Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

canım allaha havale etmekten başka çarem yok.mesela benim bebek olmuyor kaynanam annen seni doktora götürseydi doktora(evlenmeden önce)yok oğlumun şansı,ilaç alıyorduk oğlumun parasımı var diyordu.şimdi görümcem benim 10 mislim para harcadı olmuyor sesi kesildi şimdi.ne gereği var dimi bana veren allah herkese verir.rabbim böyle bişeyle kimseyi sınav etmesin zor bi durum.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin önce görümceme sonra bana versin..eşim ne olursa olsun değişmez benide hep ezdirecek biliyorum.severek evlendiğim için aileme bişey söylemiyorumsenağlama

canım benım ya,dertlerin o kadar büyük ki ana ne söylesem bi çıkar yol gösterebilirmiyim bilmiyorum!!! ama bunları bu kadar basitçe yapabilmelerinin tek sebebi seni aciz görmeleri,herseyi göze alıp korkut yada aklını başına getir dicem ama imkanların var mı bilmiyorum mafoldumben bence mutlaka ailene yavaştan da olsa sölemeye başla

canım allaha havale etmekten başka çarem yok.mesela benim bebek olmuyor kaynanam annen seni doktora götürseydi doktora(evlenmeden önce)yok oğlumun şansı,ilaç alıyorduk oğlumun parasımı var diyordu.şimdi görümcem benim 10 mislim para harcadı olmuyor sesi kesildi şimdi.ne gereği var dimi bana veren allah herkese verir.rabbim böyle bişeyle kimseyi sınav etmesin zor bi durum.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin önce görümceme sonra bana versin..eşim ne olursa olsun değişmez benide hep ezdirecek biliyorum.severek evlendiğim için aileme bişey söylemiyorumsenağlama

dur ya,ben anlamadım, annen evlenmeden önce seni çocuğun oluo mu olmuo mu die doktora mı götürcekmiş???

benim iki kzım var Allah başıslarsa.oğlum yok.sanırım kaynana olamıcam için olmadı.ben bi salak.banane,gelin naparsa yapsın,gezsin tozsun,gençliğini yaşasın.oğlum ANAM dese bana yeter.hayırlısı.bi oğlum olursa konyanın kaynana modelini yıkmış olucam.

hadi be hadi ordan senıde görcez :)) kaydirigubbakcemile3

yab bak bumuynaicim benim de bikaç sene önce bi kuzenim evlendiydi ama direkt kuzen deil uzaktan. kız da tahsilli mühendis kocası da okuldan tanışıp evlendiler. evlendikleri günün ertesi günü kuralları yıkıp balayına gitcekler :) kimse merak etmiyo anası babası, uzaktan gelen amcası evde dört dönüyo. haber bekliyomuş haber alıp öle gitcekmiş neymişş olmuşmuş muu olmamış mııı:)) kız tarafıyız bi de düşün :)) kız 25 yaşında ahahaha artık yengelerden biri duruma müdahalae etti de gittiler evlerine :)))
çok ii yapmışın müstehak yaa. bu kahvaltı adeti çok pis ister istemez aklına geliyo.. kaydirigubbakcemile3

yok canım bız kahvaltıya gıtmedık kahvaltımıız evde yaptık öglene dogru gıttık.
ayy bızdede kayınvaldemlerde bı ev misafir var bı odada aile buyuklerındne adamalr amcalr dayıalr oraya gıttım bıde o adamalrın elını öptum ne buyuk ayıp yaaa aklıma gelıyorda şimdikı aklım olsa gitmezdımde öpmezdımde

canım benım ya,dertlerin o kadar büyük ki ana ne söylesem bi çıkar yol gösterebilirmiyim bilmiyorum!!! ama bunları bu kadar basitçe yapabilmelerinin tek sebebi seni aciz görmeleri,herseyi göze alıp korkut yada aklını başına getir dicem ama imkanların var mı bilmiyorum mafoldumben bence mutlaka ailene yavaştan da olsa sölemeye başla

