- 9 Şubat 2009
- 1.247
- 11
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
kıııız sevdim ben seni.....
Yoksam sen benim içimde ki ses misin :içelim: sositososito cnm ben işten cıkıyom artık yarın devam ederik öptüm kaydirigubbakcemile
canım bende calısıyorum ama kaynanam biz eve bişey alınca bile laf sokuyo!!!! ben kendi adıma soleyeyım ben takıyı güvencem olarak görmüyorum heleki eşimin ailesi taktıgı için,onlar bizim sayemızde takıldı demesı bıle benı üzer o yuzden eşimede söledim,ne zaman ihtiyaç duyarız,o zaman bozarız dedım,önemli olan ikimizin mutlulugu,her zaman eşime destek vermişimdir(5 yıllık sevgılılık süremizdede)
ay şiştim okuya okuya :CüvCüv:
ben ne tırscam gaynana tırssın cadı gelin olcem ben:dilcikar:Tırstın di mi? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bi inci daha benden:
düğün fotolarına bakıyo kaynanam,görümcem ve bi komsuları
" kaynanam eşimin oldugu fotolara bakıp öpüp canım oğluuuuuuuuuuuum manken gıbı cıkmıs dıyo,banada hiç bir fotom için suradada sen guzel cıkmıssın demedi,sadece bi fotoya"şurda gelinliğin iyi çıkmış"dedi :bbo: ama işte bu olay beni 2 gün boyunca ağlattı,sahipsizliğimi hissettirdi :gitme:
Tırstııın tırsııııın...lülülülülülü laelaelaelaelaeben ne tırscam gaynana tırssın cadı gelin olcem ben:dilcikar:
aman şikerim kaynananın damarına basmayım şimdi, mahfeder beni vallakaydirigubbakcemile3
Benim ne kayinvalidem var nede eltilerim, ben ne incileri dokem simdi.
Aynen canım bizim evimizin herşeyi fuzuli olarak görülüyo kaynana kayınpeder tarafından herkese lafımızı yapıyolarmış sözde onlar açmış(yalan) bizde şu varmış bu varmış.eşim esnaf akrabaları elalem dükkana gelip annene babana niye bakmıyon diye eşimi ayıplıyo işin gücün yoksa laf anlat herkese :bbo:
Rabbim sabır versin canım sana..
aileni bırakıp ne umutlarla geldiğin yuva da bunları hak ediyorsun..
insan kıyamıyor hiç tanımadığı halde.
Allah korkusu hiç mi yok bu insanlarda:1no2::sinifsinif:
ay kızlar okudukça diyorum ki demek herkeste aynı sorun var yalnız değilim diyorum bende kayınvalidem görümcem bana gelsin yada ben gideyim her zaman işleri bana yaptırmak istiyolar gelinin rahatını edeceklermiş sanki gelin evde oturuyoda işten 1 günlüğüne yanlarına gidiyoruz o da yazın yazlıktalr ondan ama kadın ne salata ne yemek gelin hazırlasın bende eskiden aptaldım şimdi akıllandım kaçıyorum denize söylüyorumda artık ben 1 günlüğüne geliyom diye ay çok gıcıklar bide beni çok severler ama lafta bende hiç davet etmiyorum kayınvalidem en son bana 1 sene önce geldi 10 saat aramız gelmek istiyoda eşime diyorum ben çalışıyorum hizmet falan edemem hiç gelelim diyemiyolar geçen sene zaten açık açık söyledim ben kocamla yalnız bişeyler yapmak istiyorum diye bi daha da bişey demediler kaynanam diğer eltimle hiç anlaşamıyor senlede öyle olmayalım dedi bende dedim oğlunu kaybedersin bana bişey olmaz çıt yok aptallık günlerim sona erdi artık onlar benden çekiniyolar ohhhhhhhhhhhhhh olllllssssssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnn