- 10 Ekim 2007
- 1.718
- 5
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
allah allah sacmalıga bak,bırde ozurmu dıledın canım ya.esın sana boyle davranmayıp sahıp cıksaydı o gorumcelerın bısey yapamazdı.hersey erkekte bıtıyor malesefvalla kızlar içimi çok acıtan bi hikayemi yazmak istiyorum.hala hatırladıkça ağlayasım gelir.bi gün eşim,görümcem kuaförden geliyoruz.tam kaynanamgilin apart.yaklaşmışsız karşıdan bi araba geliyor görümcem bana bu tarafa gel araba geliyor dedi.eşimde ona bişey olmaz babası namaz kılıyor dedi.neyse bende espiri ya seninde annen namaz kılıyor sizede bişey olmaz dedim.tam apart.kapısındayız görümcem bana sende hiç bişeyden eksik kalmıyon dedi.eşim onun üstüne kıyamet kopardı gelme diyor bana,tabi küfürler ediyor.neyse arkalarından eve çıktım eşim kıyametler koparıyor benim anneme kimse öyle bişey diyemez diye.eşim işe gidiyor kaynanam iş olsun işte karına allaha ısmarladık demiyecenmi dedi.eşimde o haketmiyor dedi.(kaynanam eşimin tepkisini ölçmek için yaptı)eşim beni orada bıraktı 3 görümcem bide kaynanam ortalarına aldılar hepsi bir yandan laf söylüyor.büyük görümcem bırakın beni banyoya gidicem yoksa katil olacam dedi.neyse yapacak bişeyim yok hepsinden özür diledim.şu an bile gözlerim doldu.unutmam ömür boyu bunu.
hamileyim ve kilo alıyorum kaynana bana demez mi
sen aldın basını gidiyon diye kendi kızının doğal hali 90 kilo be
bide her gidişimizde daha kapıda oğlu almanyadan kesin dönüş yapmış gibi üstüne uçar
oha, oha diyorum başka bişey diyemiyorum:1shok:
ben anneme kızken bi şaka yapmıştım kendi çapımda, laf çoluk çocuktan filan açılmış, dedim ki ne bilioruz,belki kısırımdır? annem var ya, bi tersledi beni, kızlar öyle şeyler konuşmaz diye. tamam belki annemde biraz abarttı, sonuçta fantezi anlatmadım:kedi: ama haklılık payı da çok yüksek. kocası açıp bakana kadar kim ne bilcek nerde ne var, anca bi hastalık durumu olursa doktora.doktor da evlenmemiş kıza yumurta testi mi yapcakmış:roflol: gerizekalı kadın ya, sanki bekaret kontrolünden bahsedio, annesi doktora götürcekmişklava:
ee madem biliyomuş yolunu da kendi kızını nie götürmemiş doktora kızken, de şimdi damat döküo paracıkları çocuk diyesırnaşık şey
Allah sana Eyüp peygamber sabrı versin bacım, kaynanana da konuşmadan önce düşünme yeteneği versin. kocanı da hayırlarla ıslah etsin, ama sen de aç ağzını azıcık, ezik davranma. kocan küsüyo mu, bırak küserse küssün, ipleme. hatta sen yap surat, baksın bakalım evde insanı huzursuz etmek nasıl oluomuşklava:
rengarenkcim konuyu açalı 24 saat olcak 24 saatte 66 sayfa olmuş 653 cvp almış ve 9,108 girmiş
rekora koşuyosun kızkaydirigubbakcemile3
bi kezde kandil bende simit filan yaptım evde.kaynanamgil beni yemeğe çağırdılar.simitte götürdüm.pilav pişirmişler yanında tavuk.hani insan pasta filan pişirince kokusuna doyuyor.biraz tavuk yedim.görümcem bari pilavı bitir dedi.zorla bitirdim tavuk kaldı biraz.sonra eve geldim.eşim işten çıkışta direk kaynanama uğramadan eve gelmez.eşim oraya gitmiş ben bi daha yemeğe çağırmam,ben tavuk pişiriyorumda yabangülüm yemiyor demiş.eşim eve geldi sen nasıl bitirmezsin tabağını,bende bitirmedim ama yedim dedim.annem seni yemeğe çağırıyorda sen yemiyorsun,bitireceksin zorundasın dedi.bana 2 gün küstü eşim.
allah seni varr etsinn emii ne güldüm ama kesin dönüş olayına benimkide öyle her gördüğünde yalayıp yutuyooo eşimiii
YABANGÜLÜM senin olayını benzer bi arkadaşm vardı kaynanasının hizmetindeydı ogullar ve gelinler.14 sene sonra başka şehire taşındılar kız ailesinin yanına geldi yani ama şuan PSİKOLOJİSİ düzelmiyor tedavi görüyor.aynıydı korkak bi eş fena görümcelerrrrrrrr..kocasının adını söylemesi bile ayıptı.adam akıllandı ama geç kaldı hala korkuo anasından o ayrı konu.senin çocugunda yok ALLAH yardımcın olsun ama kendini eşim beni seviyora çok inandırma seven ezdirmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben en iyisi susayım yoksa anlatacaklarımla çok başınızı ağrıtırım..bende sorun çok çare yok
rengarenkcim konuyu açalı 24 saat olcak 24 saatte 66 sayfa olmuş 653 cvp almış ve 9,108 girmiş
rekora koşuyosun kızkaydirigubbakcemile3
öyle deme bacım ya,şahsen ben çare için anlatmıyorum ki,paylasınca acayıp bi rahatlama duyuyorum,bence dök içini tatlım,seni rahatlatıyosa tabi yerimseniben
YABANGÜLÜM senin olayını benzer bi arkadaşm vardı kaynanasının hizmetindeydı ogullar ve gelinler.14 sene sonra başka şehire taşındılar kız ailesinin yanına geldi yani ama şuan PSİKOLOJİSİ düzelmiyor tedavi görüyor.aynıydı korkak bi eş fena görümcelerrrrrrrr..kocasının adını söylemesi bile ayıptı.adam akıllandı ama geç kaldı hala korkuo anasından o ayrı konu.senin çocugunda yok ALLAH yardımcın olsun ama kendini eşim beni seviyora çok inandırma seven ezdirmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ayyy bak daha yenı oldu..
kayınvalıdemın ayakları 36.benım 39.
bana terlık almış geldıgımde ayaklarım sıgmıyormuş onun terlıklerıne..
her durumda ve herkesın içinde de sorar ayakların kaç numaraydı senın dıye
evet canım malesef dilemek zzorunda kaldım eşim eve götürmedi bide ben eve gidiyorumda diyemiyordum.allah allah sacmalıga bak,bırde ozurmu dıledın canım ya.esın sana boyle davranmayıp sahıp cıksaydı o gorumcelerın bısey yapamazdı.hersey erkekte bıtıyor malesef
ama canım gerçekten çok seviyor ama ailesi olunca gözü görmüyor bişey.o herşeyi normalmiş gibi görüyor.bide kayınpeder yok ölmeden önce köye gidiyorlarmış ben gelene kadar bu evin erkeği sensin dedim.oda babam bana emanet etti onları diyor.o yüzden vur abalıya.YABANGÜLÜM senin olayını benzer bi arkadaşm vardı kaynanasının hizmetindeydı ogullar ve gelinler.14 sene sonra başka şehire taşındılar kız ailesinin yanına geldi yani ama şuan PSİKOLOJİSİ düzelmiyor tedavi görüyor.aynıydı korkak bi eş fena görümcelerrrrrrrr..kocasının adını söylemesi bile ayıptı.adam akıllandı ama geç kaldı hala korkuo anasından o ayrı konu.senin çocugunda yok ALLAH yardımcın olsun ama kendini eşim beni seviyora çok inandırma seven ezdirmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nasıl erkekler var ya duyunca sok oluyorum.bu durumda esımı opupte basıma koymam gerek
tabiki rahatlıyorum canım.içime ata ata çatladım artık..opuyorumnanaktan:1hug:
evet yabangülüm ben de katılıyorum, seven ezdirmez. annesidir, sırtında taşısa hakkını ödeyemez ama biyere kadar. onu yüceltip seni incittikçe senin hakkını almıo mu sanki, analık hakkının da sınırı bu noktada biter bence. sabrının taştığı noktada içine atma artık, söyle ne söyleyeceksen, sevdin evlendin diye de köle değilsin sen orda. aileni karıştırmaman bu notaya kadar doğruydu belki, onlar da üzülürler görüp duydukça, yazık. ama dişini gösterme vakti gelmiş, çocuğun olduktan sonra hiç söz hakkın olmaz bak. kapı orda derse çocuğunla gidemezsin, çocuğunu bırakıp gidemezsin. bidahakine koy tepkini, gerekirse git annenlerin yanına, bak bakiim anası bakcak mı.
işte sevip sevmediğini o noktada anlarsın bacım. insan gibi gelirse seni almaya seviyo demektir, ha kapı orda derse zaten o evlilikten ne sana ne de doğcak evladına hayır gelmez. sürdürüp de kendini hırpalamaya gerek yoktur o noktadan sonra.
kızken çocuk olup olmuycana mı bakılırmış dicem ama şöle bakılıyo 2 hormon testi var onu yaptırıyosun.ben yaptırmıştım.sırf kendi merakımdan kimsenin haberi yok ama:)