- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
fişlendik kaynanam beni burda görmesinkaydirigubbakcemile3
canım tedavini aksatma.valla takmamak mümkün değilki.eşimi dolduruyorlar eşimde bana küsüyor.huzurumuzu kaçırıyorlar gelde takma.
ne vardı poşette kızzkaydirigubbakcemile3
kalbine indircen kadınınkaydirigubbakcemile3
inadına sexy iç çamaşır alıp gösteresi gelir insanınkaydirigubbakcemile3
yeni evliyim ilk bebeğime hamileyim k.validenin yaptığı yemekleri yiyemiyordum
yeşil merçimek pişirmişti lapa gibi yiyemedim
aradan zaman geçti dedi yeşil merçimek pişireçem
neyse ocağa koydu eyvah dedim aç kaldım bayri diğer şeylerini ben yapayım
girdim mutfaga merçimeğin suyunu süzecem dedi yok süzülmez dedim
ben pişireyim dedim
bana sen ne anlarsın merçimek pişirmesinden dedi beni hafif yana kaktı
bende tencereyi alıp önüne sert bi şekilde koyup al pişir dedim
ben bilmiyom ya dedim çıktım mutfaktan ve ben aç kaldım yemedim çünkü süzdüğü için lapa gibi olmuştu yemek
KIZLAR BU ERKEKLER NİYE ANNECİ BU KADAR YAklava:
Zten öyleydi cnm... Kırmızı dantel g-string vardı kayınvalidemde kapalı buarada ama napiim bıktım artık paçalı kilotlardan. ama o gün bu gündür vermedi daha... Kendisi giysin onları.
benden yeni bir inci daha
kayınvalidemlerde oturuyoruz tabi eşim yok konu evlilikten açıldı
benım kızlarım senın gıbımı aynı bana çekmişler
severek evlenmedıler kendılerı bulmadılar
namuslarıyla kısmetlerını bekledıler dedı
şok oldum benım eşimle severek evlenmem namussuzlukmus
onlar görücü usulü ile evlenınce sütten cıkmış akkaşık oldular
ah kaynanacıgım kızlarının yedıklerı haltları bı anlatsam sana kalpten gidersin ya neyse
büyüklük bende kalsın
Çünkü 9 ay karnında taşıyan,uykusuz kalan,bakan büyüten karşılıksız koşulsuz seven anneleri bizler değiliz..en ufak bir tartışmada eşimizden soğuyabilir,büyük sorunlarda boşanmayı bile düşünebiliriz..
Kendi annenizi düşünün bizler için ne kadar kıymetli olduklarını..ya da anne olduğunuzda evladınızın büyüse evlense bile gözünüzde nasıl çocuk kaldığını..
kadına bak sen ya!!!!!! benimde annemın evlenmeme karsı cıktıgı seylerden bırı eşin degıl ama ailesi üzerindeki evi almak için alıyo senı dedi,bende inanmadım ama bazı dedıklerı cıktı ve suan bu konu acılacak mı dıye beklıyorum.... ailemlede barışıyorum bu arada kaydirigubbakcemile2
yaa kızlar benim eltim yok ama görümcem ve kaynanam var daha evlenmedik ama ben onlar şimdi çokkk seviyorum gerçekten çok iyi insanlar bana çok değer veriyolar.millet diyoki o başlarda öyle olur sonra sevmezsin aranızda öyle olana oldumu?? inşallah öyle bişe olmaz yaa hep bu şekilde severim gelin olunca farklı kıskançlıklara giriyor insan umarm öyle bişe olmaz onları üzecek bişe yapmam.
bi kezde kandil bende simit filan yaptım evde.kaynanamgil beni yemeğe çağırdılar.simitte götürdüm.pilav pişirmişler yanında tavuk.hani insan pasta filan pişirince kokusuna doyuyor.biraz tavuk yedim.görümcem bari pilavı bitir dedi.zorla bitirdim tavuk kaldı biraz.sonra eve geldim.eşim işten çıkışta direk kaynanama uğramadan eve gelmez.eşim oraya gitmiş ben bi daha yemeğe çağırmam,ben tavuk pişiriyorumda yabangülüm yemiyor demiş.eşim eve geldi sen nasıl bitirmezsin tabağını,bende bitirmedim ama yedim dedim.annem seni yemeğe çağırıyorda sen yemiyorsun,bitireceksin zorundasın dedi.bana 2 gün küstü eşim.
çok sevindim ailenle barışmana, inş. bundan sonra her şey çok daha güzel olacak, en azından sahipsiz hissetmezsin kendini, karşı taraf da hadlerini bilirler biraz:lepi:
üyemi kine :roflol:bırak görsün a.s