Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

kayınvalidem zaten sağolsunn işini gizliden halleder kendini kötü göstermez
bir kez kendim şahit olomuştum eltimin kıyafeti dar diye kendi laf söyleyemiyordu bi komşuya tembih etmişti sen söylede biraz çekiş diyee ben şok olmuştummm
demiştim anne ne söyliyceksen kendin söyle ama koskoca insan kıyafetine kendi karar verebilir diye ama nafile bana sen avukatmısın demiştiii
kadın işini biliyo ya kayınpederi salıyo üstümüze yada konu komşuyuu

ayyy senin kaynanan pek fenaymış ya saman altından su yürüten daha tehlikeli valla

evet ya geçen annemlerin yazlığında 3 gün kaldık eşim kalmazdıda o kadar.görümcem kaynanama sen karışamazsın evi ayrı istedikleri kadar kalırlar demiş.kaynanamda eşime yetiştirmiş,ben size karışamazmışım ablan öyle söyledi demiş.gözleri dolmuş eşim söyledi.eşimde anne sen ablama karışamazsın ama bize karışırsın demiş.yani timsah gözyaşıyla kendine bağlıyor oğlunu iyice.:nazar:

aaa senin eşinde yani.kaynana karışmıcaksa bile karışır yani.öyle laf denirmi.benimkide aynı o göz yaşları hazır heralde orda bekliyo.millet tv izler. o ğlundan gözünü ayırmaz.bi sümük sesi duyarsın bi bakarsın kadın salya sümük ağlıyo.ne yapmaya çalışıyo bilmiyom.insan durduk yere ağlarmı ayol

ben ağlayan insana hiç dayanamam içim burkulur ama kaynana küçük emrah gibi
boyun büküp hıçkırınca gıcık oluyorum
belli hiç içten değil çok yapmacık çok eğreti ağlaması var
bende eşime gidelim bilmem ne falan derdim ama baktım ne anasına ne oğluna yarandım
o yüzden artık hiç ses çıkarmıyorum

aslında anneci olmazlarda
anaları karsılarına gecipte 1-2 damla göz yası döküp
1-2 kezde hıçkırınca dayanamıyolar

doğru valla, bide ben seni ne zorluklarlan büyüttüm, hamileyken şöyle olmuştu, bebekken şöyle fedakarlık yapmıştım diye başladılar mı, en taş erkek bile pısar valla:mymeka:

bende eşime gidelim bilmem ne falan derdim ama baktım ne anasına ne oğluna yarandım

aynı benimki yeminle.bir gr samimiyet yok ağlamasında.

eltime gıcıııık oluyorum okadar gıcık o kadar sinir bir insanki anlatamam !!!

.Ben uzun boylu ve zayıfım.yeni evlendiğimiz sıralar ne zaman kaynanamlarda yemek yapıyor olsak .başlardı eltim Ali de hep yemeğin salçalısı kadının kalçalısı derdi ama olmadı ...

okadar üzülürdüm ki eşime dedim bir gün yengen böyle böyle diyo.bi kızdı ben hatırlamıyorum öylebişey dediğimi dedi.belki laf arasında bir kere dediyisem onu diline dolamıştır dedi.

ne zaman kilodan laf açılsa yüzünü buruşturark suratıma bakarr sen de çok zayıfısın der.kendiside 100 kilo vadır kaydirigubbakcemile3 boyu uzun belli etmiyor ama ben onun gibi olsam yemek filan yemem .hiiiçte rahatsız değil halinden.

bende artık diyorum ben senin gibi olsam sofraya bile oturmam laelaelaelaelae

oda abin beni böyle beğeniyo diyooo kafamçokkarıştı

gıcıklıkta son safha benimki çevremdekiler diyor nasıl dayanıyorsun sen buna alkisalkisalkis

Son düzenleme:
o söyler o erkek onun anası kıymetli.benciller canım hepte öyle oldular halada devam ediyor.üzüntüden,stresten zehirli guatr çıktı.tedavi görüyorum.kaynım bile boş lafları takma ben biliyorum annemgili diyor ama benim eşim görmüyecek kadar kör.oda kaynım ayda 1 kez geliyor annesigile.

bende sinirden canısı boyun fıtığı oldum tedavi olmam gerekiyor ama işte sallıyom hep
geçmiş olsun canım sana fazla takma diycem ama takılıyor işte
kendimden pay biçerek diyorum sanada:1hug:

Kızlar bide bu var :) benim kayınvalidem sürekli ben nişanlıyken hediye olsun diye sürekli atlet kilot verirdi ama kilotlar hep paçalı :)))) artık ona buna paçalı don dağıtmaktan gına geldi bana. Eşim tabi buarada sürekli annesine verme Sevcan öyle şeyler giymez diyomuş ama sallayan kim... Sonra bi gün çeyizim serilcekti dışarıdan geldim elimdeki poşeti gördü ne o dedi çamaşır dedim bakiiiim dedi bende gösterdim görünce faltaşı gibi açıldı gözleri oğlun aldı dedim :))) kıl oldu...

