Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

kaynanamdan bir inci daha:
Beraber bir yere gittiğimizde ya da birileri geldiği zaman klasıklestı artık bu lafı bana dönüp ;sen kendini şanslı hıssedıyomusun diyo(bende evden kacmısım moralım kötü ne sanslısı dedım) o da şanslısın,sen cok sanslısın bizim gibi bi ailenin cocugunu alıyon,ikl baslarda bende gulerek eşim için o da çok şanslı benı buldu diyodum taki bi kavgasında aynı konusmayı yapana kadar!!!!!!!!!! hayır dedim,ŞANSLI OLAN SİZSİNİZ,OĞLUN BENİ BULABİLDİĞİ İÇİN ŞANSLI,BENİM GİBİSİNİ ARAYIN BULUNCA BEN GİDERİM DEMİŞTİM,ondan sonra bu konu kapanmıştı(yada bana duyurmadan konusuyoda olabılır pek muhabbet etmiyozda)

ay çok ii demişin bunun benzerinide ben yaşadım ağızlarının payını alınca kesıolar çenelerini..

düğün günümüzde kaynanam bütün gün ay bugun benim içimde bi sıkıntı var, ay bugunde hiç keyfim yok, ay bugun kötü bişey olcak galiba daraldım deyip durdu
içindeki kötü his bizim nikah defterine atacağımız imzaydı herhalde
kaydirigubbakcemile3

Allahtan bayılmadı sıkıntıdan tam imzalarkenn kaydirigubbakcemile3

Ben daha evli değilim,nişanlıyım bendede 4 kayın (birisi evli ),3 de görümce var,daha öyle pek incileri yok inş da olmaz ,sadece şunu unutmam,bi düğüne gittik nişanlımın akrabasının ,eltim dedi niye bileziklerini takmadın ,bende pek sevmiyorum altın takmayı ,dedim ben pek sevmiyorum öyle burmaları takıp gezemem dedim,aaa olurmuymuş ,sonra bu geline bişey takmadı derlermiş dedi ,bide ee takmicaktında niye istedin dedii :eek:lmaz: çok sinir olmuştum:kızgın:

Allah sana sabır versin 4 görumce 4 kıayında eşitir 4 eltii anuuu kafamçokkarıştı

kaynanam değil de eltimin incilerini döksem buraya tüm site kelimelerle solar almaz yani.
ben iyisimi yazmıyayım yine sinirlenmeyeyim.

aynen bu sözlee imzamı atarımm :))

evet canım kendileri emekli öğrt ve 50 kg bi tane kırışık yok yaşını herkes 50 sanıyo pek bakımlı bende biraz balık etliyim zayıfla deyip duruyo dedim kilom olsada hepinizden güzelim şok oldular eeeeeeeeee kaşınanı kaşıyacan görümcem 3 senelik evliyim 2 kere geldi toplam 3 gün kaldı fazla samimi olunca suyu çıkıyo herkes evinde rahat olsun benden uzak olsunlarturkbayragiturkbayragi

çook ii demişsin sizden guselim diee sırnaşık şey :lepi:

selam kıslar ben geldim...aklıma bi inci daha geldi.benim kardeşimin arkadaşı kız kaçırmış annemlere getirmiş.telf.annem anlattı eşimde duydu.bizde görümceme yemeğe gidecez kaynanamlar orada.neyse gider gitmez eşim annesine yetiştirmiş.biz gittik masa hazırlanıyor masaya oturur oturmaz kaynanam sırlı dedi.bende ne sırrı anne daha fırsat olmadı dedim.neyse yemekler yendi mutfakta görümcem annemi çok kırdın o ne biçin laftı dedi.bende ne söyledimki dedim şaşırdım acaba kötü bişeymi dedim diye.görümcemlerden çıktık eve geliyoruz eşim kaynanamla geldi beraber.kaynanamlara geldik bizim eve gelcez eline uzandım elini vermedi.tabi moralim bozuldu.tabi yolda eşime anlatmış eve geldik sen anneme ne dedin dedi bende anlattım.neymiş ben ne sırrı anne daha fırsat olmadı demişim enişte kaynanamın gözüne bakmış kaynanamın zoruna gitmiş.allah aşkına burada kötü ne var.ağladım bende eşim bişey demedi o zaman kalk annemi ara özür dile dedi.aradım kaynanam burnunun ucuyla ben seni kızlarımdan ayırmıyorum.söylediğin laf zoruma gitti ben enişteden utandım dedi.özür diledim kapattım.

