Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

valla kızlar içimi çok acıtan bi hikayemi yazmak istiyorum.hala hatırladıkça ağlayasım gelir.bi gün eşim,görümcem kuaförden geliyoruz.tam kaynanamgilin apart.yaklaşmışsız karşıdan bi araba geliyor görümcem bana bu tarafa gel araba geliyor dedi.eşimde ona bişey olmaz babası namaz kılıyor dedi.neyse bende espiri ya seninde annen namaz kılıyor sizede bişey olmaz dedim.tam apart.kapısındayız görümcem bana sende hiç bişeyden eksik kalmıyon dedi.eşim onun üstüne kıyamet kopardı gelme diyor bana,tabi küfürler ediyor.neyse arkalarından eve çıktım eşim kıyametler koparıyor benim anneme kimse öyle bişey diyemez diye.eşim işe gidiyor kaynanam iş olsun işte karına allaha ısmarladık demiyecenmi dedi.eşimde o haketmiyor dedi.(kaynanam eşimin tepkisini ölçmek için yaptı)eşim beni orada bıraktı 3 görümcem bide kaynanam ortalarına aldılar hepsi bir yandan laf söylüyor.büyük görümcem bırakın beni banyoya gidicem yoksa katil olacam dedi.neyse yapacak bişeyim yok hepsinden özür diledim.şu an bile gözlerim doldu.unutmam ömür boyu bunu.

ya, tepkilerini okuyunca senin annelerinin naaz kıldığından ziyade çook çokk ağır bi küfür fln ettiğini düşündüm, yok di mi öyle bişi?
ya da hasta mı bu insanlar???

İşte eşin de onalara inanıp kızıyosa sana, o daha bi kötü üzer insanı... Sende eşinin yanında hep onlara iyi davran canım onlar ne derse desin cvp verme eşin yanındaysa. Eşin yokken sok sende lafını altta kalma valla... Kaynana taktiğini uygulayalım kızlar eşimiz bize inansın doldurmaya çalıştıklarında da herşey ortada aramızı bozmak için yapıyosunuz desin Hoş değil tabi sonuçta yapmacık oluyoruz ama evimizin huzurunu bozmasın onlarda.... Çok zor ama ben başardım galiba :kedi: Kocamız yanımızda olunca oğullarından ayrılmak sıkıyo biraz o yüzden istemeselerde iyi davranıyolar.

canım zaten ne söylerlerse karşılık vermem verememki.eşim olmasa söylesem sanki yetiştiriyorlar.bi kez gergedan diyeceğine gerdegan dedi diye görümcem güldü bende güldüm görümcem gülünce.aboooo gülen senmisin eşime yetiştirdi eşim yine küstü bana her zamanki gibi.bide o anasına baksın diyor.:sinifsinif:yani eşim benim annem kız kardeşlerim ne derse haklıdır der.

ne kaynanalar var yahu:1shok::1shok: ohh en iyisimi uzak olmak heralde kaynana kayınbaba elti gorumce..vs dırdırından.iki gun gorunce bile sokusturuyor laflarini birarada olsak dunyami karartirlar garanti. gurbet zor ama en iyi yanı bu zannimca

ya, tepkilerini okuyunca senin annelerinin naaz kıldığından ziyade çook çokk ağır bi küfür fln ettiğini düşündüm, yok di mi öyle bişi?
ya da hasta mı bu insanlar???

yok canım sadece oda senin annen bile demedim annemde namaz kılıyor sizede bişey olmaz dedim.o kadar başka bi laf çıkmadı ağzımdan keşke oda çıkmasaymış ama boş bulundum bir an..benim laf söylemeye hakkım yokkimafoldumben

anam kızlar bu ne ben ılk defa bır topiği bu kadar kalabalık goruyorum altta topikte online olanları gorunce :1shok:eek:ldum resmen :roflol:ne cok kaynandan ceken varmıs

canım zaten ne söylerlerse karşılık vermem verememki.eşim olmasa söylesem sanki yetiştiriyorlar.bi kez gergedan diyeceğine gerdegan dedi diye görümcem güldü bende güldüm görümcem gülünce.aboooo gülen senmisin eşime yetiştirdi eşim yine küstü bana her zamanki gibi.bide o anasına baksın diyor.:sinifsinif:yani eşim benim annem kız kardeşlerim ne derse haklıdır der.

