Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

canım benim RABBİM yola getirsin kocanı o konuda inşallah

aayyy para ile çocukmu bakılır diycem de benimkiler de bakmak için öyle bi söylemde bulundurlar da bizim çocuğumuz yok henüz kafamçokkarıştı
doğmadan doğacağa don biçtiler yani :roflol:

şekerim parayı versen kimse hayır demez..Şartların zorluğu..Onların ekmeğine yağ sürüyor demekki....

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Fazla deşifre etmeyin hatunlar..Detaya inmeyin ..görümcekler cirit atabilir.....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ne gibi mesela söle de öğrenek kızsırnaşık şey

ben bu siteye üye olduğumu kimseye söylemedim
kimse ne üyeliğimi nede nickimi biliyor
hatta evdende girmiyorum kociş gecmişi kontrol edebilir çünkü
ve meraktan ne yazdıysam okur
buda benim sonum olurmafoldumben

buna benzer nir durum da ben yaşıyorum ben ailem nedenıyle kacmıstım ama bızım kaynana dedı bende para yok eşim de dediki herseyı ben yapıcam (evlenene allah gercekten yardım edıyor)ummadık yerden para cıktı ve ben dedım dugun yapmayalım kaynanam dedı yapıcaz iyi dedım takılar gelırse borcları kapatırız dedım,sonra benım kaynana herkese pazarcıdan akrabalara kadar HERŞEYİ BEN YAPIYOM BEEEN dedi,biz 2 gün hiç dısarı cıkmadan kaynanamların evınde oturduk ve evımızede cıkamadık,3.günü dr gıttık ordan bi alısveriş ettık tışört falan neyse eve gıttık anası eşime"HANİ SENİN PARAN YOKTU,VARMIŞ DEMEKKİ!! SU PARASI DA NE KADAR GELİR ARTIK"demelere başladı....5.günde denize gidelim dedik bu sefer sabah erken kalkın domates soyup salca yapıcaz dedi :1shok: eşimde biz denize gidicez iş başı yapmadan dedi,o da İYİ İYİ SİZ GEZİN BEN SOYARIM DOMATESLERİİ dedi. sabah bi tartısmayla denıze gıttık niye sabah erkenden salcayı halledip gitmemişiz!!!!!!!!! eşimde biz daha 5 gunlük evliyiz,abimlere bunu yapabilir misin dedi!!!!!!!!1

vayyy anasını yaaa ben süpermişim!!a.s
kaynanam yokk,görümcemm yokkk!
akrabalardan da uzağızzz ohhhh!:lepi:
keni kafamıza göre takılalımm!
hiç destek olmadılarr diye kızıyodumm ama o da geçtiii!!!:umursamaz:

ne gibi mesela söle de öğrenek kızsırnaşık şey
:roflol::roflol:
ne diyeyim ben şimdi ayolkaydirigubbakcemile3
herkezinki ayrı bir çeşit kimse birbirine benzemiyor..kaydirigubbakcemile3
taktik aynı ama yöntem farkılı işte siz anlayın offf:kedi::roflol:

annadım ben ama ondanda farketmiyorki:jeyyar: :jeyyar::jeyyar:

anacığım topik almış yürümüş, valla hepsinin okuyamadım ama benim kaynanamda da iciler bitmez, bu ara bende de ben yazar dururum artık kızlar, ama şimdilik eldekilerle idare deeceksiniz, yeniler daha sonraya,

hamileyim 28. haftamda falanım herhalde, ilk şeker yüklemem yüksek çıktı, ikinci kere yükleme yapalım dedi doktorum, o arada eşimin işleri bozuk, adam beni teste götürecek para arıyor, kaynanam ne dese beğenirsiniz, madem paranız yoktu yapmasaydınız bu çoçuğu, :umursamaz: biz karar verdiğimizde eşimin işleri iyidi, ne bileyim bozulacağını bu bir bide hamile kadına söylenecek lafmı yani,lmaz: bende dedimki atilla çok istedi hande senden bir kızım olsun istiyorum dedi, bende kırmadım kocamı anne dedim, kaydirigubbakcemile3bu akşam oldu, sabah oldu eşim dediki sen bekle ben sana para getirecem gideriz teste, bekliyorum bu sefer ne dedi, bende para var veririm ama ya geri alamazsam verdiğimi,:bbo: sanki ben yabancı birinin çoçuğunu taşıyorum karnımda, tutki alamadın yabancıyamı gidecek para kadın karnımdaki torunun, hiç bir şey demedim, eşimde parayı başkasından buldu geldi, o bulana kadar imdadıma kim yetişti annem, hande hadi gidelim kızım, atilla bulunca bana verir nasılsa dedi, bunu derken kendi de sıkıntı çekiyordu canım benim.:sinifsinif:

kızlar bide benim hefirten inci yazıyım bi kere markete gitmiştik alışveriş yaparken bi standın önünden geçiyoruz böyle hanı bi ürünü tanıtırlar ya neyse geçerken kız kek almazmıydınız felan dedi eşim yok sagol dedi sonra kız ama cok güzel dedi eşimde kekide hazır alacaksak avradı niye aldık dedi (uyuz) kız bön bön bakmışta hala ama bu ıslak kek diyo

doğru.matematikte bile bir problemin çok farklı çözüm yoları var demikaydirigubbakcemile3

aman allahım bunların ogullarınada saygısı merhabaetı yok ya:çok üzgünüm:

Canım benim senin utanman gereken hiçbir durum yok,bu eşinin utanması gereken bir terbiyesizlik!!!! bana gore kadına el kaldırıp vuran erkekler kendi acizliklerini gücünün yetemediği ve elinin altındaki karısını döverek gerceklestırıyorlar!!!!! bu onların kendısıne olan guvenını getırıyor herhalde..... ben dayak ve aldatılma olaylarına kesınlıkle taviz verilmemesi gerektiğini düşünüyorum,tabi bunlar biraz imkanla da ilgili maalesef :gitme:

katılıyorum canm haklısn:lepi:

ben bu siteye üye olduğumu kimseye söylemedim
kimse ne üyeliğimi nede nickimi biliyor
hatta evdende girmiyorum kociş gecmişi kontrol edebilir çünkü
ve meraktan ne yazdıysam okur
buda benim sonum olurmafoldumben
canım onunda çaresi var sil geçmişi olsun bitsin:lepi:
şimdi sayfanın en sağında üstde araçlar yazan bir yazı var şu anda bile görebilirsin..oraya tıkla
hemen en üstde gözatma geçmişi sil diye bir yazı çıkar.. onda tıkla
orda da

geçiçi internet dosyaları
.................................
tanımlama bilgileri
.............................
geçmiş
( ziyaret ettiğiniz wep sitelerinin verisi)

forum verileri
..................................
parolalar
................

burdan geçmiş seçeniğini işaretle ve sil de.. bukadar:lepi: emin olmak içinde kontrol etyerimseniben

ay bi kere mangala gittik, mangaldı, pişirme işiydi eşim hallediyo, bende adamcağzı bize yedirirken aç kalmasın diye biraz ekmeğe et koyup verdim, aman kaynana bunu bi gördü hemen bi ekmek kaptı arasına domates soğan yerleştirip bi güzle eliyle yedirdi, bu bi kaç posta devam ettikaydirigubbakcemile3
valla çok komik ya benle ne yarışıyon 1-0 öne geçmiş oldu böylece aklınca:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…