yok canım yok korkmaz.kaynımlar başka şehirde geçen eşim tayinini buraya istesin dedi.kaynanamda karısı istemiyor annesine yakın ya dedi.eşim gelmiyormu gitsin mahkemeye boşansın anan orada desin dedi.ne denirki bu adama.anneme söylüyorum annem bişey diyemiyor.kaynanam alerji olmuştu 1 hafta boyunca her gün oradaydık.bir gün eşime gelmesem olurmu dedim sen bilirsin dedi.gitmedim bende eşim gitti, annemlere gelin sorun kaynanamı yoksa sonra laf eder demiştim annemler aramış biz geliyoruz diye eşimde eve geldi belki annemler ilk bize gelip kaynanama giderler diye.eşim eve geldi kıyamet kopardı neymiş annesi kızmış ben niye gitmemişim.küfürler havada uçuşuyor.annemler direk kaynanamgile gitmiş bizi aradılar biz gittik babamı öptüm,sonra kaynanamın yanına gittim elini vermedi sonra annemi öptüm.bana sen niye gelmedin dedi kaynanam bende ütü yapıyordum dedim.bana seninde işin hiç bitmedi,bi koca nerdeyse kadın oradadır dedi.annemin morali bozuldu kadının.sonra annem bana keşke gelmeseydik dedi bi üzülmüş anlatamam.

kayınvalidem zaten sağolsunn işini gizliden halleder kendini kötü göstermez
bir kez kendim şahit olomuştum eltimin kıyafeti dar diye kendi laf söyleyemiyordu bi komşuya tembih etmişti sen söylede biraz çekiş diyee ben şok olmuştummm
demiştim anne ne söyliyceksen kendin söyle ama koskoca insan kıyafetine kendi karar verebilir diye ama nafile bana sen avukatmısın demiştiii
kadın işini biliyo ya kayınpederi salıyo üstümüze yada konu komşuyuu

vay beeee karıya bak sen!!!! o melek tavrını takınıp geziyodur bide :dilcikar: bende gecen gun balkondan duydum benım kaynana komsusuna benı kotuluyodu,bende dinlemedin gerisini zaten moralım bozuk ıyıce bozulmasın dıye ..

nursunaz kullanıcısından alıntı
benim iki kzım var Allah başıslarsa.oğlum yok.sanırım kaynana olamıcam için olmadı.ben bi salak.banane,gelin naparsa yapsın,gezsin tozsun,gençliğini yaşasın.oğlum ANAM dese bana yeter.hayırlısı.bi oğlum olursa konyanın kaynana modelini yıkmış olucam./QUOTE]

ya, hani konyalı bi ana oğul var TV de, Mevlütle annesi, öyle mi oluo hep konyalı analar? valla ben ne zaman görsem onları TV de, hep bu çocuk çok iyi ama Allah evleneceği kıza evliya sabrı versin derdim kaydirigubbakcemile2

yabangülü dayan o zaman ne diyim canm eşine aşıksın ama bari görümcelerine ezdirmesin kocan seni.ailen üzülmüomu bu duruma annem alırdı beni bırakmazdı asla

yok canım yok korkmaz.kaynımlar başka şehirde geçen eşim tayinini buraya istesin dedi.kaynanamda karısı istemiyor annesine yakın ya dedi.eşim gelmiyormu gitsin mahkemeye boşansın anan orada desin dedi.ne denirki bu adama.anneme söylüyorum annem bişey diyemiyor.kaynanam alerji olmuştu 1 hafta boyunca her gün oradaydık.bir gün eşime gelmesem olurmu dedim sen bilirsin dedi.gitmedim bende eşim gitti, annemlere gelin sorun kaynanamı yoksa sonra laf eder demiştim annemler aramış biz geliyoruz diye eşimde eve geldi belki annemler ilk bize gelip kaynanama giderler diye.eşim eve geldi kıyamet kopardı neymiş annesi kızmış ben niye gitmemişim.küfürler havada uçuşuyor.annemler direk kaynanamgile gitmiş bizi aradılar biz gittik babamı öptüm,sonra kaynanamın yanına gittim elini vermedi sonra annemi öptüm.bana sen niye gelmedin dedi kaynanam bende ütü yapıyordum dedim.bana seninde işin hiç bitmedi,bi koca nerdeyse kadın oradadır dedi.annemin morali bozuldu kadının.sonra annem bana keşke gelmeseydik dedi bi üzülmüş anlatamam.

