- 26 Mayıs 2008
- 9.722
- 23
- 41
- Konu Sahibi Rengarenk...
ezdirme tatlımm kendini bu konudaa eşine bile restini çek..
ah canım ahhhh ilk yazdıklarımı okumadın galiba.eşim ezdiriyor beni.mafoldumben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ezdirme tatlımm kendini bu konudaa eşine bile restini çek..
canım ya sayfa başından beri takip ediyorum senide..ne demek eşim eziyor..neden bu kadar pasifsin inceldiği yerden kırılsın neden bu kadar taviz veriyosun hem eşine hem eşinin ailesine...canım ne öyle her konuda sen haksız konumundasın..yok öyle bişey gelinsin diye ne eşinin ne ailesinin kölesinin..maşallah sendede iyi sabır var ben olsa asla tahammül edemem...bu kadar pasif olma be güzelimm kendine güven duy herşeyde özür falan edersen öyle sen onlar tabide sana muameleyi yaparlar..eşinde çk seviyodu ailesini senle evlenmeseydi sebnin günahına girmeseydi..
Canım benım bu olayı anca eşini kaybetmeyi göze alarak noktalayabilirsin,%50 ihtimalle ya ayrılacaksınız yada mutlu olacaksınız,tabi bunun içinde imkanlar gerekli,bence kafanda bi plan oluşturmanın zamanı gelmiş gibi görünüyor!!!
ılk ıstemeye geldıklerınde balkonda oturuyoruz kadınlar ıste
bı ara benı tek yakaladı
senın 1 tane evın varmıs dedı
evet dedım
o evı oktayın uzerıne verceksın dedı
neden dedım
bızde kadının ustune ev olmaz dedı
sızın evler sızın uzerınıze ama ne alaka dedım
kusura bakma kımseye ev fılan veremem o ev benım
babam 24 saat sandalyelerın uzerınde nobet tutaral aldı o evlerı dedım surat dustu
sonra dırek soyledıgı senı ıstemıyorum ben dedı
senın ıstemenle olmuyo bu ısler dedım :1closedeyes:
evlen bakalım 1 ay sonra g...e baka baka gerı gondercem ayseyı alcam hemde oyle bı dugun yapcamkı cumle alem dugun gorcek dedı ıyı becerebılırsen yap bakalım dedı
oyle seyler yaptıkı
eşimle dugun salonuna aglayarak gırdık
dugun cd lerımı ızleyemıyorum:çok üzgünüm:
4 senelık evlıyım eşimle cok mutluyum cok sukur dunyadakı en buyuk sansım benım o
kayınvalıdemın en son gonderdıgı haber 24 haftalık hamıleyım bu arada
cocuga cok guvenmesın son nefesıme kadar ensesındeyım
:çok üzgünüm:
yazmakla anlatılmıyo ya :çok üzgünüm:
allahından bulsun ne dıyım:çok üzgünüm:
canım haklısın ama severek evlendiğim için aileme bişey diyemiyorum.yoksa vallahi bir dakika durulacak gibi değil.inan yaşım 26 ama 40 yaşındayım gibi.7 yıldır böyle çekiyorum kaprislerini..:gitme:
kızlar durun ayol çok anlatınız bide ben içimi dökeyim daha yeni evliyim eltim durmdan soruyo hamile değilmisin diye yoksa hormonlarınmı bozuk dedi bilme ki dedim bozukmu gidip baktırmadım çocuk istemiyoruz ben korunuyorum dedim.beni heryerde yayın etti çocuğum olmuyomuş diye kaynanamlarda buluştuk bir kez kaynanama diyoki ay ben olsam çoktan hamile kalırım kocam ceketini atsa üstüme hamile kalırım hormonlarım çok çalışıyo dedim her ay gidip ölçtürüyomusun hormonlarını nerden biliyosun ki doktor öyle söyledi dedi kaynanam görümcem eltim kıkır kıkır gülüştü sanıyoki aptallar benim çocuğum olmuyo bende sırf bunlara inat evliliğin 6 ayında hamile kaldım çektim benim herifi çocuk yapalım dedim ben 1 ay sonra hamile kaldım eltim aradı gözün aydın dedi ay canım sorma ya hormanlarım öyle bir çalışıyoki ilk denemede hamile kaldım dedim.oğlum 2 yaşında oldu bile eltimin oğlu 8 yaşında ikinciyi istiyo amma olmuyo tedavi görüyo hormonları bozukmuş
söyledim o zaman iyi yetiştirmişsin dedim.anasına gelince ona göre anası ne derse haklıdır.
ama eşim özür dile dedi.sen suçlu değilsin ama yinede ara dedi.