kızlar bazen diyorum çok fenayım ama çok bunaltmışlardı anladım ki sesini çıkartmazsan eziyolar ses çıkarınca pısıyolar hiç davet etmiyorum artık gelelim bile diyemiyolar eşimin beni çok sevdiğini bildiklerinden fazla bişey diyemiyolar ama görümcem anladı eskiden lafları sokardı şimdi canım canım peşimde demekki yüz verirsek astar istiyolar bundan sonra ne yapacağız kızlar mesafe koyacağızzzzzzzzzzzzzz

yeni evliyim 1 senelik
k.validenin çamaşır makinasını kullanıyorum
o zaman yeme içme bir yatma ayrı idi
oturma odamın iki camının tül perdelerini gaygananın makinasına koydum yıkamak için
babamda ilk geldi bana gıcık elti k.valideye inmiş
o sırada priz arıza yapmış ve makina durmuş
k.valide soluk soluga kapımı caldı evdeyim ben
açtım kapıyı iki eli belinde
gelin gelin ne yaptın sen diye bi bağır şaşırdım
ne yapmışımki dedim
sen çamaşır yıkamasını bilmiyorsun demesinmi aaaaaaa dedim başka altarnatifidemi var yıkamanın dedim makinayı çok doldurdun bozuldu dedi
eeee ne var bunda dedim ben anamın perdelerinide yıkardım bozulmazdı dedim
benim eşim almadımı makinayı sana dedim aldı o zaman sızlanmabenim adam yaptırır dedim
indik beraber aşağıya gıcık elti de orada hemen önüme atladı sen dedi hiç birşey bilmiyorsun çamaşır yıkamasını dedi
eltiye senin kocanmı almış makinayı anasına dedim yok senin kocan dedi o zaman sen niye kendini yırtıyon dedim

aynısı yaaaaaa :1shok: ben bi gün makınelerine(kactıgım zaman 1,5 ay onlarda kaldım)kendi renkli çamasırlarımı attım temizlerdi zaten ve bu olay oldu,neymiş çoraplar ayrı yıkanırmış,bende dedım zaten hepsı temızdı,kızı ayrı konustu anası aynı ve ben camasır yıkamasını bılmıyor kabul edıldım :umursamaz: bir aylık evliyim bugun ve camasır makınemın baglantısı gecen hafta oldu,o zaman kadar iç çamasırlarını ve sık kullandıgımız eşyaları elimde yıkadım!!! bigün kaynanam kokucaksınız siz dedi :1shok: bende anlamadım dedim!! Çamaşırlar 1 aydır makinede yıkanmıyo dedi!!! iyi ama elimde yıkıyorum ben dedim,Verdiği cvp şuydu leğenin yok kaynar suyun yok temız olmazki dedi,bende dedim kovam var! ketılda ısıtıyom suyu dedim,leğen sabun olayları dere kenarında kaldı anne dedim :lepi: ben dedim ilk defa elimde yıkamıyorum 2 yıl ünideyken herşeyımı elımde yıkadım dedim DUMUR oldu..
Bide demez mi getirin çamaşırları bizim makineye atın diye,bende gerek yok demiştim Yukarı çıktığımızda eşim iyi ki yıkatmadın;yıkatıncada çamaşırlarını bile biz yıkadık derlerdi bunlar dedi :teytey: Ayrıca bizdede vardı bu herşey kaynanamın evinde olucak yenıcek içilcek yıkanıcak.. sonra yatmaya yukarı cıkıcaz ama çalıştıgım için bu düzeni vücüdum kaldırmadı ve bu olayı noktaladık:))) o yüzden olayların ardı arkası kesılmedi...

bende bir inci anlatayım bari..ben oğluma doğum yaptım anneme yakın oturuyorum..annem bakıcaktı bebeğime yanlız biz anneme götürecektik..doğum kışa gelince izinde mart ayındabitiriyodu..daha yeni doğum yapmışım 1 hafta falan kaynanam yanıma gelmiş konu işten açıldı.bende iiznden sonra mayıs sonuna kadar kendi annemle dönüşümlü benim evde bakın yazık bebek dışarı çıkarmıyım dedi küçük malum kış..way efendim ben ona nasıl öyle dermişim..banane bana güvenip mi doğurdun doğurmasaydın.git acından geber çalışma otur bebene bak .ben hastayım bakamam umurumda değil deyip ertesi gün sabahtan kapıyı vurdu çıktı gitti..oysaki benim annem ondan daha hasta işte..şimdide hiç bişey dememiş gibi oğlumu seviyor birde yaz boyu kızının 4 yaşındaki oğluna bakıyor...