.Ben uzun boylu ve zayıfım.yeni evlendiğimiz sıralar ne zaman kaynanamlarda yemek yapıyor olsak .başlardı eltim Ali de hep yemeğin salçalısı kadının kalçalısı derdi ama olmadı ...

okadar üzülürdüm ki eşime dedim bir gün yengen böyle böyle diyo.bi kızdı ben hatırlamıyorum öylebişey dediğimi dedi.belki laf arasında bir kere dediyisem onu diline dolamıştır dedi.

ne zaman kilodan laf açılsa yüzünü buruşturark suratıma bakarr sen de çok zayıfısın der.kendiside 100 kilo vadır kaydirigubbakcemile3 boyu uzun belli etmiyor ama ben onun gibi olsam yemek filan yemem .hiiiçte rahatsız değil halinden.

oda abin beni böyle beğeniyo diyooo sırnaşık şey

gıcıklıkta son safha benimki çevremdekiler diyor nasıl dayanıyorsun sen buna alkisalkisalkis
:roflol::roflol:eltin kilolu ya kıskandığından diyordur bu lafları
bende senin gibi zayıfım ve bir yere gezmeye gideyim
komşu gelinleri mankenimiz çıktı derler
benim gıcık eltide duyar ve benim gibi olmaya çalışır o kiloyla nasıl olacaksa
hep kıskandıklarına yani

yaranamazsın canım yaranamazsın ah ah:gitme:

Kızlar bide bu var :) benim kayınvalidem sürekli ben nişanlıyken hediye olsun diye sürekli atlet kilot verirdi ama kilotlar hep paçalı :)))) artık ona buna paçalı don dağıtmaktan gına geldi bana. Eşim tabi buarada sürekli annesine verme Sevcan öyle şeyler giymez diyomuş ama sallayan kim... Sonra bi gün çeyizim serilcekti dışarıdan geldim elimdeki poşeti gördü ne o dedi çamaşır dedim bakiiiim dedi bende gösterdim görünce faltaşı gibi açıldı gözleri oğlun aldı dedim :))) kıl oldu...

delikafaduldendelikafadulden kız çok komik valla
yeni geline hiç paçalı don verilir mi

bende sinirden canısı boyun fıtığı oldum tedavi olmam gerekiyor ama işte sallıyom hep
geçmiş olsun canım sana fazla takma diycem ama takılıyor işte
kendimden pay biçerek diyorum sanada:1hug:

canım tedavini aksatma.valla takmamak mümkün değilki.eşimi dolduruyorlar eşimde bana küsüyor.huzurumuzu kaçırıyorlar gelde takma.:kızgın:

oda abin beni böyle beğeniyo diyooo kafamçokkarıştı

sende ben manken gibiyim edalarında salın her daimkaydirigubbakcemile3

ne vardı poşette kızzkaydirigubbakcemile3
kalbine indircen kadınınkaydirigubbakcemile3
inadına sexy iç çamaşır alıp gösteresi gelir insanınkaydirigubbakcemile3

yeni evliyim ilk bebeğime hamileyim k.validenin yaptığı yemekleri yiyemiyordum
yeşil merçimek pişirmişti lapa gibi yiyemedim
aradan zaman geçti dedi yeşil merçimek pişireçem
neyse ocağa koydu eyvah dedim aç kaldım bayri diğer şeylerini ben yapayım
girdim mutfaga merçimeğin suyunu süzecem dedi yok süzülmez dedim
ben pişireyim dedim
bana sen ne anlarsın merçimek pişirmesinden dedi beni hafif yana kaktı
bende tencereyi alıp önüne sert bi şekilde koyup al pişir dedim
ben bilmiyom ya dedim çıktım mutfaktan ve ben aç kaldım yemedim çünkü süzdüğü için lapa gibi olmuştu yemek

X