öyle canım her zamanki halleri..
ne demeks everek evlendim olurmu be güzelim bende severek evlendim..bu senin kararın ailen bir noktadan sonra senin arkanda olmalı ve saygı duymalı ...canım bak annen bir daha senin aynından doğurmaz..inceldiği yerden kırılsın onlara büyük bir ders vermelisin kızım sen afedersin külkedisimisin ?..kendini ezdirme onlara ailene anlat...kimse bilemez ki evlenirken bunları yaşayacağını kader be güzelim...
bi kez görümcem bize gelmişti.bilg. bakmaya neyse klavyeye elini attı bende yanındayım.i harfi yerine başka bi harf çıktı.bana gösterdi aaa buna ne olmuş dedim.kalktı başından bilg.gözleri doldu ben bi daha bilg.elimi atmam dedi.aaa buna ne oldu dedim diye kızın zoruna gitmiş.ben eşime anlatmıştım olanları.biliyorumdum onların eşimi dolduracağını.neyse kaynanamların suratı 10 karış,görümcem burnunun ucuyla konuşuyor.yemeğe çağırdık bize konu eşimin yanında açıldı görümcem eşime anlatıyor büyük görümcemde en sevmediğim hareketi yaptı başıma vurdu öylemi dedin diye şakayla yapmış gibi.eşimde bak................sen bilg.kırsanda yabangülümün sesi çıkmaz dedi şaşırdım eşim ilk kez beni savunuyor.arkasından o bilg.abimin bilg.istersem kırarım diyebilirsin dedi.tabi kabaram koltukların indi bir anda..
acaba düşünüyo mu şimdi,sana dediklerini,,,,, hiç çocugun olmasa bunlar insanı toplumdan da dışlatır!!
kızlar durun ayol çok anlatınız bide ben içimi dökeyim daha yeni evliyim eltim durmdan soruyo hamile değilmisin diye yoksa hormonlarınmı bozuk dedi bilme ki dedim bozukmu gidip baktırmadım çocuk istemiyoruz ben korunuyorum dedim.beni heryerde yayın etti çocuğum olmuyomuş diye kaynanamlarda buluştuk bir kez kaynanama diyoki ay ben olsam çoktan hamile kalırım kocam ceketini atsa üstüme hamile kalırım hormonlarım çok çalışıyo dedim her ay gidip ölçtürüyomusun hormonlarını nerden biliyosun ki doktor öyle söyledi dedi kaynanam görümcem eltim kıkır kıkır gülüştü sanıyoki aptallar benim çocuğum olmuyo bende sırf bunlara inat evliliğin 6 ayında hamile kaldım çektim benim herifi çocuk yapalım dedim ben 1 ay sonra hamile kaldım eltim aradı gözün aydın dedi ay canım sorma ya hormanlarım öyle bir çalışıyoki ilk denemede hamile kaldım dedim.oğlum 2 yaşında oldu bile eltimin oğlu 8 yaşında ikinciyi istiyo amma olmuyo tedavi görüyo hormonları bozukmuş
canım ya dünden beri kendimi zor tutuyorum. seni üzecek bişey yazmak istemiyorum ama sen eşinin seni sevdiğine eminmisin yada sana bu kadar saygısızca davranan bir adamı hala sevdiğine...bu ne ya..sabır taşı olsa çatlar...biliyosun biz diğer topiklerden tanışıyoruz senle. senin diğer probleminin nedeni belli. bu kadar eziyete can mı dayanır.sanki seni özür dileme makinası gibi kullanıp kahrolası egolarını tatmin ediyorlar. kusura bakma ama şu an karşımda olsalar o şahısları senin yerine öyle bi benzetirdim ki oturdukları yerden kalkamazlardı. başta eşini...normalde çok sinirli biri değilim ama ben bile çıldırdım yani. bana sorarsan eşine biraz seni kaybetma korkusunu yaşat. umurunda olmazsa bırak defolup gitsin. işe yararsa belki biraz toparlar kendini. seni üzdüysem özür dilerim...
canım haklısın ama severek evlendiğim için aileme bişey diyemiyorum.yoksa vallahi bir dakika durulacak gibi değil.inan yaşım 26 ama 40 yaşındayım gibi.7 yıldır böyle çekiyorum kaprislerini..:gitme:
doktorum benim evet biliyorsun en son zehirli guatr çıkmıştı tedavim devam ediyor.eşimin zaten bi derse ihtiyacı varda anlamıyorki.canım benim ne üzmesi haklısınız hepiniz.ailemden çekiniyorum benim korkum babamın sen istedin çekeceksin demesinden korkuyorum.o sözü duyarsam yıkılırım daha çok.bilmiyorum canım ya ortada kaldım ne yöne gideceğimi bilmiyorum.yolların kapalı olmasından korkuyorum..:çok üzgünüm:
canım benim hiçbir baba evladı bu kadar eziyet çekerken kandin yaptın çek demez güzelim. en azından anlat onlara bilsinler. olmadı çeker gidersin seni kapının önünde bırakmazlar ya..bu yaşadığın hayatı arayacağını hiç sanmıyorum. babanla konuş. babalar kızlarına daha düşkündür. en azından eşini karşısına alır biraz konuşur. yani ne bileyim sahipsiz olmadığını bilsinler belki biraz çeki düzen verirler kendilerine. baba bir kızın arkasında ki en büyük güçtür ister küçük bi yerde yaşa istersen büyük şehirde...