- 18 Eylül 2008
- 5.049
- 167
- Konu Sahibi Rengarenk...
kaynanamdan bir inci daha:
Beraber bir yere gittiğimizde ya da birileri geldiği zaman klasıklestı artık bu lafı bana dönüp ;sen kendini şanslı hıssedıyomusun diyo(bende evden kacmısım moralım kötü ne sanslısı dedım) o da şanslısın,sen cok sanslısın bizim gibi bi ailenin cocugunu alıyon,ikl baslarda bende gulerek eşim için o da çok şanslı benı buldu diyodum taki bi kavgasında aynı konusmayı yapana kadar!!!!!!!!!! hayır dedim,ŞANSLI OLAN SİZSİNİZ,OĞLUN BENİ BULABİLDİĞİ İÇİN ŞANSLI,BENİM GİBİSİNİ ARAYIN BULUNCA BEN GİDERİM DEMİŞTİM,ondan sonra bu konu kapanmıştı(yada bana duyurmadan konusuyoda olabılır pek muhabbet etmiyozda)
ay çok ii demişin bunun benzerinide ben yaşadım ağızlarının payını alınca kesıolar çenelerini..
düğün günümüzde kaynanam bütün gün ay bugun benim içimde bi sıkıntı var, ay bugunde hiç keyfim yok, ay bugun kötü bişey olcak galiba daraldım deyip durdu
içindeki kötü his bizim nikah defterine atacağımız imzaydı herhaldekaydirigubbakcemile3
Allahtan bayılmadı sıkıntıdan tam imzalarkenn kaydirigubbakcemile3
Ben daha evli değilim,nişanlıyım bendede 4 kayın (birisi evli ),3 de görümce var,daha öyle pek incileri yok inş da olmaz ,sadece şunu unutmam,bi düğüne gittik nişanlımın akrabasının ,eltim dedi niye bileziklerini takmadın ,bende pek sevmiyorum altın takmayı ,dedim ben pek sevmiyorum öyle burmaları takıp gezemem dedim,aaa olurmuymuş ,sonra bu geline bişey takmadı derlermiş dedi ,bide ee takmicaktında niye istedin dedii lmaz: çok sinir olmuştum
Allah sana sabır versin 4 görumce 4 kıayında eşitir 4 eltii anuuu kafamçokkarıştı
kaynanam değil de eltimin incilerini döksem buraya tüm site kelimelerle solar almaz yani.
ben iyisimi yazmıyayım yine sinirlenmeyeyim.
aynen bu sözlee imzamı atarımm :))