selam kıslar ben geldim...aklıma bi inci daha geldi.benim kardeşimin arkadaşı kız kaçırmış annemlere getirmiş.telf.annem anlattı eşimde duydu.bizde görümceme yemeğe gidecez kaynanamlar orada.neyse gider gitmez eşim annesine yetiştirmiş.biz gittik masa hazırlanıyor masaya oturur oturmaz kaynanam sırlı dedi.bende ne sırrı anne daha fırsat olmadı dedim.neyse yemekler yendi mutfakta görümcem annemi çok kırdın o ne biçin laftı dedi.bende ne söyledimki dedim şaşırdım acaba kötü bişeymi dedim diye.görümcemlerden çıktık eve geliyoruz eşim kaynanamla geldi beraber.kaynanamlara geldik bizim eve gelcez eline uzandım elini vermedi.tabi moralim bozuldu.tabi yolda eşime anlatmış eve geldik sen anneme ne dedin dedi bende anlattım.neymiş ben ne sırrı anne daha fırsat olmadı demişim enişte kaynanamın gözüne bakmış kaynanamın zoruna gitmiş.allah aşkına burada kötü ne var.ağladım bende eşim bişey demedi o zaman kalk annemi ara özür dile dedi.aradım kaynanam burnunun ucuyla ben seni kızlarımdan ayırmıyorum.söylediğin laf zoruma gitti ben enişteden utandım dedi.özür diledim kapattım.
ay güzelim senin kocanda kaynananlarda öküz altında buza arıyolar yani ne var bunda anlatmak zorunda değilsin zaten özür dilencek birşeyde yok ortada ne gıcık oldum bunlara ben yaa:eek:klava:

evet canım kendileri emekli öğrt ve 50 kg bi tane kırışık yok yaşını herkes 50 sanıyo pek bakımlı bende biraz balık etliyim zayıfla deyip duruyo dedim kilom olsada hepinizden güzelim şok oldular eeeeeeeeee kaşınanı kaşıyacan görümcem 3 senelik evliyim 2 kere geldi toplam 3 gün kaldı fazla samimi olunca suyu çıkıyo herkes evinde rahat olsun benden uzak olsunlarturkbayragiturkbayragi

Üzmemiş kendini maşallah :) ne kadar uzak o kadar iyi bizimki de bizi oturduğumuz evden kovdu kayınpederimin eviydi ve herşeyini biz dayadık döşedik borcunu bitirdik tam, gene başladı kaynana tehdilere yok öyle olmazsa evden çıkın bilmem ne... Evlenene kadar tehditle yaptırdı herşeyi ailem üzülmesin diye bişey demedim... inanabiliyomusun nişandan sonra çay içmeye gidelim dedik diye bütün milletin içinde bas bas bağırmış evine dönünce giderseniz yarın gider nişanı bozarım diye sanki bara gidelim dedik. Ok dedik hep heveslerimiz yarım kaldı sayesinde ama en son olayda dedik al ulan başına çal evini çıktık kendini rezil etti. Şimdi 1,5 yıldır başka evdeyim öyle rahatım ki hiiiç gelmedi evime bir iki kere gelin buyurun dedim aman allahım beni çağırdı diye bi uçtuki sorma sonrada demedim zaten daha..

nie sen aradınki deseyd,ny eşinee sen neden gidip herşeyi annene aktarıon die..
o bana sırlı demesini bilio ama deseydin.. :nazar:

bende bir inci anlatayım bari..ben oğluma doğum yaptım anneme yakın oturuyorum..annem bakıcaktı bebeğime yanlız biz anneme götürecektik..doğum kışa gelince izinde mart ayındabitiriyodu..daha yeni doğum yapmışım 1 hafta falan kaynanam yanıma gelmiş konu işten açıldı.bende iiznden sonra mayıs sonuna kadar kendi annemle dönüşümlü benim evde bakın yazık bebek dışarı çıkarmıyım dedi küçük malum kış..way efendim ben ona nasıl öyle dermişim..banane bana güvenip mi doğurdun doğurmasaydın.git acından geber çalışma otur bebene bak .ben hastayım bakamam umurumda değil deyip ertesi gün sabahtan kapıyı vurdu çıktı gitti..oysaki benim annem ondan daha hasta işte..şimdide hiç bişey dememiş gibi oğlumu seviyor birde yaz boyu kızının 4 yaşındaki oğluna bakıyor...

