ayy,kıyamam ya. neyse şekerim, sen onun eşi olcaksın, kıymetlisi olcaksın. sende bulduğu şeyleri ablasında bulamıcak tabi:jeyyar: hakimiyet sende olcak o zaman, Allah bize nie vermiş kadınlık gücünü, cins-i latif sözü eşler-sevgililer için söylenmiştir, ablalar-kardeşler için değil. sen gene görümcene karşı nötr davran, yani ne tartışarak yüzgöz ol, ne de samimi davranıp sırdaş ol. yeter ki nişanlına ablasını çekiştirme, eninde sonunda gözü açılacaktır zaten. belki bikaç sene alır, belki benim babam gibi 40 senesini alır görmesi, ama ortada bi fesatlık varsa ve sen sabreden tarafsan eşin mutlaka bi şekilde görecektir.
ben çok şükür kaynana ve görümceden yana çok şanslıyım, hatta biri annem biri kardeşimdiropuyorumnanaktan ama görümce gerçeğini annem yaşarken gördüm. benim de halam çok fenadır, babamdan 8 yaş küçük, babam çok severdi, hatta adını babam koymuş. anneme neler söyledi halam, her telefonu evimizi karıştırmaya yetmiştir yani, hatta öss ye girdiğim senemi burnumdan getirdi uyuz kadın, annemle babam boşanmanın eşiğinden döndü. ama babam yaklaşık 1 ay önce "hiç mi tanıyamamışım ben seni 40 senedir ?"dedi kardeşine sonunda:1shok: aldığı ahlar evlatlarından çıkıyo yazık ya, çok üzülüyorum. bugün bi taraftan burdakileri okurken bi taraftan annemle yazışıodum internetten. duydum ki halamın küçük oğlunun beyninin sağ lobunda damar tıkanıklığı varmış, o kadar üzüldüm ki:çok üzgünüm: ah ah,görmüo işte insanlar bu dünya gelip geçici, o kadar kapılıolar ki hırslarına, başlarına gelenlerden de ibret almıolar, arada bazen masumlar da alıo nasibini musibetlerden.