- 18 Kasım 2008
- 1.224
- 204
- 38
- Konu Sahibi Rengarenk...
yoo tatlım kaçarak evlenmedim
ama malesef bana karşı böyle kayınvaldem
kaynanan ismini unutmuş olabilirmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yoo tatlım kaçarak evlenmedim
ama malesef bana karşı böyle kayınvaldem
ayy komiğini anlatayım kaynanamın yeğeninin nişanı vardı kızda Moldovyalı ama türk asıllılar kızın annesi teyzesi ablası (bekar) kuzenleri buarada yaşıyorlar neyse nişan gecesi tepsi tutulacak yüzük için, dediler ki nişanı yapılacak gelinin ablsı tutsun hani bekarlar tutar ya tepsiyi benim kaynanam atladı yok yokkkk o tutmasın o dulmuş diye ben, koçiş, nişanı yapılacak olan kız ve ablası dahil herkes bi an salonda k-dondu ben yerin dibine girdim eşim anne sanane ne karışıyorsun diye kayınvalidem tutturdu o tutmasın bizim kız tutsun bekar diye ayyy sonra zavallı kız yarım yamalak türkçesiyle ben bekarım ya felan dedi kız meğer hiç evlenmemiş kayınvalidem nerden çıkardıysa yada neresinden uydurduysa birde sonra ay ben öyle duymuştum demezmi nerden duydun ne alaka diyoz ses etmiyo ayyy sonra biz gülme krizlerindeyiz ama kaynanam çok bozuldu güldük diye hala da güleri z
görümcen ya bekar baba parası yiyor yada harbisalakBi incide görümcemden:
"İkimizde 2 yııllık üni mezunuyuz,ben boşta kalmayayım dıye baska bı ıs yapıyom bizimkide evinde oturuyo,bana dediği,ben o kadar okumusum düzgün bi iş beklemişim bu saatten sonra senin gibi üç kuruş maasla sekreterlik yapam ki...... bunu duvarıma asasım var Çok üzgünüm çoook
çok güldüm cnm nasıl oğlan çocuğuna benzetti seni ya :1rolleyes:
görümcen ya bekar baba parası yiyor yada harbisalak
bi gün kaynım ,kaynanam ve ben oturuyoz,görümcem işte senınle denıze gıttıgımızde vücudun cok erkeksıydı karnın dümdüz,kolların kaslı kilo al sen falan dıye öle bi anlattı ki kaynımda dediki görümceme "yok artık öyle bi anlattın ki sanki travesti tarif ediyosun dedi :1shok: "
bigün işten geç çıktık eve yorgun argın dönüyoz,neyse zoraki olarak kaynanamlara ugruyoz,soruyolar nerdeydınız dıye bende dıyom ben gec cıktım kocamda benı bekledı dedım,arayıp haber verın gec gelırsenız bı daha diyo..... bende içimden olur tuvalete gıderkende sölerim dedim :ecrin_bebek:
bi gün kaynım ,kaynanam ve ben oturuyoz,görümcem işte senınle denıze gıttıgımızde vücudun cok erkeksıydı karnın dümdüz,kolların kaslı kilo al sen falan dıye öle bi anlattı ki kaynımda dediki görümceme "yok artık öyle bi anlattın ki sanki travesti tarif ediyosun dedi :1shok: "
kızlar bende war boyle bısey ama kayın peder ve görümcem le ılgılı bır gun kayın peder görümcem we ben oturuyorduk konu haywanlardan acıldı bende dedım kı wallaha haywanları ınsanlardan daha çok sewıyorum dedım kayın pederde dondu bana dedı o zaman bı hayvanla evlenseydın kızım dedı lmaz:bende dedım ben kocamı çççooooookkk sewıyorum ammaaaa etrafındakılerıı pek sewmıyorum dedım kayın pederwe görümce ayenn şooook oldular
alkisalkisalkis:roflol:kızlar bende war boyle bısey ama kayın peder ve görümcem le ılgılı bır gun kayın peder görümcem we ben oturuyorduk konu haywanlardan acıldı bende dedım kı wallaha haywanları ınsanlardan daha çok sewıyorum dedım kayın pederde dondu bana dedı o zaman bı hayvanla evlenseydın kızım dedı lmaz:bende dedım ben kocamı çççooooookkk sewıyorum ammaaaa etrafındakılerıı pek sewmıyorum dedım kayın pederwe görümce ayenn şooook oldular
rengarenk kusura bakma ama cnm görümcen biraz saçmalamış benim en çok kızdığım herşeyi ben bilirim ben güzel yaparım davranışları beni çileden çıkarıyor
kıslar benimkide geçenlerde bir düğündeki kızın gelinliğinden bahsederken
ayy ne kötüydü onu gelinliği , gelinlik dediğin kabarık olur , biz kabarık alcaz sana dedi..
şaka gibi,