kötükedihüso
aslında bölelerine çock göstermicen ozaman anlıcak aptla şleerr :1no2:

Kusura bakma güzelim ama sen böyle suçun olmadan herşeyde suçlu gibi özür dilersen daha çok ağlarsın. Onlara seninde insan evladı olduğunu anlatman gerek.

kötükedihüso
aslında bölelerine çock göstermicen ozaman anlıcak aptla şleerr :1no2:

canım n yapıcan ortada annesinin delisi bir eş var..annesine toz kondurmayan bir eş.. kızının oğluna bakınca sağlam bana gelince hasta..şu saatten sonra onun bakımını istemem zaten...

kızlar bazen diyorum çok fenayım ama çok bunaltmışlardı anladım ki sesini çıkartmazsan eziyolar ses çıkarınca pısıyolar hiç davet etmiyorum artık gelelim bile diyemiyolar eşimin beni çok sevdiğini bildiklerinden fazla bişey diyemiyolar ama görümcem anladı eskiden lafları sokardı şimdi canım canım peşimde demekki yüz verirsek astar istiyolar bundan sonra ne yapacağız kızlar mesafe koyacağızzzzzzzzzzzzzz

yok canım aslında biraz dişi olmak lazım.ilk başta yuları ellerine verdinmi ellerinde oynatırlar.ben öyle yaptım :gitme:şimdi eşek misali üstüme biniyorlar.düğün alışverişine gittik sadece takım elbise,gelin ayakkabısı bide çanta aldılar.ama görümcem en lüks mağazaya gitti takım elbisesinden tutunda iç çamaşırına yedek kıyafetlere,terliklere kadar alırdı.benim farkım neydi görümcemden.asla helal etmiyorum hakkımı.eşim her defasında bana takım almadı ailen derdi, neyse dedim bir gün siz ne aldınız iç çamaşırı bile almadınız dedim sesi kesildi.uyduruk bi gelinlikçiye götürdüler değişik model yok bi tane beğendim gelinlik yada beğenmek zorunda kaldım hiç beğenmedim.içimde kaldı şimdi gelinlikçilerin önünde geçerken vitrine yapışıyorum.eşimede her defasında laf söylüyorum.nişanda stüdyoda fotoğraf çektirmediler görümcem gitti değişik değişik pozlarda resim çektirdi.nerde adelet burada.cazgır olacaksın olacak diyeceksin ama ben eşekmişim sesimi çıkarmamışım..:mymeka:

Üzmemiş kendini maşallah :) ne kadar uzak o kadar iyi bizimki de bizi oturduğumuz evden kovdu kayınpederimin eviydi ve herşeyini biz dayadık döşedik borcunu bitirdik tam, gene başladı kaynana tehdilere yok öyle olmazsa evden çıkın bilmem ne... Evlenene kadar tehditle yaptırdı herşeyi ailem üzülmesin diye bişey demedim... inanabiliyomusun nişandan sonra çay içmeye gidelim dedik diye bütün milletin içinde bas bas bağırmış evine dönünce giderseniz yarın gider nişanı bozarım diye sanki bara gidelim dedik. Ok dedik hep heveslerimiz yarım kaldı sayesinde ama en son olayda dedik al ulan başına çal evini çıktık kendini rezil etti. Şimdi 1,5 yıldır başka evdeyim öyle rahatım ki hiiiç gelmedi evime bir iki kere gelin buyurun dedim aman allahım beni çağırdı diye bi uçtuki sorma sonrada demedim zaten daha..

çok iyi yapmışsın kira parası nedir ki illaki evi olmak zorunda değil insanların paran olup huzursuz oturacağına ver paranı paşalar gibi otur dırdırsız hayat en azından

nie sen aradınki deseyd,ny eşinee sen neden gidip herşeyi annene aktarıon die..
o bana sırlı demesini bilio ama deseydin.. :nazar:
söyledim o zaman iyi yetiştirmişsin dedim.anasına gelince ona göre anası ne derse haklıdır.
Kusura bakma güzelim ama sen böyle suçun olmadan herşeyde suçlu gibi özür dilersen daha çok ağlarsın. Onlara seninde insan evladı olduğunu anlatman gerek.
ama eşim özür dile dedi.sen suçlu değilsin ama yinede ara dedi.

ay güzelim senin kocanda kaynananlarda öküz altında buza arıyolar yani ne var bunda anlatmak zorunda değilsin zaten özür dilencek birşeyde yok ortada ne gıcık oldum bunlara ben yaa:eek:klava:

öyle canım her zamanki halleri..

yok canım aslında biraz dişi olmak lazım.ilk başta yuları ellerine verdinmi ellerinde oynatırlar.ben öyle yaptım :gitme:şimdi eşek misali üstüme biniyorlar.düğün alışverişine gittik sadece takım elbise,gelin ayakkabısı bide çanta aldılar.ama görümcem en lüks mağazaya gitti takım elbisesinden tutunda iç çamaşırına yedek kıyafetlere,terliklere kadar alırdı.benim farkım neydi görümcemden.asla helal etmiyorum hakkımı.eşim her defasında bana takım almadı ailen derdi, neyse dedim bir gün siz ne aldınız iç çamaşırı bile almadınız dedim sesi kesildi.uyduruk bi gelinlikçiye götürdüler değişik model yok bi tane beğendim gelinlik yada beğenmek zorunda kaldım hiç beğenmedim.içimde kaldı şimdi gelinlikçilerin önünde geçerken vitrine yapışıyorum.eşimede her defasında laf söylüyorum.nişanda stüdyoda fotoğraf çektirmediler görümcem gitti değişik değişik pozlarda resim çektirdi.nerde adelet burada.cazgır olacaksın olacak diyeceksin ama ben eşekmişim sesimi çıkarmamışım..:mymeka:

canım benimde öyle nişanda eşimle gittik takım aldık birbirimize saat aldık yüzük aldık bana babam verdi parayı eşim kendi cebinden düğündede gelinlik ve ayakkabı çamaşır falan yok nerdeeeeeeeeeeeee bide diyo biz iki yerde düğün yaptık kına gecesini annemler yaptı onlarda nikah oldu (hoş kimseyi tanımadığım için önemsemedim)ya bide böyle konuşunca beni çıldırtıyolar görümcem yazın geliyo yazlığa bu arada benden 1 yaş büyük bekar 15 gün tatil yapıyo ben 1 gün gidiyorum ben tatildeyim diyo kalkmıyo yerinden ama geçen hepsini söyledim yoruldum artık dedim yüzüne herşeyi tıkı çıkmıyo eşiminde haberi yok söylediğimden çaktırmadan söyledim hepsini

bi kez görümcem bize gelmişti.bilg. bakmaya neyse klavyeye elini attı bende yanındayım.i harfi yerine başka bi harf çıktı.bana gösterdi aaa buna ne olmuş dedim.kalktı başından bilg.gözleri doldu ben bi daha bilg.elimi atmam dedi.aaa buna ne oldu dedim diye kızın zoruna gitmiş.ben eşime anlatmıştım olanları.biliyorumdum onların eşimi dolduracağını.neyse kaynanamların suratı 10 karış,görümcem burnunun ucuyla konuşuyor.yemeğe çağırdık bize konu eşimin yanında açıldı görümcem eşime anlatıyor büyük görümcemde en sevmediğim hareketi yaptı başıma vurdu öylemi dedin diye şakayla yapmış gibi.eşimde bak................sen bilg.kırsanda yabangülümün sesi çıkmaz dedi şaşırdım eşim ilk kez beni savunuyor.arkasından o bilg.abimin bilg.istersem kırarım diyebilirsin dedi.tabi kabaram koltukların indi bir anda..

canım benimde öyle nişanda eşimle gittik takım aldık birbirimize saat aldık yüzük aldık bana babam verdi parayı eşim kendi cebinden düğündede gelinlik ve ayakkabı çamaşır falan yok nerdeeeeeeeeeeeee bide diyo biz iki yerde düğün yaptık kına gecesini annemler yaptı onlarda nikah oldu (hoş kimseyi tanımadığım için önemsemedim)ya bide böyle konuşunca beni çıldırtıyolar görümcem yazın geliyo yazlığa bu arada benden 1 yaş büyük bekar 15 gün tatil yapıyo ben 1 gün gidiyorum ben tatildeyim diyo kalkmıyo yerinden ama geçen hepsini söyledim yoruldum artık dedim yüzüne herşeyi tıkı çıkmıyo eşiminde haberi yok söylediğimden çaktırmadan söyledim hepsini

içimden kaldı benim diğer görümceleriminde gözünde kalsın diyecem ama onlar fena aldırırlar herşeyi..benimde görümcem var benimle aynı yaşta ünivers.okuyor tatilde geliyor hiç bişeye elini atmıyor.evli görümcemde öyle biz gideriz onlara bulaşıkları yıkarız temizlik yaparız.kendi gelir yer içer evine gider.

X