- 3 Ağustos 2009
- 366
- 10
- 36
- Konu Sahibi Rengarenk...
sorma canım
hatta torunu olacak bi arayıp hayırlı olsun bile demedi
cnm benım üzme kendini :ecrin_bebek:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorma canım
hatta torunu olacak bi arayıp hayırlı olsun bile demedi
valla tatlım bende ondan korkmuyor degılım ama eşim biliyo,dök içini diyo:) ben de görümce olcam ama bu demek degılkı o gelen kızın yasamına özeline karısıcam,daha evlendiğimizin 5.günü dedik havuza gıdelım ş başı yapmadan kaynanam sabah erken kalkın salça yapıcaz dedi :1shok: eşimde havuza gidicez dedi kaynanam ben mi yapıcam salcayı dıye kavga cıkardı ve görümcemde saolsun anasını destekledi,aksama donuncede suratları bi karış.....
ayy buda süper yaa:roflol:ayy öldüm gülmekten alemsiniz kızlar bendede çok inci var anlatsam bitmez doğumum ramazana denk gelmişti ramazanın 10 uncu günü doğurdum kaynanam hastaneye geldi ben ölüyorum ağrıdan bana dediki ramazanda geçseydi bayramdan sonra doğursaydın yani 10 aylık doğuracakmışım herkes saşırdı en çokta kocacımbenneyaptımki
kaynanam benle konuşurken ablam deyip durur nedenini anlamış değilim, ablam olduğunu sanıyo galibakaydirigubbakcemile3
senin kocaya helal olsun valla benim eşim olsa bırak havuzu deniz ayağına gelse yinede beni götürmez:gitme:anacıktırda azcık:mymeka:
kaynanan pek fenaymışlmaz:allah sana sabır versin şekerim
ayy öldüm gülmekten alemsiniz kızlar bendede çok inci var anlatsam bitmez doğumum ramazana denk gelmişti ramazanın 10 uncu günü doğurdum kaynanam hastaneye geldi ben ölüyorum ağrıdan bana dediki ramazanda geçseydi bayramdan sonra doğursaydın yani 10 aylık doğuracakmışım herkes saşırdı en çokta kocacımbenneyaptımki
birgün kaynanamdayız tavuklu pilav yapmıştı getirdi hem kocamın hem benim önüme 1er tabak koydu neyse yemeye başladık dedi aaa dur yeme karıştırmışım tabakları meğer bana verdiği tabakta daha çok et varmış değiştirdi tabakları aldı oğlunun önüne koydu al oğlum bu senin daha çok etli dedi kocam napıyosun anne dedi tabi ben yemedim kalktım masadan eşimde yemedi sonra üzüldü ama iş işten geçti:çok üzgünüm:
birgün kaynanamdayız tavuklu pilav yapmıştı getirdi hem kocamın hem benim önüme 1er tabak koydu neyse yemeye başladık dedi aaa dur yeme karıştırmışım tabakları meğer bana verdiği tabakta daha çok et varmış değiştirdi tabakları aldı oğlunun önüne koydu al oğlum bu senin daha çok etli dedi kocam napıyosun anne dedi tabi ben yemedim kalktım masadan eşimde yemedi sonra üzüldü ama iş işten geçti:çok üzgünüm:
:roflol:Ama en son olan bİŞeyı anlatayım
bzı yorgun bı dokotr maratonundan sonra kayınvalİdedeyız
kaynınvalİde dedİkı yaa kaynımdan oturu ya onlarada dıyorum korunmayın artık bak abınler korundularda noldu Şİmdİ koŞturuyolar olmuyor onalrın dedı bende bu lafı zoruma gıttı tabı
dedımkı merk etme anne onlara bıŞey olmaz onbalrın olur hemncecık sen İÇİnİ ferh tutu dedım bıraz alaycı tavıurla
nedese begenırŞınız kızım sİnz olmuyor bak neler cekıyosunz onların balı olsun onlar Çekemsınler İzn ne palar harcadınz onlar harcamsınlar dedı konu Çocuk oluncamı ne Çok zoruma gıttı dedİĞİ bende dedım olsun tabı scanım bızım olmuyor onların balİ olsun dedım.ve suŞtumm
ya klavyenın s tuŞunda bı sorun var kımı zman Ş kullanıyorum :)
benimde eşim 14 gün izindeydi kaynanama doğalgaz çekilecek diye evden dışarı çıkamadı.yok gaz açılacak yok saat takılacak.neyse son 2 gün kaldı iş başına annemlerin bahçesine gittik 2 gün kaldık.dün kayananama gittik surat 10 karış.elma götürdüm hiç biri elini atmadılar.annemlere giderim 2-3 gün kalırım eve gelirim kaynanam bana küsmüş.eşim gönderiyor kaynanam bana küsüyor.ben eşimi burda bırakıp annemlerde kalıyormuşum,bi erkek yalnız bırakılmazmış o kalırsa kalınırmış o kalmıyorsa bizde kalmıyormuşuz.
