Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

canım tedavini aksatma.valla takmamak mümkün değilki.eşimi dolduruyorlar eşimde bana küsüyor.huzurumuzu kaçırıyorlar gelde takma.

İşte eşin de onalara inanıp kızıyosa sana, o daha bi kötü üzer insanı... Sende eşinin yanında hep onlara iyi davran canım onlar ne derse desin cvp verme eşin yanındaysa. Eşin yokken sok sende lafını altta kalma valla... Kaynana taktiğini uygulayalım kızlar eşimiz bize inansın doldurmaya çalıştıklarında da herşey ortada aramızı bozmak için yapıyosunuz desin Hoş değil tabi sonuçta yapmacık oluyoruz ama evimizin huzurunu bozmasın onlarda.... Çok zor ama ben başardım galiba :kedi: Kocamız yanımızda olunca oğullarından ayrılmak sıkıyo biraz o yüzden istemeselerde iyi davranıyolar.

ne vardı poşette kızzkaydirigubbakcemile3
kalbine indircen kadınınkaydirigubbakcemile3
inadına sexy iç çamaşır alıp gösteresi gelir insanınkaydirigubbakcemile3

Zten öyleydi cnm... Kırmızı dantel g-string vardı kayınvalidemde kapalı buarada ama napiim bıktım artık paçalı kilotlardan. ama o gün bu gündür vermedi daha... Kendisi giysin onları.

taktir ettim seni süper hareket olmuşopuyorumnanaktan

yazdıklarınızı okudum da bazı arkadaşları takdir ettim. eşlerine kaynanalarına,eltilerine kısacası hak edene hakkını ne güzel vermişsiniz. bazı arkadaşlarda aynı ben, Allaha havale edip sessiz sessiz ilahi adaletin tecelli etmesini bekliyor. çok kızıyorum kendime. ben de hak edene haek ettiğini yapmak istiyorm. özelliklede eşime. hafta sonu eltim bendeydi. biraz konuştuk. görümcem ona çok çektirir.kayınpederi doldurup doldurup eltimin üzerine yollar. eltime demiş ki biz küçük geline(yani bana) çektirmiyoruz. çünkü kocası bizim yapacağımızdan daha fazlasını yapıyor demiş.eşimden öyle çok çekiyorum ki ....nikah günü başladı hala devam ediyor.ve şiddeti de her geçen gün artıyor. ve ben kızım için bu yaptıklarına katlanıyorum.bilmem iyi mi yapıyorum.

KIZLAR BU ERKEKLER NİYE ANNECİ BU KADAR YA klava:

Çünkü 9 ay karnında taşıyan,uykusuz kalan,bakan büyüten karşılıksız koşulsuz seven anneleri bizler değiliz..en ufak bir tartışmada eşimizden soğuyabilir,büyük sorunlarda boşanmayı bile düşünebiliriz..
Kendi annenizi düşünün bizler için ne kadar kıymetli olduklarını..ya da anne olduğunuzda evladınızın büyüse evlense bile gözünüzde nasıl çocuk kaldığını..

Zten öyleydi cnm... Kırmızı dantel g-string vardı kayınvalidemde kapalı buarada ama napiim bıktım artık paçalı kilotlardan. ama o gün bu gündür vermedi daha... Kendisi giysin onları.

alemsin canım ya, göstermen iyi olmuş çamaşırları:roflol::roflol:

boşver arkadaşım ya,senden duysa zaten inanmaz ki,bi de adın iftiracıya çıkar üstelik. o büyük konuşup yapmış yapıcağını,bi gün birinden duyar artık kızlarının maceralarını, yalar tükürdüğünüsositososito

yaa kızlar benim eltim yok ama görümcem ve kaynanam var daha evlenmedik ama ben onlar şimdi çokkk seviyorum gerçekten çok iyi insanlar bana çok değer veriyolar.millet diyoki o başlarda öyle olur sonra sevmezsin aranızda öyle olana oldumu?? inşallah öyle bişe olmaz yaa hep bu şekilde severim gelin olunca farklı kıskançlıklara giriyor insan umarm öyle bişe olmaz onları üzecek bişe yapmam.

Orda dur canım Herkes bu kadar iyi olmayabiliyor bazı anneler var sadece doğurup bırakıyo çalıştırıp maaşını yiyio Evlenirken ben bu kızı istemiyorum madem öyle başınızın çaresine bakın diyor... evlenincede oğlumuz neden bize hala bakmıyo diye yuvasını yıkmaya kalkıyor o zaman ona kalacakya. Eşini seven adam, annesi eşine hakaret ettiğinde üzülen adamdır. Oğlunu seven kayınvalidede oğlunu üzmeyen ve gelini tarafından baş tacı edilen bir annedir.

çok sevindim ailenle barışmana, inş. bundan sonra her şey çok daha güzel olacak, en azından sahipsiz hissetmezsin kendini, karşı taraf da hadlerini bilirler biraz:lepi:

gelin olunca farklı kıskançlıklara giriyor insan demişsinde
genelde tam tersi olur gelin kıskanılır inşallah seni üzecek bişeyler yapmasınlar

Ne inciler varmış kızlar,
Topiği açan arkadaşı kutluyorum..
24 saat olmadan 60 küsur sayfaya ulaşan ilk konu budur herhalde :)))

zaten anlatsanda kızımı karalıyor der kocan ve bilen bilir seni ne zihniyet valla hayret ediyorum doğrusu lmaz:

cnm benım ya insanın eşi bu konularda yanında olmayınca daha da fazla koyuyo!!!!! cnm bence böyle bir sebepten eşin sana küsüyosa sende ona küs çünkü alttan alınca dahada cok üzerine geliyo böyle insanlar :ecrin_bebek:

çok sevindim ailenle barışmana, inş. bundan sonra her şey çok daha güzel olacak, en azından sahipsiz hissetmezsin kendini, karşı taraf da hadlerini bilirler biraz:lepi:

inşallah cnm ya!!!!! karşı tarafta şimdi hasta ayağına yatıyo(kaynanam) zaten hemen ahhhh garnııım uy uy,gulaklarıııııım, midem midem........ sonra kızım annen hasta oldu üzüntüden özür dile,bu sefer yemezler dedim içimden :lepi: madem kaynana sinirsel hastalığı varmış,görümcemde mi hasta ki anası bi sölüyo kızı iki sölüyo didim kaydirigubbakcemile5

Kayınvalide gelinini sevip hatalarını kendi evladı gibi her daim görmezse çok sorun çıkmaz..Gelinde art niyet yoksa tabi.Bazı kızlarmız da iyilikten anlamıyorlar.o ayrı tartışma konusu tabi.şu gerçek varki kızlarına yapılmasını istemediği şeyleri gelinlerine yapanlar sevilmiyor.çünkü kimse aptal değil sevilip sevilmediğini anlamayacak kadar. SAMıMıYET diyorum bunu hissettirmeliler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…