- 16 Mayıs 2009
- 1.755
- 30
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
eltim kiloma takmış durumda...kendisi de kilo alıp benim gibi oacakmış..sanki çok zayıfta..göbeğini görmüyor herhalde..neyse
bir gün bana ve birkaç eltime demez mi sizin kocalarınıza yazık diye..
bende dedim x hayatından gayet memnun.)) bişi demedi daha..ona ne ise
kocamın zevki böyle beğenio sanane deseydın.ne manyaklar var ya süprizzzzzÇok üzgünüm çoook
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...c-iyi-yonleri-yok-sira-iyi-yanlarinda-13.html ayy benim topik 13. sayfada kaldı kızlar ya hiçmi kaynanazın iyisi yokmuş yavv hep kötüler :)))))))))))
yani oda dogru ama çok hassas konuda yorum yapmış patavatsız karı CADIARZUx hayatından gayet memnun dedim:kedi:
daha ne diyim kaydirigubbakcemile3:roflol:
kız yazık belki vardır ukla devam et bekle :)sende tam açacak konu bulmuşsun şekerim :) kim uğrar senin topik e. :roflol:
yani oda dogru ama çok hassas konuda yorum yapmış patavatsız karı CADIARZU
ya ben zaten çok kilo aldım birkaç yılda..biraz topluyum ama obezite olacak kadar değil yanii..ama ynede eski günlerimi düşünüce üzülüyorum..zayıflamak istiyorum ama hep evdeyim..bir türlü olmuyor..belli etmiyorum ama aslında bu kilo konusu açılınca üzülüyorum:gitme: eve gelince surat asıyorum:gitme:
ya ben zaten çok kilo aldım birkaç yılda..biraz topluyum ama obezite olacak kadar değil yanii..ama ynede eski günlerimi düşünüce üzülüyorum..zayıflamak istiyorum ama hep evdeyim..bir türlü olmuyor..belli etmiyorum ama aslında bu kilo konusu açılınca üzülüyorum:gitme: eve gelince surat asıyorum:gitme:
kıyamam arkadasım erkek sevdimi görmez o kiloları benim eşimde kilo aldı ağlanıo ben görmuorum aynı güzel gelıo bana üzme kendini biraz yemene dikkat etsen verirsin azıcık fazlalıkta ne varya ben zaten çok kilo aldım birkaç yılda..biraz topluyum ama obezite olacak kadar değil yanii..ama ynede eski günlerimi düşünüce üzülüyorum..zayıflamak istiyorum ama hep evdeyim..bir türlü olmuyor..belli etmiyorum ama aslında bu kilo konusu açılınca üzülüyorum:gitme: eve gelince surat asıyorum:gitme:
kızlar yetişemiyorum size iki günde 80 saydfa yorum.
valla korkuyom evlenmekden okudukçaaa
yeni bebişin fln yoksa zayıfla bacım, hem eltin laf çarptırıyo ln değil, kendin istediğin için. evde de yapcak hareket çook yapmak istersen. mekik çekmek için uzancak kadar mesafen olsun yerde, gerisi çok kolay. gündüz tv izlerken bile uzanıp bisiklet çevirme hareketiyle zayıflanır yani,ondan kolay ne var.
bak bikaç ipucu veriim, akşam 7 den sonra unlu-yağlı-şekerli(kek pasta gibi)-tuzlu(çerez gibi) bişey yeme. akşam yemeğini yiyebildiğin kadar erken ye, sonra daya meyveyi ve aromasız maden suyunu. sabah aç karnına ılık su iç,içine de biraz limon sık. kahvaltıyı düzgün yap, sonraki öğüleri sık ve az porsiyonlarla ye.
hemen 2 günde sonuç bekleme ama sabırla yaparsan 15 günde farkeder.
canım zaten onlarda senın uzuldugunun farkına vardıkları için laf dokunduruyodur ya!!! üzüldüğünü belli etme tatlım ayrıca eşin şikayet etmıyosa sende etmeönemli olan kendine güvendir....
kıyamam arkadasım erkek sevdimi görmez o kiloları benim eşimde kilo aldı ağlanıo ben görmuorum aynı güzel gelıo bana üzme kendini biraz yemene dikkat etsen verirsin azıcık fazlalıkta ne var
kıs rengarenk benim görümceyle limoniyiz, bi garip afralar tafralar, ben yokmuşum gibi davranıyo karı. muhattap olmuyo aynı ortama girdiğmizde bi saçma salak.
daha şimdiden belli etti rengini yani. bakalım nolcek ilerleyen günlerde,
benim kaynanamda henuz bir inci yok hatirladigim..sizinkinden farkli olacak ama dogrumuyum yanlismiyim yazmak istedim..
kaynanami cok seviyorum ama bazen supheye dusuyorumm..fisfisfis
mesela biz tr geldigimizde onlara gittigimizde baya uzun vakit geciririz..esimle pesimize takilmaz yalniz birakir gel desekte..ama aileden biri mutlaka gelir zaten yalniz kalmayiz..tum gun disarida oldugumuz icin eve ac gelmeyiz o da sagolsun esim ve ben ne seviyorsak cesit cesit yapar..
ben yapma bizim icin yemeyiz siz kendinize gore yapin yazik olur desemde yapar..yaninda birde temizlik..yardimda edemem haliyle cunku esim gezmek ister yoksa isten kacmam.ama bu seferde hersey ona kaliyor diye kendimi rahatsiz hissediyorum hemde yemekler kaliyor..esimde bu sefer bana bizim icin yapmis ayip olur yiyelim diyor bende deli oluyorum gec yiyemiyorum bunu biliyorlar..mecbur yemek zorunda kaliyorum bu seferde sabaha kadar midemden kivraniyorum...iyi niyetinden suphem yok ama sinirleniyorum..sanirim bana degil esime birseyler diyor iyi niyetli ama iliskimizi bazen cok etkiliyor..
kıs rengarenk benim görümceyle limoniyiz, bi garip afralar tafralar, ben yokmuşum gibi davranıyo karı. muhattap olmuyo aynı ortama girdiğmizde bi saçma salak.
daha şimdiden belli etti rengini yani. bakalım nolcek ilerleyen günlerde,
benim biraz çaçaron olduğumun farkındalar ondan dahada baskın olmaya çalışıyolar anladığım kadarıyla,
ama allahdan nişanlım farkında durumun da şimdilik pek bi zarar vermiyoruz birbirimize.
ama ne zaman ablasının bana yaptıklarını anlatsam, iyidir ablam iyidir onunda başında bin tane dert var, hem sende çok alınganlık yapıyosun diyo.
o zaman kulaklarımdan dumanlar çıkıyo işte.
kaç kez bana karşı davranışlarını gözüyle gördü ama hala ablam iyidir.
tut sık boğazını yani