Ama en son olan bıŞeyı anlatayım
bzı yorgun bı dokotr maratonundan sonra kayınvalıdedeyız
kaynınvalıde dedıkı yaa kaynımdan oturu ya onlarada dıyorum korunmayın artık bak abınler korundularda noldu Şımdı koŞturuyolar olmuyor onalrın dedı bende bu lafı zoruma gıttı tabı
dedımkı merk etme anne onlara bıŞey olmaz onbalrın olur hemncecık sen ıÇını ferh tutu dedım bıraz alaycı tavıurla
nedese begenırŞınız kızım sınz olmuyor bak neler cekıyosunz onların balı olsun onlar Çekemsınler ızn ne palar harcadınz onlar harcamsınlar dedı konu Çocuk oluncamı ne Çok zoruma gıttı dedıĞı bende dedım olsun tabı scanım bızım olmuyor onların balı olsun dedım.ve suŞtumm
ya klavyenın s tuŞunda bı sorun var kımı zman Ş kullanıyorum :)
bazı topiklerde de paylaşmıstım arkadaslar sızlerle ama bu incilerin ardı arkası kesilmiyo bende yeni bi topik açayım dedim buyrunnnnnnnnn ilk inciler benden gelinlik bakmaya gittiğimiz bir butikte kaynanamla tezgahtar kız arasındaki diyalog "bu kız kaçıp geldi bize üstelik uzaktanda değil ....mahalleden.....mahallesine!!!!! bu konuşmayı pazarcıdan çerezcisine kadar herkese yaptı
gelinlik aldıgım yere ilk girdiğimizde modellere bakarken görümcem"biz böle uzun duvaklı,kabarık modelli,kırık beyaz gelınlik bakıyoruz,oturdu koltuga herkes modellerı ona anlatıyo,ben kenarda :1shok: böleyim... sonra dedim ki gelin benim bu sefer millet :1shok: böle oldu...
Evlenmişim evimde kurabiye yaptım ve eşime dedimki aşagıyada sen indir(kaynanamla altlı üstlüyüz) üzerimde de seksi bi geceliğim var,eşim bişey olmaz sen seslen merdivenden ver dedi ok dedim.görümcem beni merdivenlerde gördüğünde ayaklarımdan başlayıp süzüp o seksi geceliğin içindeyken söylediği şey"oğlan çocugu gibi olmussun heheheh" :dilcikar:
cm benım ya guleyım mi üzüleyim mi şaştım,buna benzer bişeyde biz yaşıyoz işten beraber dönüyoruz eşimle mecburen önce kaynanamlarda oturuyoz,kaynanam eşime oğlum acsındır yemek koyalım ye diyo ve beni çagırmıyo eşimde yemiyom diyo anasıda illa ye oglum dıyo
,bizimkıde göturmez ama bende gıtmem zaten o salçadan bende alcaksam tabı ..
Derım kaynanaya bızım planımz var başka gune yapalım derım.zaten yazık ya genelde uyar bızımkısı