Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

ayy burası ne kaa güzel bi topic olmuş
benim öz olmasada üvey kaynanam var
saolsun pek incimiz yoktur ama öz olmadığından ne eşim tınlar ne de ben
konuşsun konuşabildiği kadar
ben sadece dinler geçerim :)

Aynen canım bizim evimizin herşeyi fuzuli olarak görülüyo kaynana kayınpeder tarafından herkese lafımızı yapıyolarmış sözde onlar açmış(yalan) bizde şu varmış bu varmış.eşim esnaf akrabaları elalem dükkana gelip annene babana niye bakmıyon diye eşimi ayıplıyo işin gücün yoksa laf anlat herkese :bbo:

ananemde yapar yengemee..birsey begense masraf cikarmaa senin zaten su var der..:ecrin_bebek:
gereksiz almis cocugun zaten parasi azdi yok yere masraf cikayor der..
bircogu bir kaliptan cikmis gibiikaydirigubbakcemile

Rabbim sabır versin canım sana..
aileni bırakıp ne umutlarla geldiğin yuva da bunları hak ediyorsun..
insan kıyamıyor hiç tanımadığı halde.
Allah korkusu hiç mi yok bu insanlarda:1no2::sinifsinif:

ikinçi bebeğime 5_6 aylık hamileyim k.valide hafif felç geçirdi
ve evli olan 4 kızları geldi neyse
4 gün hastanede yattıktan sonra çıktı eve geldi
kızları kendisi ve o gıcık elti hepbirlikte bi şımarmalar filan
ben evimde ağrılarımdan yatıyorum b.oğlum anne açıktım diyor ağrılardan kalkıp çocuga birşey yediremiyorum aşağıdan poğaca kokuları filan geliyor kimse kapıma gelipde
biz şunu pişirdik sanada getirdik demediler yediler içtiler
neyse
birgünde öyle bi balık kokusu geliyorki ne canım cektiydi nisbet olsun diye birde gıcık eltinin kızını yolladılar limon istemek için verdim dedi balık yiyoruz hepimiz sesimi çıkarmadım
ve gene sual eden yok kokusu yukarı çıkmıştır tattıralım demediler
eşim işten geldi ay dedim canım bir balık çekti anlatamam dedim yarın alır pişirirsin dedi
para verdi hem dolaşmaya beyoğluna gittim hemde oradan balık pazarından balık aldım eve geldim bi güzel pişidim ve eşim oğluşum filan yedik
sofrayı toplayıp aşağıya indik
ve kaynana bana şey gelin mutfakta masanın üstünde balık var alda ye canın çekmiştir dedi (dünden kalan balığı yiyecekmişim yani)
bende yok dedin tazesini yedim az önçe dedim :1shok:böyle oldu
3 numaralı görümçe aaaaaaa söyleseydin ya bize balık alacağını bize de aldırırdık dedi bende
elin ayagın tutmuyormu yarın alırsın dedim
bu kişilik'lere ne kadar değer verirsen o kadar yıpratıyorlar insanı değer vermeyeceksin aslında

Son düzenleme:
ay kızlar okudukça diyorum ki demek herkeste aynı sorun var yalnız değilim diyorum bende kayınvalidem görümcem bana gelsin yada ben gideyim her zaman işleri bana yaptırmak istiyolar gelinin rahatını edeceklermiş sanki gelin evde oturuyoda işten 1 günlüğüne yanlarına gidiyoruz o da yazın yazlıktalr ondan ama kadın ne salata ne yemek gelin hazırlasın bende eskiden aptaldım şimdi akıllandım kaçıyorum denize söylüyorumda artık ben 1 günlüğüne geliyom diye ay çok gıcıklar bide beni çok severler ama lafta bende hiç davet etmiyorum kayınvalidem en son bana 1 sene önce geldi 10 saat aramız gelmek istiyoda eşime diyorum ben çalışıyorum hizmet falan edemem hiç gelelim diyemiyolar geçen sene zaten açık açık söyledim ben kocamla yalnız bişeyler yapmak istiyorum diye bi daha da bişey demediler kaynanam diğer eltimle hiç anlaşamıyor senlede öyle olmayalım dedi bende dedim oğlunu kaybedersin bana bişey olmaz çıt yok aptallık günlerim sona erdi artık onlar benden çekiniyolar ohhhhhhhhhhhhhh olllllssssssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnn

kaynanamla çok şükür hiç bir sorunum yok.kaydirigubbakcemile5
eltilerimede gelince zaten tınlamamkaydirigubbakcemile2
ben evimde huzurlu olayımda onlar incilerini boyunlarına taksınlar diyorumkaydirigubbakcemile3

ne yapalım tatlım ya,el kızıyız diye oğullarına konduramıyolar b.....k var sankim :dilcikar:

Rabbim sabır versin canım sana..
aileni bırakıp ne umutlarla geldiğin yuva da bunları hak ediyorsun..
insan kıyamıyor hiç tanımadığı halde.
Allah korkusu hiç mi yok bu insanlarda:1no2::sinifsinif:

ama onlara sorsan onlar haklı :ecrin_bebek: allahım ya bi de kızıyla bi surat asışları var,sanki ben onlara hakaret etmişim gibi.... anası hadıneysede (şuanda yazıcagım kelımeyı bana gore agır bı hakaret oldugu için pek kullanmam ama görümcem haketti yerimseniben )kızı tam bir DOMUZ .... ohhh.... alttan veriyo odunu bakıyo keyfine...

gız sen ağırlıgını koymuşun ya kaydirigubbakcemile5 bak keyfine artık,zaten ayrı şehirlerdeymişsiniz,daha ne istiyon kız ben napim üst katlarında oturuyoz :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…