- 3 Temmuz 2007
- 2.006
- 5
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
Canım benim senin utanman gereken hiçbir durum yok,bu eşinin utanması gereken bir terbiyesizlik!!!! bana gore kadına el kaldırıp vuran erkekler kendi acizliklerini gücünün yetemediği ve elinin altındaki karısını döverek gerceklestırıyorlar!!!!! bu onların kendısıne olan guvenını getırıyor herhalde..... ben dayak ve aldatılma olaylarına kesınlıkle taviz verilmemesi gerektiğini düşünüyorum,tabi bunlar biraz imkanla da ilgili maalesef :gitme:
Hamilelik haberimi verdi eşim kayınvalidemin yorumu şu bende seni kısır zannediyordumklava: ii hadi sevindim kısır olmadığına dedi 9 ay boyunca hiç bir şekilde ne yardım etti nede bi şey canın istiyormu diye sordu doğum yapcam eşim kayıt işlemlerimi yaptırmış filan parasını ödemiş yanımda refakatçi annem kalacak doğumdan çıktım kayınvalıdem yanımda annemle eşim benim ilaçlarımı almaya gitmiş işte kayınvalideme dediler refakatçi parası eksik kalmış 7 lira onu ödemeniz gerekiyor diye ödemedi annesi kalacak o ödesin dedi nasıl üzüldüm doğum yaptım annem yanımda kalamadı çalışıyordu tek başıma kaldım küçücük çocukla evi 1 cadde ötede bir gün gelmedi hastalandım emziremedim hiç evladımı bebeği emzirmek istemiyor diye laf çıkartmış sütü bol bol geliyor lavabolara atıyor diyormuş :gitme: halbuki hala içimde yaradır evladımı emziremediğim keşke bir damla gelseydide ben onu verseydim :1no2:
ama olan işte kendılerine oluyor evladının evine bile gelemiyor yıllardır yüzleri yok çünkü bayramda bile 5 dakika oturuyoz eşim hadi gidiyoz der geliriz evimize ne kahvaltı ne bayram yemeği
Evet benimki aynı böyleydi :) üzülerek söylüyorum..
topik resmen rekora gidiyor dertliler ne kadar fazlaymış allah herkesin yardımcısı olsun sabır versin bendede inciler çook oğluma sünnet yaptım o kadar özene bezene yapmaya çalıştım görümce bi kavga çıkarttı herşey berbat oldu düğünden sonra kaynanam takılan altınları istedi onları benim akrabalarım taktı dedi kavga sırasında beni dövmeye yürüdü üstüme en ağırıda ne bilirmisiniz benim yengemler yardıma gelmişlerdi sünnet yatağını toplamak için onlara bana or.......pu diye bağırdı bu yetmedi arkamızdan sokağa çıkıp sokak ortasında bağırdı bu şekilde bütün mahalle bakıyor rezil olduk ve ben eşimi hiç o kadar kötü bir durumda görmemiştim koskaca adam oturup ağladı sonuç ne oldu bir süre konuşmadık gidip gelmedik bayramda görümcem gelmiş eşim gidelim dedi gittim bir yabancı gibi oturup kısa bir süre durduk zaten yabancı gibi kalktık bunu hiç unutmam bide bana kızdığı zaman anneme laf ederdi eşek bilmem neresinden çıkma derdi şu anda istediğim lafı söylerim ama ne kıymeti insanın en güzel zamanlarını mahvederler ne diyeyim bende kaynana olucam allah akıl fikir versin onun gibi olmıycam diyorum allah şaşırtmasın
ay bu ne ya, kaynana mı düşman mı, bence senin kaynanan oğlunu bile sevmiyor:bbo:
evet öyledir eşimde der zaten ama napayım annem işte der çok fakirlik çekmişler zamanında biz ne yaşadıysak annemle yaşadık o sıkıntıları der hep ama bu geçmişte olanları hiç konuşmak istemez çok üzülür çünkü biz uzun bir süre sünnet kasetlerini izlemedik ben otamatikman ağlamaya başlıyodum oda yasak sana bunlar izlemiycen demişti yaşananlar ne yazık ki unutulmuyor belki zamanla alışılıyomu ne düşünüyorum belki oda kendince haklıdır binbir güçlükle büyüttüğü oğlu ekonomik anlamda rahat etsin istedi arkadaşının zengin kızını alıp oğlunu rahat ettiricekti kendi kafasınca ama oğlu beni tercih edip birde ben kaçınca tüm planları alt üst oldu ve benden nefret etti ama hiç bir zaman düşünmedi ben bu şekilde davranırsam oğlum üzülürmü benim eşim onlara karşı asla kırıcı olmaz onlara duygularınıda belli etmez hiç bir zaman sanırım onlarda bundan cesaret alıyorlar zaten napalım ben uzağım eşimlede gayet mutluyum buda bana yeter
:roflol:ayyyykızlar bide benim hefirten inci yazıyım bi kere markete gitmiştik alışveriş yaparken bi standın önünden geçiyoruz böyle hanı bi ürünü tanıtırlar ya neyse geçerken kız kek almazmıydınız felan dedi eşim yok sagol dedi sonra kız ama cok güzel dedi eşimde kekide hazır alacaksak avradı niye aldık dedi (uyuz) kız bön bön bakmışta hala ama bu ıslak kek diyo
kaynanamdan bir inci daha:
Beraber bir yere gittiğimizde ya da birileri geldiği zaman klasıklestı artık bu lafı bana dönüp ;sen kendini şanslı hıssedıyomusun diyo(bende evden kacmısım moralım kötü ne sanslısı dedım) o da şanslısın,sen cok sanslısın bizim gibi bi ailenin cocugunu alıyon,ikl baslarda bende gulerek eşim için o da çok şanslı benı buldu diyodum taki bi kavgasında aynı konusmayı yapana kadar!!!!!!!!!! hayır dedim,ŞANSLI OLAN SİZSİNİZ,OĞLUN BENİ BULABİLDİĞİ İÇİN ŞANSLI,BENİM GİBİSİNİ ARAYIN BULUNCA BEN GİDERİM DEMİŞTİM,ondan sonra bu konu kapanmıştı(yada bana duyurmadan konusuyoda olabılır pek muhabbet etmiyozda)
töbe töbeeeHamilelik haberimi verdi eşim kayınvalidemin yorumu şu bende seni kısır zannediyordumklava: ii hadi sevindim kısır olmadığına dedi 9 ay boyunca hiç bir şekilde ne yardım etti nede bi şey canın istiyormu diye sordu doğum yapcam eşim kayıt işlemlerimi yaptırmış filan parasını ödemiş yanımda refakatçi annem kalacak doğumdan çıktım kayınvalıdem yanımda annemle eşim benim ilaçlarımı almaya gitmiş işte kayınvalideme dediler refakatçi parası eksik kalmış 7 lira onu ödemeniz gerekiyor diye ödemedi annesi kalacak o ödesin dedi nasıl üzüldüm doğum yaptım annem yanımda kalamadı çalışıyordu tek başıma kaldım küçücük çocukla evi 1 cadde ötede bir gün gelmedi hastalandım emziremedim hiç evladımı bebeği emzirmek istemiyor diye laf çıkartmış sütü bol bol geliyor lavabolara atıyor diyormuş :gitme: halbuki hala içimde yaradır evladımı emziremediğim keşke bir damla gelseydide ben onu verseydim :1no2:
ama olan işte kendılerine oluyor evladının evine bile gelemiyor yıllardır yüzleri yok çünkü bayramda bile 5 dakika oturuyoz eşim hadi gidiyoz der geliriz evimize ne kahvaltı ne bayram yemeği
helal olsun bacım ya :) kıskanılıyosun desene
düğün günümüzde kaynanam bütün gün ay bugun benim içimde bi sıkıntı var, ay bugunde hiç keyfim yok, ay bugun kötü bişey olcak galiba daraldım deyip durdu
içindeki kötü his bizim nikah defterine atacağımız imzaydı herhaldekaydirigubbakcemile3