ONLAR SENİN VEBALİNDEN NE YAPACAKLAR ACABA.İNŞALLAH GÖRÜMCELERİNEDE KENDİLERİ GİBİ İNSANLAR DÜŞER.BEN ÇATLADIM SEN ANLATIRKEN Çok üzgünüm çoook NASIL DAYANIYOSUN BE GÜZEL KARDEŞİM.SENİN GURURUNU DÜŞÜNEN YOKMU LAF DERKEN.BENCE KOCAN UFAK BİR DERSİ HAKEDİYOR.AİLEN DESTEK OLSUN EZDİRME KENDİNİ!!!:eek:klava:

valla kızlar insanın biriyle konuşmaya ihtiyacı oluyor.yakınlarına anlatsan hemen yetiştirir en iyisi burası.içimize ata ata dert küpü olduk valla..

valla bnm aslında bu topikten olmam yanliş cunku ne gorumcemden nede kayınvaıldemden altlı ustlu oturuyoru kayınvaıldemle hıc kotu bı sözlerını duymadım hatta bırazdan gorumcem gelıcek bana ve ben asla gorumcem dıye hıtap etmem baskalrına bahsederken ablam derımmmm anam sızı gorunce sok oldum kızlar yatıp kalkıp halıme sukredeyım ben

ay sen anlattıkça benim içim daraldı yemin ederim.bu ne yaa esirmi almışlar.dilsiz alsalardı o zaman

yaa kızlar benim eltim yok ama görümcem ve kaynanam var daha evlenmedik ama ben onlar şimdi çokkk seviyorum gerçekten çok iyi insanlar bana çok değer veriyolar.millet diyoki o başlarda öyle olur sonra sevmezsin aranızda öyle olana oldumu?? inşallah öyle bişe olmaz yaa hep bu şekilde severim gelin olunca farklı kıskançlıklara giriyor insan umarm öyle bişe olmaz onları üzecek bişe yapmam.

Evet benimki aynı böyleydi :) üzülerek söylüyorum..

ONLAR SENİN VEBALİNDEN NE YAPACAKLAR ACABA.İNŞALLAH GÖRÜMCELERİNEDE KENDİLERİ GİBİ İNSANLAR DÜŞER.BEN ÇATLADIM SEN ANLATIRKEN Çok üzgünüm çoook NASIL DAYANIYOSUN BE GÜZEL KARDEŞİM.SENİN GURURUNU DÜŞÜNEN YOKMU LAF DERKEN.BENCE KOCAN UFAK BİR DERSİ HAKEDİYOR.AİLEN DESTEK OLSUN EZDİRME KENDİNİ!!!:eek:klava:

canım allaha havale etmekten başka çarem yok.mesela benim bebek olmuyor kaynanam annen seni doktora götürseydi doktora(evlenmeden önce)yok oğlumun şansı,ilaç alıyorduk oğlumun parasımı var diyordu.şimdi görümcem benim 10 mislim para harcadı olmuyor sesi kesildi şimdi.ne gereği var dimi bana veren allah herkese verir.rabbim böyle bişeyle kimseyi sınav etmesin zor bi durum.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin önce görümceme sonra bana versin..eşim ne olursa olsun değişmez benide hep ezdirecek biliyorum.severek evlendiğim için aileme bişey söylemiyorumsenağlama

Kızlar bide bu var :) benim kayınvalidem sürekli ben nişanlıyken hediye olsun diye sürekli atlet kilot verirdi ama kilotlar hep paçalı :)))) artık ona buna paçalı don dağıtmaktan gına geldi bana. Eşim tabi buarada sürekli annesine verme Sevcan öyle şeyler giymez diyomuş ama sallayan kim... Sonra bi gün çeyizim serilcekti dışarıdan geldim elimdeki poşeti gördü ne o dedi çamaşır dedim bakiiiim dedi bende gösterdim görünce faltaşı gibi açıldı gözleri oğlun aldı dedim :))) kıl oldu...

:roflol::roflol::roflol:

Allahtan görümcem yok. şimdilik de tek gelinim ama öbür eltim kayınvalidemin kopyası olur çünkü ben oğluma sevdiğim kızı alıcam deyip duruyo... aman aman bana dokunmayında ne yaparsanız yapın...

X