Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

ya, tepkilerini okuyunca senin annelerinin naaz kıldığından ziyade çook çokk ağır bi küfür fln ettiğini düşündüm, yok di mi öyle bişi?
ya da hasta mı bu insanlar???

canım zaten ne söylerlerse karşılık vermem verememki.eşim olmasa söylesem sanki yetiştiriyorlar.bi kez gergedan diyeceğine gerdegan dedi diye görümcem güldü bende güldüm görümcem gülünce.aboooo gülen senmisin eşime yetiştirdi eşim yine küstü bana her zamanki gibi.bide o anasına baksın diyor.:sinifsinif:yani eşim benim annem kız kardeşlerim ne derse haklıdır der.

ne kaynanalar var yahu:1shok::1shok: ohh en iyisimi uzak olmak heralde kaynana kayınbaba elti gorumce..vs dırdırından.iki gun gorunce bile sokusturuyor laflarini birarada olsak dunyami karartirlar garanti. gurbet zor ama en iyi yanı bu zannimca

ya, tepkilerini okuyunca senin annelerinin naaz kıldığından ziyade çook çokk ağır bi küfür fln ettiğini düşündüm, yok di mi öyle bişi?
ya da hasta mı bu insanlar???

yok canım sadece oda senin annen bile demedim annemde namaz kılıyor sizede bişey olmaz dedim.o kadar başka bi laf çıkmadı ağzımdan keşke oda çıkmasaymış ama boş bulundum bir an..benim laf söylemeye hakkım yokkimafoldumben

anam kızlar bu ne ben ılk defa bır topiği bu kadar kalabalık goruyorum altta topikte online olanları gorunce :1shokldum resmen :roflol:ne cok kaynandan ceken varmıs

ONLAR SENİN VEBALİNDEN NE YAPACAKLAR ACABA.İNŞALLAH GÖRÜMCELERİNEDE KENDİLERİ GİBİ İNSANLAR DÜŞER.BEN ÇATLADIM SEN ANLATIRKEN Çok üzgünüm çoook NASIL DAYANIYOSUN BE GÜZEL KARDEŞİM.SENİN GURURUNU DÜŞÜNEN YOKMU LAF DERKEN.BENCE KOCAN UFAK BİR DERSİ HAKEDİYOR.AİLEN DESTEK OLSUN EZDİRME KENDİNİ!!!klava:

valla kızlar insanın biriyle konuşmaya ihtiyacı oluyor.yakınlarına anlatsan hemen yetiştirir en iyisi burası.içimize ata ata dert küpü olduk valla..

valla bnm aslında bu topikten olmam yanliş cunku ne gorumcemden nede kayınvaıldemden altlı ustlu oturuyoru kayınvaıldemle hıc kotu bı sözlerını duymadım hatta bırazdan gorumcem gelıcek bana ve ben asla gorumcem dıye hıtap etmem baskalrına bahsederken ablam derımmmm anam sızı gorunce sok oldum kızlar yatıp kalkıp halıme sukredeyım ben

ay sen anlattıkça benim içim daraldı yemin ederim.bu ne yaa esirmi almışlar.dilsiz alsalardı o zaman

Evet benimki aynı böyleydi :) üzülerek söylüyorum..

canım allaha havale etmekten başka çarem yok.mesela benim bebek olmuyor kaynanam annen seni doktora götürseydi doktora(evlenmeden önce)yok oğlumun şansı,ilaç alıyorduk oğlumun parasımı var diyordu.şimdi görümcem benim 10 mislim para harcadı olmuyor sesi kesildi şimdi.ne gereği var dimi bana veren allah herkese verir.rabbim böyle bişeyle kimseyi sınav etmesin zor bi durum.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin önce görümceme sonra bana versin..eşim ne olursa olsun değişmez benide hep ezdirecek biliyorum.severek evlendiğim için aileme bişey söylemiyorumsenağlama

:roflol::roflol::roflol:

Allahtan görümcem yok. şimdilik de tek gelinim ama öbür eltim kayınvalidemin kopyası olur çünkü ben oğluma sevdiğim kızı alıcam deyip duruyo... aman aman bana dokunmayında ne yaparsanız yapın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…