- 3 Ağustos 2009
- 366
- 10
- 36
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
ikinçi bebeğime 5_6 aylık hamileyim k.valide hafif felç geçirdi
ve evli olan 4 kızları geldi neyse
4 gün hastanede yattıktan sonra çıktı eve geldi
kızları kendisi ve o gıcık elti hepbirlikte bi şımarmalar filan
ben evimde ağrılarımdan yatıyorum b.oğlum anne açıktım diyor ağrılardan kalkıp çocuga birşey yediremiyorum aşağıdan poğaca kokuları filan geliyor kimse kapıma gelipde
biz şunu pişirdik sanada getirdik demediler yediler içtiler
neyse
birgünde öyle bi balık kokusu geliyorki ne canım cektiydi nisbet olsun diye birde gıcık eltinin kızını yolladılar limon istemek için verdim dedi balık yiyoruz hepimiz sesimi çıkarmadım
ve gene sual eden yok kokusu yukarı çıkmıştır tattıralım demediler
eşim işten geldi ay dedim canım bir balık çekti anlatamam dedim yarın alır pişirirsin dedi
para verdi hem dolaşmaya beyoğluna gittim hemde oradan balık pazarından balık aldım eve geldim bi güzel pişidim ve eşim oğluşum filan yedik
sofrayı toplayıp aşağıya indik
ve kaynana bana şey gelin mutfakta masanın üstünde balık var alda ye canın çekmiştir dedi (dünden kalan balığı yiyecekmişim yani)
bende yok dedin tazesini yedim az önçe dedim :1shok:böyle oldu
3 numaralı görümçe aaaaaaa söyleseydin ya bize balık alacağını bize de aldırırdık dedi bende
elin ayagın tutmuyormu yarın alırsın dedim
bu kişilik'lere ne kadar değer verirsen o kadar yıpratıyorlar insanı değer vermeyeceksin aslında
ben senin süper egonumkaydirigubbakcemile3 ben aslında yoğummmsırnaşık şey
ah ah sorma be canısı :çok üzgünüm:bunlar ne fesat insanlarmış yahu beeee Çok üzgünüm çoook hamile kadına eziyet ediyolar :1shok: görümceyede lafı iyi sokmuşun haaa buyrunnnnnnnnn kaynanan felç geçirdiği halde bunların şen kahkahaları bana biraz yuh dedirtti gamyoncuiremsu
ah ah sorma be canısı :çok üzgünüm:
gösteriş merakı olmasa birde bu kişilerde
güldüler çoştular birbirini yiyip evlerine dağıldılar:roflol:
Peki sen neden onların aralarından bu derece dışlandın??? mafoldumben
yeni evliyim 1 senelik
k.validenin çamaşır makinasını kullanıyorum
o zaman yeme içme bir yatma ayrı idi
oturma odamın iki camının tül perdelerini gaygananın makinasına koydum yıkamak için
babamda ilk geldi bana gıcık elti k.valideye inmiş
o sırada priz arıza yapmış ve makina durmuş
k.valide soluk soluga kapımı caldı evdeyim ben
açtım kapıyı iki eli belinde
gelin gelin ne yaptın sen diye bi bağır şaşırdım
ne yapmışımki dedim
sen çamaşır yıkamasını bilmiyorsun demesinmi aaaaaaa dedim başka altarnatifidemi var yıkamanın dedim makinayı çok doldurdun bozuldu dedi
eeee ne var bunda dedim ben anamın perdelerinide yıkardım bozulmazdı dedim
benim eşim almadımı makinayı sana dedim aldı o zaman sızlanmabenim adam yaptırır dedim
indik beraber aşağıya gıcık elti de orada hemen önüme atladı sen dedi hiç birşey bilmiyorsun çamaşır yıkamasını dedi
eltiye senin kocanmı almış makinayı anasına dedim yok senin kocan dedi o zaman sen niye kendini yırtıyon dedim
ayy ohh ohh ne gusel demişsin ağzına sağlık canımmm sırnaşık şey
bunu bende anlamış değilim canısı
evlendim 1 sene sonra bana hepsi cephe aldılar ben ne yaptımsa onlara
sonra kocayı doldurup üstüme saldılar
ve hepsinin de ağzının payını verdim şimdi kafa 2 seneden beri rahat altlı üstlü oturmamıza rağmen
yeni evliyim 1 senelik
k.validenin çamaşır makinasını kullanıyorum
o zaman yeme içme bir yatma ayrı idi
oturma odamın iki camının tül perdelerini gaygananın makinasına koydum yıkamak için
babamda ilk geldi bana gıcık elti k.valideye inmiş
o sırada priz arıza yapmış ve makina durmuş
k.valide soluk soluga kapımı caldı evdeyim ben
açtım kapıyı iki eli belinde
gelin gelin ne yaptın sen diye bi bağır şaşırdım
ne yapmışımki dedim
sen çamaşır yıkamasını bilmiyorsun demesinmi aaaaaaa dedim başka altarnatifidemi var yıkamanın dedim makinayı çok doldurdun bozuldu dedi
eeee ne var bunda dedim ben anamın perdelerinide yıkardım bozulmazdı dedim
benim eşim almadımı makinayı sana dedim aldı o zaman sızlanmabenim adam yaptırır dedim
indik beraber aşağıya gıcık elti de orada hemen önüme atladı sen dedi hiç birşey bilmiyorsun çamaşır yıkamasını dedi
eltiye senin kocanmı almış makinayı anasına dedim yok senin kocan dedi o zaman sen niye kendini yırtıyon dedim
incilerine karşı inciler verdiğim için istenmiyorum sanırım :roflol:
ayy sanırım seninle bizim ortak noktamız çok..
seni evlenmeden önce istememe gibi bi durumları oldumu..
beni mesela kapalı deiilim die istemediler..
sonra eşim ayağını diretince bende kapanınca evlendik..
ben evlenince meğerse eltimin aklında kocama başka bi aday
kaynanamın aklında başka bi aday varmışş dolayısıyla görumcemde istemedi beni
en byuk kızgınlıkları ve duşmanlıkları ordan bana..
ben bursaya geldim izmirden mesela benm kimsem yok burda ama ii kötu çevre edindim
onlar 3 u gezmeye gider bi doğum olur bişe olurr ben yalnız giderim heryere onlarlada gitsem beni hem sinir hem rezil edıolar ağla ağla canımı çıkaracğıma kendim giderimm
rengarenk canım ağırlığımı koydum ama koyana kadar bişey diyememek beni öldürdü ben 3 veya 4 gün dayanamıyom altlı üstlü kafayı yerdim kayınvalidem bize 1 çeyrek bile takmadı nişanda incecik bi set başka bide gelinlik hiç bişey yapmadı bütün herşeyi eşimle ben yaptım o yüzden bişey diyemiyolar iyiki kendim yapmışım insan yıpransada onların söz hakkı olmuyo sonrada sen çok tutumlusun diyo 65 yaşında kadın 240 tl vermiş 2 tane mayo almış deli etti beni oğlunu sadece doğurmuş zaten oğluşum oğluşum gıcık gıcık hareketler ben de bu arada görümceyim erkek kardeşim var ve çok şeker bi gelinimiz var tek gelin olunca el üstünde bizimki annem kendine almaz ona alır o kadar düşkün ama bizim kaynana hep kendine çok bencil hoş ihtiyacım yok ama kuzenlerimin kaynanaları hep hediyeler alıyo kıskanıyorum içim kötü oluyo bu sefer gelirken 1 pijama ile bluz almış ikiside defolu çıktı hoş almasına eşimde bende şaşırdık eşim bile görünce hayret dedi düşünün artık ama benimkide anasına çok düşkün daha önce ler onlar için çok kavga ediyoduk bi defasında bayılana kadar ağlayınca eşim bi daha bişey diyemedi diyorum ya ohhhhhhhhh olsssssssssssssssunnnnnnnnnnn
Aynen benimde öyle canım benim kayınvalidemde oğluna başka birini düşünüyomuş ama oğlu ölürümde ayrılmam, senden vazgeçerim, ondan geçmem kaydirigubbakcemile3diyince de mecbur kaldı istemeye :dance: lülülülülülü
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
aferin enişteye valla ii demiş..
benm eşimde onların bu satten sonra isetyip istememsi önemli deil
olmazsa ben izmire gelirim demişti.. :lepi:
rengarenk canım ağırlığımı koydum ama koyana kadar bişey diyememek beni öldürdü ben 3 veya 4 gün dayanamıyom altlı üstlü kafayı yerdim kayınvalidem bize 1 çeyrek bile takmadı nişanda incecik bi set başka bide gelinlik hiç bişey yapmadı bütün herşeyi eşimle ben yaptım o yüzden bişey diyemiyolar iyiki kendim yapmışım insan yıpransada onların söz hakkı olmuyo sonrada sen çok tutumlusun diyo 65 yaşında kadın 240 tl vermiş 2 tane mayo almış deli etti beni oğlunu sadece doğurmuş zaten oğluşum oğluşum gıcık gıcık hareketler ben de bu arada görümceyim erkek kardeşim var ve çok şeker bi gelinimiz var tek gelin olunca el üstünde bizimki annem kendine almaz ona alır o kadar düşkün ama bizim kaynana hep kendine çok bencil hoş ihtiyacım yok ama kuzenlerimin kaynanaları hep hediyeler alıyo kıskanıyorum içim kötü oluyo bu sefer gelirken 1 pijama ile bluz almış ikiside defolu çıktı hoş almasına eşimde bende şaşırdık eşim bile görünce hayret dedi düşünün artık ama benimkide anasına çok düşkün daha önce ler onlar için çok kavga ediyoduk bi defasında bayılana kadar ağlayınca eşim bi daha bişey diyemedi diyorum ya ohhhhhhhhh olsssssssssssssssunnnnnnnnnnn
incilerine karşı inciler verdiğim için istenmiyorum sanırım :roflol:
Mayomu??? 240 TL hemde 65 yaş kaydirigubbakcemile3 maşallah ne diyim güle güle giysin...