- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 43
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
evt tatlım bencede :) yimek yimekten baska bişeye yaramamış hormonları :lepi: accık içimi dökem... kaydirigubbakcemile3
daha yeni evliyim 1 ayım dolmamıştır heralde yemek yerken kayınvaldemle görümcem geldi çatkapı
neyse onlara da tabak koydum
yemek yiyoruz eşime ve bana pilav koyacaktım sevgili kayınvaldem " sen yeme fırat yesin kilo aldın zaten dedi"
ben şok tabi:1shok:
kaynanan pek fenaymışlmaz:allah sana sabır versin şekerim
lmaz:hepımız gorumce olcaz kuzum yaaa:sinifsinif:
bıde gorumcen buraya uye cıkarmıskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
2yıl once Çok Şukur kendı evımızı aldık benyerlere lamınant İstıyorum dedİm tabı butcemız heryere lamınant İÇİn yetmİyodu madem dedım bÖyle kalsın bız İlerde yaptırız dedım
aldıgımz evdeydık bu konuŞma geÇtİĞİnde kaynana ayagını yere vurdu ahmet ahmett burası karo taŞ olcak ona gÖre okadr dedİ hala ona cvp vermedıme ŞaŞıyorumya sadece dedİm kı sİz bılırsınz boŞa masraf etmİŞ olurmusunz ben nasılsa İlerde taŞın ustunede lamınat yaptırırmkı dedİm ...
benim kayinvalidem ve gorumcem surekli esimi kastederek biz gelin almadik ki oglani gelin verdik derler. bende bi keresinde dayanamadim ohhh canima degsin dedimkaydirigubbakcemile3bir daha soylemedilerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
daha bu cumartesi evlerine gitmiyorum diye (surat asıp laf sokuyolar çünkü) benm eve cıkıp hesap sordu neymiş ben gitmiyom diye oğluda az geliyomuş ne yılan çıkmışım ben,yanlış tahtaya basmışlar... böle bi sürü konu bende dedim ki bundan sonra beklemeyın beni evinize oglunuda sana hergün yollıcam,sırf gelın aramıza gırdı demeyın dıye dedım.... eşime bir hassas davranıyolar sormayın,bunu bi topikte paylaşmıştım ondan kısa tuttum... şimdi gelinler nasıl sevsin kaynanayı mafoldumben
valla tatlım bende ondan korkmuyor degılım ama eşim biliyo,dök içini diyo:) ben de görümce olcam ama bu demek degılkı o gelen kızın yasamına özeline karısıcam,daha evlendiğimizin 5.günü dedik havuza gıdelım ş başı yapmadan kaynanam sabah erken kalkın salça yapıcaz dedi :1shok: eşimde havuza gidicez dedi kaynanam ben mi yapıcam salcayı dıye kavga cıkardı ve görümcemde saolsun anasını destekledi,aksama donuncede suratları bi karış.....
ç.ş diyorumdaha yeni evliyim 1 ayım dolmamıştır heralde yemek yerken kayınvaldemle görümcem geldi çatkapı
neyse onlara da tabak koydum
yemek yiyoruz eşime ve bana pilav koyacaktım sevgili kayınvaldem " sen yeme fırat yesin kilo aldın zaten dedi"
ben şok tabi:1shok:
lmaz:hepımız gorumce olcaz kuzum yaaa:sinifsinif:
bıde gorumcen buraya uye cıkarmıskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim kayinvalidem ve gorumcem surekli esimi kastederek biz gelin almadik ki oglani gelin verdik derler. bende bi keresinde dayanamadim ohhh canima degsin dedimkaydirigubbakcemile3bir daha soylemedilerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3