- 3 Ağustos 2009
- 366
- 10
- 36
- Konu Sahibi Rengarenk...
ikinçi bebeğime 5_6 aylık hamileyim k.valide hafif felç geçirdi
ve evli olan 4 kızları geldi neyse
4 gün hastanede yattıktan sonra çıktı eve geldi
kızları kendisi ve o gıcık elti hepbirlikte bi şımarmalar filan
ben evimde ağrılarımdan yatıyorum b.oğlum anne açıktım diyor ağrılardan kalkıp çocuga birşey yediremiyorum aşağıdan poğaca kokuları filan geliyor kimse kapıma gelipde
biz şunu pişirdik sanada getirdik demediler yediler içtiler
neyse
birgünde öyle bi balık kokusu geliyorki ne canım cektiydi nisbet olsun diye birde gıcık eltinin kızını yolladılar limon istemek için verdim dedi balık yiyoruz hepimiz sesimi çıkarmadım
ve gene sual eden yok kokusu yukarı çıkmıştır tattıralım demediler
eşim işten geldi ay dedim canım bir balık çekti anlatamam dedim yarın alır pişirirsin dedi
para verdi hem dolaşmaya beyoğluna gittim hemde oradan balık pazarından balık aldım eve geldim bi güzel pişidim ve eşim oğluşum filan yedik
sofrayı toplayıp aşağıya indik
ve kaynana bana şey gelin mutfakta masanın üstünde balık var alda ye canın çekmiştir dedi (dünden kalan balığı yiyecekmişim yani)
bende yok dedin tazesini yedim az önçe dedim :1shok:böyle oldu
3 numaralı görümçe aaaaaaa söyleseydin ya bize balık alacağını bize de aldırırdık dedi bende
elin ayagın tutmuyormu yarın alırsın dedim
bu kişilik'lere ne kadar değer verirsen o kadar yıpratıyorlar insanı değer vermeyeceksin aslında
bunlar ne fesat insanlarmış yahu beeee Çok üzgünüm çoook hamile kadına eziyet ediyolar :1shok: görümceyede lafı iyi sokmuşun haaa buyrunnnnnnnnn kaynanan felç geçirdiği halde bunların şen kahkahaları bana biraz yuh dedirtti gamyoncuiremsu