- 16 Mayıs 2009
- 1.755
- 30
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
canım çaresizim yapacağım bişey yok.ya babama söylesem babam bana sen istedin çek dese o zaman daha kötü olmazmı?allah kimseyi çaresiz bırakmasın yoksa inan taş bile olsa çatlardı yemin ediyorum.keşke bi film şeridi gibi size izletebilseydim siz bile dayanamazdınız..senağlama mafoldumben
aayyy para ile çocukmu bakılır diycem de benimkiler de bakmak için öyle bi söylemde bulundurlar da bizim çocuğumuz yok henüz kafamçokkarıştı
doğmadan doğacağa don biçtiler yani :roflol:
gııııız benım görümcek bilgisayar kurdu dicem ama sevımlı kacacagından bilgisayar sıçanıdır diyom :lepi: aklıma düşürdün ürperiverdim gıııııız gamyoncuiremsu
yabangülüm uklaya kesinlikle katılıyorum..karmaşanın içine çocuk sürüklemek doğru değil:1no2:
ben 5 yıl yapmadım artık dedikodumu çıkarmışlardı kesin olmuyo bunun çocugu diyeekaydirigubbakcemile3
canım bak diyorsun işte bebek gibi davranır eşime annesi diye..
sende öle yap..şımart onu biraz..
duygusallaştır onu, annesinin taktiğini kullanyerimseniben
ama asla annesi gibi olma sen başka türlüsünü yapkaydirigubbakcemile3
erkekler anne şevkati ve merhameti gibi bir duygusallığı severler hatta sürekli açtırlar buna..hiç doymaz bu duyguları..ama hiçbir erkek annesinin kopyası gibi bir kadınla evlenmek istemez..ona sakın benzeme..sen kendin olyerimseniben
sonra adamı iyi edeyim derken beter etmeyelimkaydirigubbakcemile3
Okudukça eski günler geldi aklıma sinirlerim bozuldu Yabangülü canım allah sabır versin öncelikle sana valla anlatıklarından taş olsa insan çatlarmış ne sabır varmış arkadasım sende inşallah mükafatını bir an önce alırsın.Benim kayınvalıdemler ilk istemeye geldiler işte isteme bitti verildi filan çikolata dağıtıyoz karı koca almadılar bizim taraf ayıp ama dedi sanki zorla kız istemeye gelmişiniz filan gibi oluyor dediler yinede almadılar.Yani ilk geldikleri gün belli ettiler biz istemedik oğlumuz istedi der gibi zaten babası ilk gün hemen dedi bizden bi şey beklemeyin biz hiç bir şey almayız anne baba olarak açık açık söyledi Neyse nişanlandık bizde adettir bayramda baklava gider dedim büyüklük bizde kalsın onlar bana bi mendil almasalar bile ben yinede götüreyim 1 tepsi baklava yaptırdık götürdük bize dönüşü ne oldu 1 paket fıstık neymiş baklavanın fıstığını getirmişlerÇok üzgünüm çoook bende dedim baklava yanlız fıstıklı değildi cevizliydi yinede utanmadılar Babası tembihliyormuş eşime hiç bir şey alma diye utanmadan bir de kaçır gel nikah masrafın benden diyormuş daha neler neler evlencez ben düğün istemedim eşime dedim o parayla güzel bir tatil yaparız ok.dedi evlendik tutturdular bizde balayına gelcez diye ilk günlerim hep ağlamayla geçti herkes kayınvalıdeme demiş ayıp yeni gelinin yanında işiniz olmaz diye oda diyormuş evlendı artık yeni gelinlik bitti.İlk hafta anladım ben bunların nasıl insan olduklarını şimdi ne evime gelebiliyorlar nede ben onlara gidiyorum hiç işim olmaz evlendiğimden beri yemeğe bile çağırmadım oğlu evlendı düğününe akşam el gibi gidip geldim bir allah kuluda desin bakayım eşim dahil sen niye böylesin diye hiç kimse sesini bile çıkartmıyor eşimin benden korktuğundan deil çünkü benim yaptılarımı görüyor birde ailesine bakıyor aradaki fark açık açık ortada
:roflol::roflol:ne gibi mesela söle de öğrenek kızsırnaşık şey
vayyy anasını yaaa ben süpermişim!!a.s
kaynanam yokk,görümcemm yokkk!
akrabalardan da uzağızzz ohhhh!:lepi:
keni kafamıza göre takılalımm!