Senin için inanılmaz üzüldüm anlatamam. o kocanı ne yapmalı :eek:klava: allah ım ya acayip üzüldüm allah bin beterini yaşatsın bunlara :Saruboceq:

yok canım bız kahvaltıya gıtmedık kahvaltımıız evde yaptık öglene dogru gıttık.
ayy bızdede kayınvaldemlerde bı ev misafir var bı odada aile buyuklerındne adamalr amcalr dayıalr oraya gıttım bıde o adamalrın elını öptum ne buyuk ayıp yaaa aklıma gelıyorda şimdikı aklım olsa gitmezdımde öpmezdımde

Zaten bence aklı başında insanlar ertesi gün kahvaltıya çağırmaz.

Ne ayıp ya biz gece hallettik işimizi size geldik.herkes biliyor o gece ne yaşığınızı ve siz gidip onlarla sabah kahvaltısı yapıyorsunuz.

Bizide sabahın 8 inde çağırmışlardı ben gidemem dedim eşime .utanırım dedim gitmedim.akşama kadar adamın suratını çektim.ve telefonlarımızıda hiç rahat bırakmadılar aradı durdular gelin diye.. :nazar:

ahh canım senin yerinde olsam bu kocaya çocuk yapmam ben, ne çok çektiriyorlar annen üzülmüşte insan bi ağzının payını verir biz kızımızı yolda bulmadık diye ahh ahhh bu kız anneleri hep sessiz oluyo

nursunaz kullanıcısından alıntı
benim iki kzım var Allah başıslarsa.oğlum yok.sanırım kaynana olamıcam için olmadı.ben bi salak.banane,gelin naparsa yapsın,gezsin tozsun,gençliğini yaşasın.oğlum ANAM dese bana yeter.hayırlısı.bi oğlum olursa konyanın kaynana modelini yıkmış olucam./QUOTE]

ya, hani konyalı bi ana oğul var TV de, Mevlütle annesi, öyle mi oluo hep konyalı analar? valla ben ne zaman görsem onları TV de, hep bu çocuk çok iyi ama Allah evleneceği kıza evliya sabrı versin derdim kaydirigubbakcemile2

Valla benım kaynana da konyalı,biz sivaslıyız..... o mevlütün anasının suratı benim kaynananın suratı yanında melek suratı gibim kalır kaydirigubbakcemile5 her dakka 5 karış surat,bi de yirmilik kız gibi nazlanma bakışı atar oğluna,ama bana olan bakışları :eek:lmaz: kesinlikle kadının gözünde bir sevgi belirtisi yok

evet canım aynen:kızgın:

Nasıl katlanıyosun canım yaaa... Zor gerçekten. Erkeklerin aklına kaybetme korkusu getireceksin biraz sessiz kalınca tepene çıkıyolar. Benim eşim babamdan korkar hiç bi kötü lafını duymamıştır babam eşimi çok sever ama beni istemeye geldiklerinde sadece babam demişki benim kızım nerde nasıl davranacağını bilir ben ona karışmadım şimdiye kadar ve beni hiç üzmedi eğer onu sık boğaz ederseniz bilirim arkasına bile bakmaz bırakır herşeyi. Onu o zaman ben bile geri gönderemem ki zaten göndermem. Annesi bana sürekli laf söylediğinde eşime dedimki bende seni babama söylücem(ki asla yapmam) bakalım o da sana öyle davransın... o gün bu gündür kaynanam laf söylemez demekki isteyince bi şeylerin önüne geçiyolar ben bunu gördüm...

