bide bana küstünüz.
Ya şimdi aklıma geldı bu sitede hıç mı kayınvalide yok yahu hem kaynnalar görumcelr eltıler konuşuyolarda bıde kayınvalidelr topık acsada kendımızı onların gözuyle görsek
var canımm olmazmı :roflol:Ya şimdi aklıma geldı bu sitede hıç mı kayınvalide yok yahu hem kaynnalar görumcelr eltıler konuşuyolarda bıde kayınvalidelr topık acsada kendımızı onların gözuyle görsek
canim cok üzüldüm senin adina
bende kayinpederin ordayken bir gün
görümcemin 4 yasindaki oglu vardi
elindeki cipsten almistim maksadim bizim ufakliga takilmakti
ordan dogru birak yeme torunumun bilmem nesini dedi ben shok oldum
esim babasina bagirdi cagirdi sonra babasi ben saka dedim dedi
esim kaldirdi beni ordan eve geldik cok üzülmüstüm seni cok iyi anliyorum
seninki kaynana gibiymiş bacımm
tabi kayınvaldeye gitme mevzusuda var bizimki her gün gitmemi ister tabi beni sevdiğinden değil
birgün yemeğe çağırmıştım neyse kapıda yolcu etme kısmındayız
eşime döndü sen çalışıyorsun "şuna" söyle gündüzleri gelsin akşamda sen işten geldikten sonra dönersiniz
"şu" ben oluyorum bu arada ve eşimin yanındaydım
valla canım ben ne derse desin gitmemeye çalışıyorumayy ben bu durumu 1bucuk yıl cektım be gulum eşim esnaftı ozman oglen gıdıyodum gece 12de eşimle donuyodum walla durumu değiştiremiyosan kabul edıyosun mecbur kalıyosun cunku
hey Allahımyaa kendi yalanına kendide inanmışşbi kez görümcem yeni evli kaynanam herkesi yemeğe çağırdı.herkes geldi görümcemgi gelmedi.evde bi kıyamet,suratlar asık enişteye kızıyorlar.oysa görümcemin kocası gripmiş yoksa adam gelmeyecek biri değil melek gibi bişey.bekar görümcem evli olan görümcemi aramış annemin tansiyonu çıktı demiş yalan söylemiş.eşimde kızdı sen niye yalan söyledin diye.görümcemle eşi taksiye atlamışlar geldiler neymiş kaynanamın tansiyonu çıkmış oysaki kadın sapasağlam.hemen sağlıkocağına götürdüler tansiyonun 15 miş güya.ertesi gün oldu akşam gittik oturmaya kaynanam ban ksümüş neymiş ben gündüz sormaya gitmemişim.be kadın tansiyonun çıkmadı yalan söylediniz bide bana küstünüz.
yok be tatlımm ben bilmiyormuyum ne yaptığımı kaydirigubbakcemile5alla alla ya, pilav azmıydı, kıyamadı hespini oğlu yesin istedikaydirigubbakcemile3
hey allahım yaaaaaa!!! ne kadar vicdansız olabılıyolar el kızına,sanırım sende kacarak evlendın di mi? ben kacarak evlendımde sahipsiz olunca daha bi ayrı eziyolar :sm_confused:
offfff oofffffffffff nerde bende öyle bi eş.eşim onlardan önce laf söylermafoldumben
Yenİevlİyİz yarım saat 45 dakİka uzakta bıyere gezmeye gıttık eŞİmde arkadaŞın yazlıgına gıttık 12de yoldayız gelİyoruz eŞİmİn tel Çaldı annesİ arıyor nerdesİnİz nerde kaldınız dedı bızde yoldayız tel cekmıyor dedık
annesİ merak ettİ dİyo onlara ugradık bızımkınde bı surat gÖrmelİsİnİz neymİŞefendımgec kalmıŞız telıde acmamıŞ bız gelıyoruz dıye haber de vermemİŞz nıye haber vercektısek ona anlamıŞ deĞİlİm
maaşallahhhhhhhhhAllah allah Şİmdİ duŞundumde yakın zmanda ole pek bı tartıŞmamız İncİmİz olmamıŞ kayınvalİdmle ne gÜzel anlaŞıyoruz dİmİ bİz maŞallahh bİzee
bazı topiklerde de paylaşmıstım arkadaslar sızlerle ama bu incilerin ardı arkası kesilmiyo bende yeni bi topik açayım dedim buyrunnnnnnnnn ilk inciler benden gelinlik bakmaya gittiğimiz bir butikte kaynanamla tezgahtar kız arasındaki diyalog "bu kız kaçıp geldi bize üstelik uzaktanda değil ....mahalleden.....mahallesine!!!!! bu konuşmayı pazarcıdan çerezcisine kadar herkese yaptı
gelinlik aldıgım yere ilk girdiğimizde modellere bakarken görümcem"biz böle uzun duvaklı,kabarık modelli,kırık beyaz gelınlik bakıyoruz,oturdu koltuga herkes modellerı ona anlatıyo,ben kenarda :1shok: böleyim... sonra dedim ki gelin benim bu sefer millet :1shok: böle oldu...
Evlenmişim evimde kurabiye yaptım ve eşime dedimki aşagıyada sen indir(kaynanamla altlı üstlüyüz) üzerimde de seksi bi geceliğim var,eşim bişey olmaz sen seslen merdivenden ver dedi ok dedim.görümcem beni merdivenlerde gördüğünde ayaklarımdan başlayıp süzüp o seksi geceliğin içindeyken söylediği şey"oğlan çocugu gibi olmussun heheheh" :dilcikar:
bigün işten geç çıktık eve yorgun argın dönüyoz,neyse zoraki olarak kaynanamlara ugruyoz,soruyolar nerdeydınız dıye bende dıyom ben gec cıktım kocamda benı bekledı dedım,arayıp haber verın gec gelırsenız bı daha diyo..... bende içimden olur tuvalete gıderkende sölerim dedim :ecrin_bebek: