- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
7 misafir kızlar merak ediyorum bu misafirler kim?
kaydirigubbakcemile5
kızlar kimse yalnız ve kimsesiz değildir!
herkezden öte yaradanımız var,allah(cc) yarattığı kullunun bir başkası tarafından aşşağılanmasına müsade etmez..bu bir süreçtir,hayat bir imtihan bunu alsa unutmayalım..!!
bizde yaşadığımız sıkıntılarla büyüyüp tecrübeler ediniyoruz işte..
kaydirigubbakcemile5
kızlar kimse yalnız ve kimsesiz değildir!
herkezden öte yaradanımız var,allah(cc) yarattığı kullunun bir başkası tarafından aşşağılanmasına müsade etmez..bu bir süreçtir,hayat bir imtihan bunu alsa unutmayalım..!!
bizde yaşadığımız sıkıntılarla büyüyüp tecrübeler ediniyoruz işte..
canım çaresizim yapacağım bişey yok.ya babama söylesem babam bana sen istedin çek dese o zaman daha kötü olmazmı?allah kimseyi çaresiz bırakmasın yoksa inan taş bile olsa çatlardı yemin ediyorum.keşke bi film şeridi gibi size izletebilseydim siz bile dayanamazdınız..senağlama mafoldumben
kesin ya kaynanan ya görümcen delikafadulden
7 misafir kızlar merak ediyorum bu misafirler kim?
ahh canım yineliyorum sakın çocuk yapma sonra çok üzülürsün birde o çocuğa yazık onuda sana karşı kullanırlar onlar büyütmeye kalkar söz sahibi olamazsın kocanda anneni tutar eski toprak bilgilidir diye söylüyorum sana...
canım dedim ya sabret eşin daha çocuk ruhlu toy bir adam demekki merak etme oda büyüyecek..sen sabret sadece hiç ummadığın bir zamanda o çok güvendiği insanlardan öyle bir darbe yerki birgün ne yapacağını sapıtır..sen oyüzden hep yanında ol hep destekçisi ol ki böyle bir şey yaşarsa birgün yanında kim var iyi görsün sen ona nasıl katlanmışsın..söylediklerini sindir içine unut gitsin demiyorum..tam tersi asla unutma.! unutmaki diren savaş yılma azimet... sen sadece eşini kazan bütün dişiliğinle ve aklınla savaş lütfen..kendine taktikler edin..biraz hayatınızı renklendiryerimsenibencanım çok güzel yazmışsın teşekür ederim.asla kaynanama yad görümcelerime saygısızlık etmedim bi laf bile duymamışlardır.eşime gelince görümcem bana çok resmi giyiyorsun dedi bende eşime ben resmimiyim dedim oda kim çıkardı onu dedi ne resmisi dedi.dedim ablan o zaman doğru söylemiştir dedi.bide görümcemin sırtı açılmış eşimde birini örnek göstererek laf söylemiş görümceme.görümcem küsmüş kaynanama söyledi tam odada çıkıyordumki ben karısına baksın dedi.eşime söyledim sen niye karışoyorsun dedi.oda karışırım o benim kardeşim dedi.bende annem o karısına baksın dedi dedim doğru söylemiş diyor.hiç bir konuda yoksun bırakmıyorum herkesten fazla ilgi gösteriyorum ama değişmiyor.7 yıldır hiç değişmedi.başka konularda etkiliyor ama annesine gelince değişmiyor.zaten kaynanamgil ne olursa yanında söylerler çünkü eşim kızınca yanlarında hoşuna gidiyor.
kesinlikle canım zamanla oluyor o bir gerçeka.sbende aynı düşüncelere sahibimde bi erkeği avucunun içine almak için önce bişeyleri öğrenmemiz gerekiyor,tabi bunlarda zamanla olucak ama bende senin gibi düşünüyorum su35
gııııız benım görümcek bilgisayar kurdu dicem ama sevımlı kacacagından bilgisayar sıçanıdır diyom :lepi: aklıma düşürdün ürperiverdim gıııııız gamyoncuiremsu
canım dedim ya sabret eşin daha çocuk ruhlu toy bir adam demekki merak etme oda büyüyecek..sen sabret sadece hiç ummadığın bir zamanda o çok güvendiği insanlardan öyle bir darbe yerki birgün ne yapacağını sapıtır..sen oyüzden hep yanında ol hep destekçisi ol ki böyle bir şey yaşarsa birgün yanında kim var iyi görsün sen ona nasıl katlanmışsın..söylediklerini sindir içine unut gitsin demiyorum..tam tersi asla unutma.! unutmaki diren savaş yılma azimet... sen sadece eşini kazan bütün dişiliğinle ve aklınla savaş lütfen..kendine taktikler edin..biraz hayatınızı renklendiryerimseniben
sadece allah sığın bak gör sonra neler olacak...
kesinlikle canım zamanla oluyor o bir gerçeka.s
ayy valla bilmiyorumki destekmi olur böylesi köstekmi sonra burnundan gelmesincanım zaten olmuyor ama olmasını isterim çünkü daha az duyarım lafları.vaktimi onunla geçiririm destek sırdaş olur bana.belki eşimde değişir(ölme eşeğim ölme yaz gelsin)
valla bende korkmuyor değilim arada.eşim nickimi bi kaç defa söyledi yanlarından:))
o kesin malaesef:1no2:haklısın bacımda bu imtihan sürecinde yaşadıklarımız bizim kısacık ömrümüze ağır bi darbe vuruyor,ama bizim de tek tesellımız elbette ki allah ımıza güvenmek oluyor :Saruboceq:
ayy valla bilmiyorumki destekmi olur böylesi köstekmi sonra burnundan gelmesin
o kesin malaesef:1no2:
kazanmaya çalışırken neler kaybettik...
ama sonunda zafer olacaksa zararın neresinden dönsen kardır..