hiç destek olmadılarr diye kızıyodumm ama o da geçtiii!!!:umursamaz:
:roflol::roflol:
ne diyeyim ben şimdi ayolkaydirigubbakcemile3
herkezinki ayrı bir çeşit kimse birbirine benzemiyor..kaydirigubbakcemile3
taktik aynı ama yöntem farkılı işte siz anlayın offf:kedi::roflol:
ben bu siteye üye olduğumu kimseye söylemedim
kimse ne üyeliğimi nede nickimi biliyor
hatta evdende girmiyorum kociş gecmişi kontrol edebilir çünkü
ve meraktan ne yazdıysam okur
buda benim sonum olurmafoldumben
:roflol::roflol:
ne diyeyim ben şimdi ayolkaydirigubbakcemile3
herkezinki ayrı bir çeşit kimse birbirine benzemiyor..kaydirigubbakcemile3
taktik aynı ama yöntem farkılı işte siz anlayın offf:kedi::roflol:
anacığım topik almış yürümüş, valla hepsinin okuyamadım ama benim kaynanamda da iciler bitmez, bu ara bende de ben yazar dururum artık kızlar, ama şimdilik eldekilerle idare deeceksiniz, yeniler daha sonraya,
hamileyim 28. haftamda falanım herhalde, ilk şeker yüklemem yüksek çıktı, ikinci kere yükleme yapalım dedi doktorum, o arada eşimin işleri bozuk, adam beni teste götürecek para arıyor, kaynanam ne dese beğenirsiniz, madem paranız yoktu yapmasaydınız bu çoçuğu, :umursamaz: biz karar verdiğimizde eşimin işleri iyidi, ne bileyim bozulacağını bu bir bide hamile kadına söylenecek lafmı yani,lmaz: bende dedimki atilla çok istedi hande senden bir kızım olsun istiyorum dedi, bende kırmadım kocamı anne dedim, kaydirigubbakcemile3bu akşam oldu, sabah oldu eşim dediki sen bekle ben sana para getirecem gideriz teste, bekliyorum bu sefer ne dedi, bende para var veririm ama ya geri alamazsam verdiğimi,:bbo: sanki ben yabancı birinin çoçuğunu taşıyorum karnımda, tutki alamadın yabancıyamı gidecek para kadın karnımdaki torunun, hiç bir şey demedim, eşimde parayı başkasından buldu geldi, o bulana kadar imdadıma kim yetişti annem, hande hadi gidelim kızım, atilla bulunca bana verir nasılsa dedi, bunu derken kendi de sıkıntı çekiyordu canım benim.:sinifsinif:
ah ah sımdı aklıma geldı yazayım dedım.aklıma geldıkce ıcım ıcımı yer.2-3 aylık hamıleyım,bır haftasonu,hem temızlık yapıyorum hemde sebebını suanda hatırlamadıgım bır nedenden dolayı esımle tartısıyorum.o sıra tel.caldı arayan gorumcem esım konustu kadın benımlede konusmak ıstemıs.bende o sınırle konusmak ıstemedım esıme wc de oldugumu soylemesını ıstedım o sırada esımlede konusmuyorum bu arada.esım tel acık bırakıp baska bır odaya gectı gıdıp konusayım dıye.bende konusmayıp ısıme devam ettım senmısın bunu yapan esım benı kolumdan sacımdan o ana nerden tutabılırse yakalayıp yerde surukleyerek tel yanına getırdı zorla konusmam ıcın bende tel.kapattım.meger kapanmamıs tel.esım dahada sınırlendı yere dustum tokat atmaya basladı bende karsılık verdım ama neye yarar bır taraftanda bagırıp kufur edıyor gorumcem tel hepsını duydu esıme seslenıyor bu kez esım kapattı tel.ve ben hamıleydım.ablasıyla konusmak ıstemedım dıye bana ve bebegıne boyle davrandı.hala sasarım kendıme nasıl bosanmadım dıye bu durumda.cok asagılayıcı bır durumdu bır dahada olmadı zaten ama ben o anı bırıne anlatmayı bırakın dusunurken bıle utanıyorum.esım boyle bır ınsan degıldı.ama hala yuzune vururum bu utancı
yabangülüm uklaya kesinlikle katılıyorum..karmaşanın içine çocuk sürüklemek doğru değil:1no2:
canım bak diyorsun işte bebek gibi davranır eşime annesi diye..
sende öle yap..şımart onu biraz..
duygusallaştır onu, annesinin taktiğini kullanyerimseniben
ama asla annesi gibi olma sen başka türlüsünü yapkaydirigubbakcemile3
erkekler anne şevkati ve merhameti gibi bir duygusallığı severler hatta sürekli açtırlar buna..hiç doymaz bu duyguları..ama hiçbir erkek annesinin kopyası gibi bir kadınla evlenmek istemez..ona sakın benzeme..sen kendin olyerimseniben
sonra adamı iyi edeyim derken beter etmeyelimkaydirigubbakcemile3
canım onunda çaresi var sil geçmişi olsun bitsin:lepi:ben bu siteye üye olduğumu kimseye söylemedim
kimse ne üyeliğimi nede nickimi biliyor
hatta evdende girmiyorum kociş gecmişi kontrol edebilir çünkü
ve meraktan ne yazdıysam okur
buda benim sonum olurmafoldumben