- 9 Şubat 2009
- 1.247
- 11
- Konu Sahibi Rengarenk...
valla kızlar içimi çok acıtan bi hikayemi yazmak istiyorum.hala hatırladıkça ağlayasım gelir.bi gün eşim,görümcem kuaförden geliyoruz.tam kaynanamgilin apart.yaklaşmışsız karşıdan bi araba geliyor görümcem bana bu tarafa gel araba geliyor dedi.eşimde ona bişey olmaz babası namaz kılıyor dedi.neyse bende espiri ya seninde annen namaz kılıyor sizede bişey olmaz dedim.tam apart.kapısındayız görümcem bana sende hiç bişeyden eksik kalmıyon dedi.eşim onun üstüne kıyamet kopardı gelme diyor bana,tabi küfürler ediyor.neyse arkalarından eve çıktım eşim kıyametler koparıyor benim anneme kimse öyle bişey diyemez diye.eşim işe gidiyor kaynanam iş olsun işte karına allaha ısmarladık demiyecenmi dedi.eşimde o haketmiyor dedi.(kaynanam eşimin tepkisini ölçmek için yaptı)eşim beni orada bıraktı 3 görümcem bide kaynanam ortalarına aldılar hepsi bir yandan laf söylüyor.büyük görümcem bırakın beni banyoya gidicem yoksa katil olacam dedi.neyse yapacak bişeyim yok hepsinden özür diledim.şu an bile gözlerim doldu.unutmam ömür boyu bunu.
ya, tepkilerini okuyunca senin annelerinin naaz kıldığından ziyade çook çokk ağır bi küfür fln ettiğini düşündüm, yok di mi öyle bişi?
ya da hasta mı bu insanlar???