evet canım aynen:kızgın:

oha, oha diyorum başka bişey diyemiyorum:1shok:
ben anneme kızken bi şaka yapmıştım kendi çapımda, laf çoluk çocuktan filan açılmış, dedim ki ne bilioruz,belki kısırımdır? annem var ya, bi tersledi beni, kızlar öyle şeyler konuşmaz diye. tamam belki annemde biraz abarttı, sonuçta fantezi anlatmadım:kedi: ama haklılık payı da çok yüksek. kocası açıp bakana kadar kim ne bilcek nerde ne var, anca bi hastalık durumu olursa doktora.doktor da evlenmemiş kıza yumurta testi mi yapcakmış:roflol: gerizekalı kadın ya, sanki bekaret kontrolünden bahsedio, annesi doktora götürcekmiş:eek:klava:
ee madem biliyomuş yolunu da kendi kızını nie götürmemiş doktora kızken, de şimdi damat döküo paracıkları çocuk diyesırnaşık şey
Allah sana Eyüp peygamber sabrı versin bacım, kaynanana da konuşmadan önce düşünme yeteneği versin. kocanı da hayırlarla ıslah etsin, ama sen de aç ağzını azıcık, ezik davranma. kocan küsüyo mu, bırak küserse küssün, ipleme. hatta sen yap surat, baksın bakalım evde insanı huzursuz etmek nasıl oluomuş:eek:klava:

rengarenkcim konuyu açalı 24 saat olcak 24 saatte 66 sayfa olmuş 653 cvp almış ve 9,108 girmiş
rekora koşuyosun kızkaydirigubbakcemile3

yabangülü dayan o zaman ne diyim canm eşine aşıksın ama bari görümcelerine ezdirmesin kocan seni.ailen üzülmüomu bu duruma annem alırdı beni bırakmazdı asla
canım eşime beni ezdiriyorsun dediğim zaman kim benmi diyor.aslında benim ailem kırsal kesimde büyümüş çevreye bağımlı yaşarlar o ne der bu ne der diye düşünürler. o yüzden pek bişey yapacaklarını sanmam.
Senin için inanılmaz üzüldüm anlatamam. o kocanı ne yapmalı :eek:klava: allah ım ya acayip üzüldüm allah bin beterini yaşatsın bunlara :Saruboceq:

canım benim allah büyük tek sığınağım o.yoksa hiç kimsem yok mafoldumbeniçime atıyorum hep.ne yapabilirim başka anlayışsız bir eş.hatta bi kez anneler günü kaynımlar hep beraber oturuyoruz eşim bana annemin ayağını ovaladınmı dedi.kaynım hemen annemin kızları var onlar ovalsın dedi.görümcem gelinlerin incisimi dökülür dedi.bende o gün inci takmıştım kaynım bak takmış dökülür dedi.kaynanam sonra ben daha onun karısından bi bardak su bile istemem,çok küstüm dedi(eltimden istemiyor).eşim herşeyi yapan yoksa kimse sesini bile çıkaramazdı.

2006model, 2yengec, birsam, budapest, cbc, Cilek., crocusu, dimple2, DuRu@--'-, gölgeler, hunter7, keri34, majezik16, melis16, nareksisi, pretty85, remedios, Rengarenk..., sevcan..., su35, Sumak, xxyıldızxx, yabangülüm, yaprakcık, YareNaz, yjasmin, Zeynep neslihan, şeker-leblebi 9 misafir
39 gelin bir araya gelmiş kaynana çekiştiriyozkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

içimden geldi bi ıNCı daha ; kuaförden çıkmışız fotocuya gıdıyoz,eşim görümcem ve ben
Tam fotocuya gırıyoz görümcem neeeeeeee sen yanlış çiçeği takmıssın(yaka çiçeği,küçük) kesinlikle bununla foto çekinemezsin hemen eve gidiyoruz onu değiştiricez :1shok: dedim nasıl geri döncez nerden baksan 45 dk,olsun diyo,iyi o zaman sen şurdan dolmusa atla al gel didim süprizzzzz tabi bunda bi surat
Aşkıma da ne desin ; bu ne biçim saç karı saçı gibi yapmışlar(gayet güzeldi) eşiminde moralini bozdu eşimde bana diyo ki gercekten kötü mü omuş,ben beğenmiştim diyo. Bende dedim hayır cnm ben cok begendım,aklını karıştırma hihoyyyt

X